1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Güney Yakasının Sarı-Kırmızı İsyankarı Yükselişe Geçiyor | GÖZTEPE - II. Sezon

Hybrid View

Tebrikler kardeşim. Ben de Göztepe kariyeri başlayacaktım ama seninkini görünce erteledim biraz. Çok iyi gidiyorsun. Başarılar.
    Göz Göz GÖZTEPE.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by ozgur0ozdemir View Post
    Tebrikler kardeşim. Ben de Göztepe kariyeri başlayacaktım ama seninkini görünce erteledim biraz. Çok iyi gidiyorsun. Başarılar.
    Göz Göz GÖZTEPE.
    Sagol renkdas. Sen de basla bence, birbirimize danisiriz hem. Kadroyu taktigi transferleri falan

21.Hafta
    Bucaspor 0-2 Goztepe

22.Hafta
    Goztepe 3-1 Sakaryaspor

23.Hafta
    Kasimpasa 4-2 Goztepe

24.Hafta
    Goztepe 1-1 Boluspor

25.Hafta
    K.Erciyesspor 0-2 Goztepe

25.Hafta Sonu Puan Durumu

Kasimpasa maglubiyeti biraz agir oldu ama mac icinde 3-0dan 3-2ye getirmistik. 4.gole mani olamadik. Yine de macta cok etkisizdik aslina bakacak olursak. Takimin bu kadar eksikle basedemeyecegi asikardi gerci. Puan kayiplari basladi. Superlige ciktik sayilir ama amac suan itibariyle sampiyon olarak cikmak. Kasimpasa onemli bi tehdit. Sezon sonuna kadar yaristan kopmayacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

27.Hafta
    Konyaspor 1-3 Goztepe

28.Hafta
    Goztepe 1-0 Elazigspor

29.Hafta
    G.Antep Bld 0-0 Goztepe

30.Hafta
    Goztepe 2-0 Denizlispor

30.Hafta Sonunda Puan Durumu

9 yil aradan sonra yeniden Super Ligdeyiz. Son 4 haftaya girerken 2. ile aramizda 6 puan fark yaptik. Bundan sonraki amac tabii ki sampiyonluk. Kupa kazanarak Super Lige yukselmek cok daha keyifli olacaktir. Oyuncularda hedefi tamamlamis olmalarindan kaynakli gevseme olusmazsa buyuk ihtimal ligi 1.bitircez. Bundan sonra artik takima faydali olacak genc yeteneklere yonelme vakti. Gurbetci futbolcular oncelikli, sonrasinda kaliteli yabancilar ile kadroyu guclendirip Superligde kalici olmaya calisacaz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

BEKLENEN OLDU, GOZGOZ SAMPIYON!

31.Hafta
    Gungoren Bld 0-3 Goztepe

32.Hafta
    Goztepe 1-1 Caykur Rizespor

33.Hafta
    Giresunspor 3-1 Goztepe

34.Hafta
    Goztepe 3-2 Tavsanli Linyitspor

Sezon Sonu Puan Durumu

Tum takimlar asagi yukari birbirine yakindi. Sezonun tamamina yakininda daha defansif oynadik. Nispeten kuvvetli bir kadromuz vardi. Kiraladiklarim disinda kadroya dokunmadim. Sansim da yanimdaydi ve bu basari geldi. Yalniz kupa maclarinda gordugum kadariyla Superligin kalitesi buraya oranla epey yukarda. Bu sefer epey bi sans gerekecek eger ki cok iyi transferler yapamazsam.

Hakemler genel anlamda vasati asamadilar. Bir cok macta sonucu etkileyen hatalar oldu, pek memnun degilim acikcasi. Bu konuda gercekcilik iyi yansitilmis. Kariyerlerimde hic bu kadar sayida kirmizi kart gordugunu hatirlamiyorum takimimin, rakiplerin de.

Bi baska konu da sakatliklarin cok can yaktigi. En hafifi 4 hafta olan bi suru sakatlik oldu sezon boyunca. Kadro genis olmasaydi sampiyonluk zordu, belki ilk 6 da kalirdik gene. Turkiyedeki sert futbol ve kotu zeminlerin etkisi olmali. Biran evvel kendi stadimizi yapip daha iyi zeminlerde oynamaliyiz.

Finansal yonden suanki durum pek iyi degil, haftaliklar siralamasinda ligde birinciydik. Hic artiya gecmedik. Superlig gelirlerinden faydalanabilirsek o parayi transfere yonlendiricem. Kadroyu gelecegi olabilecek bi kac kisi disinda temizlerim buyuk ihtimal, tabii yonetimin sunacagi butce burda onemli. Eldekilerle devam etmeye mecbur kalabiliriz. Hedef tabii ki dusme hattindan uzak durmak olacak sadece. Belli olmaz belki ilk 8i zorlariz ama pek sanmiyorum.

Kisa bir ara simdilik, sonrasinda yeni transferler ve hazirlik kampiyla donus yapicaz. Gozgozle devam ...

Mesaj Yetkileri