1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Kırmızı Kart

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Bu bana kalırsa bir oyun hatası değil de kullanıcı hatası.Ben Beşiktaşla ilk sezonumda toplam 56 maç oynadım ve sadece 7 kırmızı kart gördüm.

Durum taktik anlayışı,oyun felsefesi,tempo,sertlikle alakalı.Sen ağır adamlardan oluşan bir takıma çok hızlı tempoda futbol oynatıyorsan,top kapması zayıp olan oyuncuya "hard" tackling veriyorsan,yorulan oyunculara deli gibi pres yaptırıyorsan,moralsiz oyuncuyu motive edemeyip kart görmesini engelleyemiyorsan bir takım çok rahat kırmızı kart görebilir.Bu saydıklarım uzar gider.

Quote Originally Posted by mertayasava View Post
    Bu bana kalırsa bir oyun hatası değil de kullanıcı hatası.Ben Beşiktaşla ilk sezonumda toplam 56 maç oynadım ve sadece 7 kırmızı kart gördüm.

Durum taktik anlayışı,oyun felsefesi,tempo,sertlikle alakalı.Sen ağır adamlardan oluşan bir takıma çok hızlı tempoda futbol oynatıyorsan,top kapması zayıp olan oyuncuya "hard" tackling veriyorsan,yorulan oyunculara deli gibi pres yaptırıyorsan,moralsiz oyuncuyu motive edemeyip kart görmesini engelleyemiyorsan bir takım çok rahat kırmızı kart görebilir.Bu saydıklarım uzar gider.
    Aynen katılıyorum, tamda bunları yazacaktım Oyunculara basma kalıp rolleri verip sahaya salmayın arkadaşlar, özen gösterin biraz Neyi yapabilir, neyi yapamaz bunları iyi tespit eder, önlemi alırsanız hem daha etkili olurlar, hem bu tür sıkıntıları yaşamazsınız. Maç esnasında takım motivasyonunuda takip edin. Bir oyuncu gerginse, disiplinini kaybetmeye başladıysa, agresif oynuyorsa bunlar o motivasyon bölümünde belli eder kendini, beyaz yazıyla yazılanlar olumsuz durumlar. Hamlelerinizi yapmada büyük kolaylık sağlar.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by mertayasava View Post

Peki bizim gördüklerimiz dışında diğer takımlara bakalım. Neredeyse her maç iki takımdan biri kırmızı yiyor. Beşiktaş maçında ikisindede BJK 10 kişi kaldı.

Mesaj Yetkileri