Quote Originally Posted by hakankor View Post
Hep böyle.
Teşekkür ederim yalnız fake hesap zannedecekler Bir sen, bir ben varız galiba konuda

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
Anlatım gerçekten çok iyi.Pek fazla vaktim olmadığı için detaylı bir şekillde bakamadım ancak etkileyici gözüküyor.

Kadro zaten lig standartlarının üstünde.Gelen transferlerle diğer takımlarla aradaki fark açılmış durumda.

Hücüm hattı dediğin gibi takır takır işliyor.Bol gol atıyorsun.Bandırma geçen seneki şanssızlığı yaşamazsa (ki teorik olarak imkansız gözüküyor ) Bank Asya'ya yükselir.
Teşekkür ederim güzel yorumların için. Daha çok iştahlandırıyor beni böyle güzel tepkiler almak.

Spor Toto 2.Lig
23. Hafta

Sahamızda grubun dibine demir atmış Kocaelispor'u konuk ettik. Son zamanlarda kaleci konusunda da tereddütlerim vardı ve genç Deniz'e şans vermek istedim bu karşılaşmada. Aslında iyi bir maç çıkardı ama önündeki felaket savunma yüzünden kalesinde 3 gol gördü. Karşılaşmanın son dakikalarında bulduğumuz golle umutlansakta 1 puana razı olmak zorunda kaldık. Umarım gelecek hafta Pendikspor deplasmanında bu kötü performansı telafi ederler...