Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 75 arası toplam 75 sonuç

Konu: Let the game begin! - Episode 2

tebrik ederim takipçinim

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Tebrikler hocam seneye bi daha istiyoruz
    malatyAdana!

Teşekkür ederim takip edenlere Kalan son iki maçımızında sonuçlarını paylaşayım, sonrasında kısa bir sezon değerlendirmesi yapıcaz. Bank Asya hazırlıklarına da en kısa sürede başlamak istiyoruz. Başarımızı sürekli kılabilmek için daha çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız.

Spor Toto 2. Lig
    31. Hafta

Spor Toto 2. Lig
    32. Hafta

Sezonun kalan son iki maçında kadromuzda fazla forma şansı bulamayan oyuncularımızı değerlendirmek istedim. Ellerinden geleni yapıp Mardinspor'u yendiler, Eyüpspor ile de deplasmanda berabere kalarak bu harika sezonu bir üst lige şampiyonluk apoletiyle çıkmaya hak kazanarak noktaladık.

Sezonun değerlendirmesini midemi doldurduktan sonra yapmayı düşünüyorum, görüşmek üzere

Çok yoğun bir iş temposu ile geçti geçen haftam, bu sebeple kariyere gereken ilgiyi gösteremedim. Hepinizden özür dilerim. Bu günümün büyük bir kısmını oyuna ayırdım, fazla ilerlemiş olmasam da kendi adıma en önem verdiğim dönemi, transfer ve hazırlık dönemini geride bıraktım. Dilerseniz bu üç aylık periyotta neler oldu hep birlikte göz atalım

Takdir edersiniz ki bir üst ligde mücadele etmek geçen sezon olduğu kadar kolay olmayacak. Eldeki kadroyu güçlendirmek, eksiklerini gidermek gerekliydi. Bunun üzerine eldeki imkanlar doğrultusunda takviyelerde bulunduk takımımıza. Kadroda büyük bir değişime gitmek gibi bir düşüncemiz olmadı, alternatifleri arttırıp kadro kalitesini yükseltmek ilk hedefimiz oldu. Bunun yanında geleceğe yönelik adımlarda attık diyebilirim. Teknik ekibimizi de geride kalan sezonun ardından baştan aşağı yeniledik.
    Önce yeni teknik ekibimizle tanışmanızı istiyorum

Asistant Manager : Erdoğan Yılmaz

First Team Coach : Abdullah Ercan

Coach : Mustafa Karalar
    Coach : Hasan Uğur
    Coach : Elvir Baljic

Goalkeeping Coach : Eduard Stolbovyi
    Goalkeeping Coach : Altay Dağdelen

Fitness Coach : Osman Eryiğit
    Fitness Coach : Ekrem Bayrak

Youth Coach : Ahmet Çoban

Physio : Yüksel Erdoğan

Scout : Evgeny Sorokin
    Scout : Metin Özkan
    Scout : İsa Şenel

(Profillerine ulaşmak için isimlere tıklamanız yeterli.)
    Last edited by Deus Dominus : 20.Kasım.2011 at 23:52

Tebrikler, stafflar da iyi bu arada.

Ayrıca herşey iyi güzel de, Balkes olmamış

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Tebrikler, stafflar da iyi bu arada.

Ayrıca herşey iyi güzel de, Balkes olmamış
    Teşekkürler, benim içinde büyük bir şok olmuştu o maç. Ama bizi etkilemedi ki biz buradayız, onlar 2.ligte

Kulübümüzle 2 yıllık yeni mukaveleye imza atmamla beraber takımımızı üst liglerde kalıcı yapmak adına ilk hamle teknik ekibimizi değiştirmek oldu. Tamamen yeni bir ekiple Bank Asya yoluna çıkıyoruz. inşallah iki yıl boyunca bu takımın başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

Transfer döneminde oldukça hareketli günleri geride bıraktık. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımız da oldu, yeni katılanlarda...

Geçen sezon yeterince forma şansı bulamayan oyuncularımız oldu doğal olarak. Arslan Çakıroğlu sözleşmesinin son senesindeydi ve kulüpte kalmak istemeyince yollarımızı ayırdık kendisiyle. Bir başka forvet Doğan Şahin'de fazla forma şansı bulamamaktan şikayetçiydi. Çorumspor'a 35bin TL gibi sembolik bir rakama transferine izin verdik. Sağ kanat oyuncumuz Ersin Keskin ve kalecilerimizden Kerem İnan'da benzer bir şekilde kulübümüzle yollarını ayırdı. Ersin Akhisar Bld. ile, Kerem'de Tepecikspor'la anlaştı. Eski takım arkadaşlarına katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yeni kulüplerinde başarılar diliyoruz.
    Bunun yanı sıra iki genç bek oyuncumuzun da kiralık olarak kulüpten ayrılmalarına izin verdim. Gelecekleri açısından oynayabilecekleri bir takımda kalmaları şu an için daha uygun diye düşünüyorum. Orhan Ovacıklı Boluspor, Fırat Arıkan'da G.Antep Bld. forması giyecek gelecek sezon.

