Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 64.52%
  • Berabere biter

5 16.13%
  • Hırvatistan kazanır

6 19.35%
Sayfa 2 / 16 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 453 sonuç

Konu: Türkiye - Hırvatistan | Play-Off Elemeleri 1.Maç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bence böyle çıkabiliriz ve bence en iyisi olur.

--------------------------Burak -----------------------

Caner ------------------------------------------ Arda

----------- Emre ----- S.İnan ----- Hamit ----------

Hakan B. ----- Egemen ----- G.Zan ----- G.Gönül

------------------------- Volkan ----------------------
    şuan da olması gereken kadro bu bence...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Form durumlarına bakılırsa,

Kalede Volkan veya Tolga farketmez ancak Volkan tecrübesiyle öne çıkıyor.

Sağ bekte Gökhan Sabri'den daha ıyı bır oyuncu ama formda olan Sabri bence. Solda ise Hakan'ı tercih ederim, bu sene iyi. Stoperde Egemen banko, yanında Giray oynamalı.

Orta üçlü Mehmet Topal, Emre ve Selçuk inan olmalı.

Sağ açıkta Hamit, sol açıkta Arda, forvette de Burak oynamalı.

Gönlümden gecen kadro bu ancak teknik heyet böyle bir kadro ile çıkmaz herhalde..

3. Default

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Form durumlarına bakılırsa,

Kalede Volkan veya Tolga farketmez ancak Volkan tecrübesiyle öne çıkıyor.

Sağ bekte Gökhan Sabri'den daha ıyı bır oyuncu ama formda olan Sabri bence. Solda ise Hakan'ı tercih ederim, bu sene iyi. Stoperde Egemen banko, yanında Giray oynamalı.

Orta üçlü Mehmet Topal, Emre ve Selçuk inan olmalı.

Sağ açıkta Hamit, sol açıkta Arda, forvette de Burak oynamalı.

Gönlümden gecen kadro bu ancak teknik heyet böyle bir kadro ile çıkmaz herhalde..
    Bana göre bu kadro çıkacaktır . Bir tek Giray'ın yerine Hiddink ve Oğuz takıntılarına devam edip Servet'i oynatabilirler . Çıkacak 11 budur bana göre .

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hiddink basın toplantısında Egemen-Giray oynatacağının sinyallerini verdi. Bir de bu adam (Hiddink) çok gerçekçi,mantıklı,güzel konuşuyor fakat her zaman bizim için ''Emotion'' kelimesini ön plana çıkarmasa daha güzel olmaz mı ? