İlk başta Kocaelispor sandım ancak değilmiş..Körfez FK değil de Kocaelispor kariyeri beklerdim sizden.
EDİT: Bu arada hodri meydan Körfez FK takımına destek veriyor mu? Demek istediğim onlar da Kocaelispor'dan umudu kestiler mi?
İlk başta Kocaelispor sandım ancak değilmiş..Körfez FK değil de Kocaelispor kariyeri beklerdim sizden.
EDİT: Bu arada hodri meydan Körfez FK takımına destek veriyor mu? Demek istediğim onlar da Kocaelispor'dan umudu kestiler mi?
Teşekkürler.
Aslında ilk başta Kocaelispor kariyeri açmayı düşünüyordum, fakat FM 11'dekine benzer bir kadro görünce Körfez FK kariyeri açmaya karar verdim. Bu kariyer bitince Kocaelispor kariyeri açmayı düşünüyorum.
O durum karma karışık. Kimisi sadece Körfez'i, kimisi sadece Kocaelispor'u, kimisi ise her ikisini destekliyor. Yani grup bile kendi arasında bölünmüş durumda. Fakat grubun içinde olmadığım için detayları bilmiyorum.
Kariyerdeki Hodri Meydan ise, espri amaçlı.
---
TÜRKİYE KUPASI (BUCASPOR - KÖRFEZ FK)
Kuşkusuz kariyerimdeki en güzel ve en eğlenceli maçtı. Sonuna kadar direndik. Kaybetsek de takımdaki mücadeleden ve oynadığımız oyundan memnunum. Şimdi ben susayım, ss'ler konuşsun;
İLK SEZONUMUZDA REKOR KIRDIK
Henüz Türkiye Kupası'nda ilk sezonumuzu oynamamıza rağmen, "En Büyük Galibiyet", "En Çok Gol Atılan Maç", "En Fazla Gol Atan" ve "En Fazla Gol Yiyen" takım dallarında ismimizi yazdık.
Ayrıca, Serdar Samatyalı, kupada en fazla asist yapan isim oldu.
TÜRKİYE KUPASI 4. TUR
Last edited by Giallorossi : 10.Kasım.2011 at 00:25