Yukardaki mesajlar gayet iyi açıklıyor.
Ayrıca,
8 maç sonunda Burak'ın 13 gol atacağını kimse bilemezdi. Ancak tahmin ederdi. Oyunda bu sayı 10 olur, 15 olur, 5 olur, 1 olur. Bu oyundaki profilinin salt başarısız yansıltıldığı anlamına gelmez. Oyun gerçeği birebir oynatmıyor ki? Oyunda farklı bir hayat işliyor, gerçekte farklı. Mesela bu sezonu 10 kere tekrar oynatma fırsatı bulsaydık, Burak her sezon 8 maçta 13 gol atabilecek miydi?
Dediğim gibi bu profil yeteneğini yansıtıyor, arttırılabilecek değerleri de söyledim. Tabii bu benim kişisel fikrim. Trabzon araştırmacısı daha iyi bilir. Haa sezon sonunda inanılmaz bir sayı yakarlarsa CA sı yükselebilir. Biz her gün güncelleyemiyoruz profilleri. Sezon başında, arasında ve sonunda değerlendirebiliyoruz. Şimdi de bu profile baktığımda daha neresini arttırabilirim diye düşünüyorum.
CA'sı 140 şu anda. CA'sı 141-142-143 olan oyuncuları aşağıya yazıyorum, siz de ona göre karar verin. Sadece yetenek anlamında tabii. Ayrıca CA salt olarak oyuncunun sahadaki performansını belirlemiyor. http://forum.turksportal.net/vb/show...16#post2122016 buradaki gizli özellikler aslında daha önemli.
Eduardo
Bojan
Fabrizio Miccoli
Bobby Zamora
Stefan Kießling
Andy Carroll
Adrián
Nelson Valdez
Michael Owen
Grafite
Felipe Caicedo
Milan Baros
Goran Pandev
Peter Crouch
Adrián Ramos
Giovanni Moreno
Víctor Montaño
Bafétimbi Gomis
Mario Mandzukic
Eren Derdiyok
Ve ayrıca sana bir tavsiyem var. Burak'ın gerçekteki maçlarını izlediğini varsayarak söylüyorum, 5 sezon bitir oyunda ve Burak'ın iistatistiklerine bak (sadece gol değil, kaleyi bulan şut vs dahil) hatta bizimle paylaş. Maçları da elinden geldiğince izlemeye çalış ve gerçekte izlediğinle ne kadar çelişiyor onu da söyle.