Originally Posted by
ozzymanborn
Şimdilik yok gibi.
Gruplandırma yapmak için çaba sarfederken bazı takımları düzeltmiştim ama o test oyunu göçünce yalan oldu yaptığım değişikliklikler. Yine de asıl amacım burada görülen hataları gerçek araştırma ekibinin düzeltmesi...
Mesela Zaferspor bu datada hem SAL'de hem BAL'de mevcut bu datanın bir eksikliği ama iki takım da aynı olmasına rağmen dataya müdahale olmaması amacıyla silmedim. (Ne tesadüftür ki şu anda SAL'daki Bursa zaferspor ile kariyere başladım.)
Ayrıca alt lig ekleme işi yeni bir sistem yaratmadan görece daha zor. Özellikle de araştırmasında eksiklik bulunması normal olan bir ligde (Kutudan çıkan ligleri olan bazı ülkelerde oynanabilir liglerde bile eksiklik varken hiç değilse 3. lig ve BAL'ın bir kısmının doğru olması bile de iyi birşeydir.)
- Yeni lig ekleme çıkarma sistemi kasmanın tek çaresi şimdilik sal'den başlıyorsanız sal'ı geçtikten sonra isterseniz çıkartabilirsiniz veya bal'den başlıyorsanız sal'i seçmeyebilirsiniz. Kupa sistemlerine dokunulmadığı için bu tür bir uygulama sorun yaratmayacaktır sistemlerde... (En azından SI yine birşeylerle oynamadıysa)