Hazırlık maçını takma kafana, Gadzhev iyi kaptan olur![]()
Hazırlık maçını takma kafana, Gadzhev iyi kaptan olur![]()
Spor Toto Süper Lig Açılış
Üstte , Servet'in kırmızı kart gördüğü pozisyon.Dirsek.
Galatasaray 2 - İBB 0
Maç Değerlendirmesi :
Galatasaray olarak , maça iyi başladığımızı söyleyebiliriz.Ancak maçın ortalarında Servet'in gördüğü kırmızı kart yüzünden 10 kişi kaldık , ancak inanç da 2 kat arttı.Herkes 2 kişilik oynamaya başladı.Ve ilk gol Sabri'nin uzaktan şutunun bir İBB'liye çarpmasıyla geldi , sonra ise Elmander Yekta'nın attığı 35 M'lik pası tek hamlede alarak çaprazdan topu ağlara gönderdi.
Florya Metin Oktay Tesisleri , Başkanın Odası
13 . 09 . 2011 : Saat 21.50
Odaya girmemle Ü.A'nın konuşması bir oldu.Takımın maaş olarak sıkıntıya girdiğini söyledi ve Emre Çolak - Melo kavgasının ayrıntılarını öğrenmek istedi.1-2 ay önce tanışmadıki ifadelerinin birçoğu değişmişti.Geçen seneye dönmüştük.Tabii benim elim taraftar sayesinde güçlüydüKolay kolay kovulamazdım zaten.
Ben bu düşüncelere dalmışken birden hoşt diye bağırdı ve irkildim doğrusu
Uzun lafın kısası diyerek ;
- Bu galibiyet sayesinde gelen 22.000 € maç gelirini takıma prim olarak dağıtıyoruz , haberin olsun dedi.
VEE . Konuşma bitti
10 kişiyle galibiyet süper olmuş![]()
Of Furkan abi of... Bana locada yer ayırmadın insan bari kombine ayırırdı ya...
Şimdi her maçı en ucuzundan bilet alıp izlicem![]()
TFF.org Bilgilendirme :
Servet Çetin'in kırmızı kartına itiraz kararı onaylanmamıştır.Cezası 3 maça çıkarılmıştır.Temyiz kararı için gerekçeler vardır fakat ceza 2 maç arttırılmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Utanç
İBB maçında haksız yere kırmızı kart gören futbolcumuz Servet Çetin'in kırmızı kart kararına itiraz ettik , açıklamada ise bize hak verildi.Ancak eylem olarak böyle olmadı.Aksine 2 maç arttırıldı.Bu karardan utanç duyuyoruz.
TFF İstifa ! TFF İstifa !
Edecek yüzleri yoktur onların
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Kurban Bayramı dolayısıyla biraz aksayacak bugün kariyer SS olarak.2-3 maç yaptım SS'leri akşama gelir umarım.
Yorumlarınızı esirgemeyin.
Başarılar FurkanGeçen seneki gibi şampiyonluğu göğüsleyeceksin umuyorum.
sunum harika başarılar
TFF İstifa ! katılıyorum. 3 maç bir kırmızı için çokAyrıca lige iyi başlamışsın tebrikler
![]()
@merhaba
Çok teşekkür ederim , takipte kalın lütfen
@Night_Mare17
valla istifa ettireceğiz bu gidişle
Yine bayram nedeniyle hala misafirlikteyim, bulduğum pcden direk girdim , eve gidince 2-3 maçın SS'ini koyacağım , görüntüleme baya iyi , cevap biraz ters orantılı lütfen daha çok ilgi gösterelim![]()
SS'ler 15 dk'ya burada , takipte kalın.
Yalnız geçen seneki kariyerimdeki aktiflikten eser yok.
Lige iyi başlamıssın , başarılar .
Spor Toto Süper Lig 2.Hafta
Rahat bir maç oldu.
Spor Toto Süper Lig 3.Hafta
Biraz zorlansakta , yine güzel bir galibiyetti.
Spor Toto Süper Lig 4.Hafta
Bu güzel galibiyet serisini baltalayan takımı da bulduk
4.HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU :
Maç fazlasıyla lideriz.
Gayet güzel sunum , güzel başlangıç...Başarılarının devamını dilerim
Lig şu an ki tablosuyla biter![]()
Ama sende kasap çıktın adamlar 3 puan vermemekte haklı canımŞaka bi yana iyi gidiyoruz kanka böyle devam.
Baya güzel düşünceler oluyor bu kariyerimde , inşallah devam ettiririm.Teşekkürler
Tuğrul'du sanırım.İnşallah diyelimEn çok takip edenlerden biri olduğun için sana yine minnettarım , teşekkürler
Galatasaray Dergisi 2.Sayı Çıktı !
Sayıda sadece STSL değerlendirmeleri var.3 sayfalık bu kısa ekte , eğleneceğinize eminiz.
http://www.calameo.com/read/000808570f95b43567d37
Tam ekran yaparsanız daha çok zevk alırsınız , okuduğunuz için teşekkürler.
Galatasaray'ın www.galatasaray.org sitesinde yayınladığı "Utanç" konulu bildiri mesajı , Galatasaray'ın son günlerde düzelttiği imajını yeniden yerin dibine sokacaktır.En kısa zamanda davranışlarını düzeltmesini umuyoruz.
TFF Yönetimi
Bilgilendirme
TFF ile yapılan son günlerdeki anlaşmazlık , TFF.ORG'daki yeni açıklama ile %100 artış sergilemiştir.Türkiye'nin en büyük 2 kulübünden biri olan bir camianın bu açıklamayla imajını zedelemeye yönelik bir çalışma vardır.TFF artık başkalarının eline geçmiştir , öyle yönetiliyordur.
Yeni SS ' lar ne zaman gelecek ? = )
Last edited by MeliksahAydogan : 08.Kasım.2011 at 12:22 Reason: Eksik yazı.
Gidere bak be1 Aylık gelirini bana verseler varya
![]()
Evet Tuğrul'du. Dergi yine güzel olmuş. Bu arada şu anki gidişat için bir söz daha var. '' Bir günde kral olmadık ki bir günde tahttan inelim. ''![]()
Spor Toto Süper Lig 5.Hafta
GALATASARAY , SEZONUNUN İLK DERBİSİNE HAZIRLANDI.İŞTE DERBİ !
AVNİ AKER STADYUMUNDAKİ MAÇ , 2-1 GALATASARAY GALİBİYETİYLE
SONUÇLANDI !
Spor Toto Süper Lig
6.Hafta
Sezonun 2.derbisinde Galatasaray Bursa ile karşılaştı.
Resimdeki arkadaşın forması yırtıldı , yeni forması da böyle oldu , sağlık olsun
GS 1 - Bursa 0
"GADZHEV FARKI"
İŞTE 6. HAFTA SONUNDAKİ PUAN DURUMU :
6 hafta sonunda diyeceğim tek şey ;
Gadzhev'i iyiki almışım.
Yorumları bekliyorum
İlgi 0.....
Teşekkürler..
Arkadaşlar dün bir şevk geldi , 16. haftaya kadar geldim.Ya bugün , ya yarın burada olacak SS'leri , parça parça.
Ayrıca özel Galatasaray dergisi ekleri de gelecek !