Sıra kulübümüze katılan oyuncularda (Futbolcuların profilleri için resimlerine tıklayın)

Berkin Kamil Arslan

Galatasaray ile sözleşme yenilemeyen genç kanat oyuncusunu 5 yıllığına kadromuza kattık. Direkt olarak ilk 11'de şans bulamayabilir belki ancak gelecekte takım için önemli bir oyuncu olabilir. Geçen sezon sol açıkta hep ters ayaklı oyuncular kullanmıştım inside forward olarak, Berkin'de bu pozisyon için uygun bir tercih olacak.

Genç sağ bek oyuncusu Bucaspor'dan ayrıldıktan sonra soluğu Bandırma'da aldı. Sıkı bir anlaşma sonrası 5 yıllık sözleşmeye imza attı. Milli takımın genç kategorilerinde de halen forma giyen geleceği parlak bir oyuncuyu daha takımımıza kazandırmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz.

Bir başka genç milli oyuncu Atakan'da Hertha Berlin kulübünün alt yapısında yetişmiş. Kulübüyle bağlarını koparması ile birlikte kendisiyle irtibata geçtik. İkna etmek çok kolay olmadı ama diğer arkadaşları gibi sonunda o da 5 yıllık sözleşmeye imzasını attı. Savunmanın ortasında görev alıyor genç oyuncu.

Genç ön libero Giresunspor'dan kadromuza katılan bir isim. Kulübüyle sözleşme yenilemedi ve Bandırmaspor'a katıldı. Böylece orta sahadaki Ali'leri ikilemiş olduk Kadrodaki gençleştime be gelecek yıllara hazırlık kapsamında kendisiyle 5 yıllık bir anlaşma yaptık.

Umut Sakar geçen sezon Stuttgart altyapısında kariyerine başlamış bir kaleci. Kerem İnan'ın takımdan ayrılması sonrası 3. bir kaleciye ihtiyacımız vardı. Tercihimizi Stuttgart'tan ayrılan Umut'tan yana kullandık. Soyadı insana pek güven vermese de umutluyum kendisinden Gelecekte kalemizi emanet edebileceğimiz yetenek ve potansiyel var.

Adam Dudas yakından tanıdığım bir oyuncu değil. İlk olarak menajeri bizle irtibata geçti. Gözlemcilerimizin olumlu raporları sonrası harekete geçtik ve genç hücum oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Kulüp tarihinin ilk yabancı oyuncusu Macar Dudas oldu böylece.

Sakaryaspor'un yetenekli sol beki için takımımıza göre iyi bir miktarı gözden çıkardım. Ekrem geçen sezon oldukça iyiydi ama Bank Asya için güvenebileceğim bir isim değil. Bu sebeple Şaban'ı uzun süren görüşmeler sonunda 160bin TL'lik bir bonservis ücretiyle kadromuza kattık. 5 yıllık bir anlaşma yapıldı kendisiyle diğer oyuncularla yaptığımız gibi.

Antalyaspor'un tecrübeli stoperi Bandırmaspor forması için ter dökecek artık. Takımın genelini gençleştirdik ama savunmada tecrübeli bir isime de ihtiyaç vardı. Önder ve Deniz gibi iki olgun oyuncu savunmamızın ortasında görev alacak bu sezon.

Son yıllarda Beşiktaş alt yapısından çıkan en yetenekli ve en büyük potansiyele sahip isim kuşkusuz Muhammet. Kendisinden beklentiler çok büyük ama bunun için zamana ihtiyaç var tabii ki. Kulübüyle görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı ve kendisini iki yıllığına takımımıza kiraladık. Önünde şu an için daha tecrübeli iki oyuncu olsa da sıkça forma şansı vermeye çalışacağım.

Son transferimiz Faty Papy. Trabzonspor'un Brundi'den getirdiği genç oyuncu uzun süredir kulüpsüzdü. Bir şansı daha hak ettiğine inanıyorum. Daha yaşı genç ve gelişime açık bence.3 yıllık bir sözleşme imzaladık kendisiyle. İnşallah iki taraf içinde hayırlı olur.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda 4-2-3-1 dizilişi asli oyun düzenimiz olacak. Tabii 2.ligteki kadar ofansif olmamız doğru olmaz. Daha dengeli bir sistem kurmaya çalıştım, ilerleyen haftalarda eksilerini artılarını görüp iyileştirme yapacağız tabiiki. Duruma göre 4-5-1 düzenine geçiş yapabiliriz. Her iki sisteme de uygun kadro yapımız var.

Hazırlık karşılaşmaları adı üzerinde hazırlık Galibiyetlerin alınmış olması işin ekstrası, moralleri ve özgüveni tazelemek, güçlendirmek adına olumlu şeyler. Tabi ön plana çıkan oyuncularda oldu bu dönemde. Özellikle Adam Dudas'ın performansından çok memnun kaldım. Sağ kanadı çok iyi kullanıyor, gol yollarında etkili, bencil değil, atıyor-attırıyor. Onun gibi bir oyuncuyu takıma kazandırabildiğimiz için gerçekten şanslıyız.
    Lige Akhisar Bld. maçıyla başlıyoruz. Umarız sezona seyircimiz önünde güzel oyun, güzel galibiyetle başlarız.

Default Bank Asya'ya merhaba!

Bank Asya 1. Lig
    1. Hafta

Sezona harika bir oyun ve galibiyetle merhaba dedik seyircimiz önünde. Baştan sona üstün bir futbol sergiledik rakibimiz karşısında, 3-0'lık net bir sonuçla 1. ligdeki ilk maçımızda 3 puanla tanıştık. Bundan daha güzel bir başlangıç bekleyemezdim oyuncularımdan.

Kariyerinde başarılar zevkle okudum.
    Ben de Altay'ı çalıştırıyorum. Balıkesir,Bandırma,Adana Demir Spor,Bugsaş ve Atay ligin çok üstünde.
    Forvetin çok iyi. Transferlerin çok güzel.

Quote Originally Posted by grozny View Post
    Kariyerinde başarılar zevkle okudum.
    Ben de Altay'ı çalıştırıyorum. Balıkesir,Bandırma,Adana Demir Spor,Bugsaş ve Atay ligin çok üstünde.
    Forvetin çok iyi. Transferlerin çok güzel.
    Teşekkür ederim, dediğin gibi kaliteli kadroya sahip bir takım Bandırmaspor, üzerine fazla takviye yapmaya gerek kalmadı, bekler hariç aynı 11'le başladım Bank Asya'ya Transferler daha çok geleceğe yönelik oldu.

Bank Asya 1. Lig
    2. Hafta

Ligin ikinci haftasında Süper Lig'te tutunamayan Karabükspor'un konuğu olduk. İlk yarısı dengede olsa da ikinci yarıda daha üstün olan taraf takımımızdı. Son vuruşlardaki etkisizliğimiz skorun lehine gelişmesini önleyen başlıca faktördü, tabii birde Karabükspor kalecisi Recep Biler var İyi oyun üç puanla birleşseydi çok daha iyi olacaktı ama biz sonuçtan memnunuz. Uzun lig maratonunda güçlü bir ekipten deplasmanda puan almak iyidir.

Bugünlerde haddinden fazla hareketli günler geçiriyorum, konuya gereken özeni gösteremiyorum kusuruma bakmayın arkadaşlar. Ufak bir fırsat bulmuşken son olayları paylaşayım sizlerle

Yeni bir oyuncu keşfi oldu U19 Avrupa Şampiyonası eleme maçlarını izleyen gözlemcimin. Romanya U19 Milli takımının kaptanı Buglea'yı 4 haftalık denemeye aldık. Profili transferinin gerçekleşmesine yetecek düzeyde ama birde çıplak gözle izlemek, daha yakından değerlendirmek istedik.

Bank Asya 1. Lig
    3. Hafta

Kıran kırana geçen mücadelede ilk yarının sonlarında bir duran topu gole çevirmeyi başardık tecrübe abidesi Deniz Barış'la İkinci yarıda Boluspor daha aktif olan takımdı. Üst üste gelişen ataklarda önce savunmamız, sonra kalecimiz Levent gol şansı tanımadı rakibimize. Nadir gelişen hızlı hücumlarımızdan birisinde Koray'ı sert bir faulle durduran Veli kırmızı kart gördü. Maçın lehimize dönmesini beklerken savunmadaki bir anlık dalgınlıkta Boluspor penaltı kazandı. Maçın kader anında yine sahneye kalecimiz Levent çıktı. Ve nihayet futbolun yazılı olmayan ama değişmez kuralı kendini gösterdi, atamayana atarlar Orta sahada kazandığı topu yaklaşık 50 metre sürüp, bir bir rakiplerini çalımlayıp galibiyeti garantileyen harika gol Koray Kurt'tan geldi.
    Last edited by Deus Dominus : 29.Kasım.2011 at 01:02

Bank Asya 1. Lig
    4. Hafta

Deplasmanda güçlü Kasımpaşa'ya karşı mücadele etmek hiç kolay olmadı skorun aksine. Öncelikli amacımız savunmayı sağlam tutmak, gol yememekti. Fırsat bulursak kontrataklarla etkili olmak istiyorduk, nitekim istediğimiz gibi bir pozisyonu yakaladık 17. dakikada. Turan Kuş'un savunma arkasına gönderdiği topa güzel bir koşu yapan Dudas kaleciyle karşı karşıya kaldı ve takımımızı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Çoğunlukla topa sahip olan taraf Kasımpaşa idi ilk yarıda ama aradıkları golü bulma fırsatını vermedik.
    İkinci yarıda yine hızlı olan, gol arayan takım Kasımpaşa'ydı. Üst üste gelen ataklarda rakibine kontrolsüz müdahalede bulunan Mehmet takımımızı 10 kişi bıraktı ama bu olumsuzlukta oyunumuzu baltalayamadı. Koray Kurt'un hızını kullanarak yarattığı bir pozisyonda Robledo ancak faulle durdurabildi ve penaltı kazandık. Takımın yıldızı Turan Kuş bu şansı geri çevirmedi ve skoru 2-0'a getirdi. Sonrasında oyun dengeye geldi. Yavaş yavaş topun hakimiyetini, oyunun kontrolünü ele geçirdik. Kapanışı günü etkili isimlerinden Koray yaptı. Günün bir diğer yıldızı Turan'ın harika ara pasına düzgün bir plase vuruş yaptı ve maçın skorunu belirledi.

Bank Asya 1. Lig
    5. Hafta

Maçı son dakika golüyle kazanmak kadar harika bir şey yok şu futbolda. Buna hepimiz deli gibi seviniriz. Ama ;
    Bu gol takımınızda denenmekte olan, aslında maç kadrosunda olması bile başlı başına olay olan bir oyuncunun ayağından geliyorsa can sıkıcı da olabiliyor biraz. Deneme amaçlı yedeklere dahil etmek istedim Buglea'yı, oyun sesini çıkartmadı, şaşırdım. Sonrasında oyun kurucum Ali Serin'in oyundan düşmesiyle dedim 'bakalım oyuna sokmam da bir sıkıntı olacak mı... Olmadı. Hatta oyunun bu hatası (hata olmalı, çünkü bir kulüple resmi sözleşmesi olmayan bir oyuncu en fazla antrenmana çıkar o takımla) sayesinde maçı kazandım... Oyuna olan iştahımı kaybetmeye başladım gibi...

Maçtan sonra oyuncu ve menajeriyle oturduk masaya, kıran kırana bir pazarlık sonrası 3 yıllık sözleşmeye ikna ettik ikisini de. Resimde de görüldüğü üzre 9 Ocak 2013'te resmi sözleşme yapılacak. Deneme süresinin bitimine 12 gün daha var, bir 'resmi' maçta daha oynatabileceğiz takımdan ayrılmadan oyunun mantığına göre

Beklenmedik bir performansla lige başlangıç yapan Bandırmaspor ilk 5 hafta sonunda ligin zirvesinde. Bu 5 haftalık periyotta yalnızca 1 gol yemiş olmamız da pastanın kreması gibi Takıma istediğimiz oyun tarzının bu kadar çabuk oturması da hem güzel hem ilginç. Oyunun kolaylığından yakınan arkadaşların kastettiği şey herhalde biraz da bu.

İlginç bir resim daha paylaşayım sizlerle
    Rumen oyuncunun menajeri Dănuţ Toma ile anlaşmamızın zor olduğunu söylemiştim. Bu derece sabırlı bir adamı bile yıldırmayı başarmış ve sevmediği kişilere ilk sıradan giriş yapmışım Koç burcunun baskın özelliklerinden inatçılığı oyuna da yansıtabildim ya helal olsun bana

Daha önce de belirtmiştim yoğun tempoya ayak uydurmaya çalışırken oyuna ve kariyere yeterince özen gösteremediğimi... Kariyere noktayı koyma zamanı geldi artık.
    Yaşantıma Bursa'da devam edicem, Bandırma'dan taşındım, tabi bu süre zarfında geçiş kolay olmadı...telefon, internet nakil işlemleri de cabası Paylaşım yapamadım ama kariyerde de oldukça ilerledim. Geriye dönük paylaşım yapmaktansa kariyerin kapanmasını tercih ettim. Herkesten özür diliyorum, bir başka kariyerde görüşmek üzere şimdilik hoşça kalın

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri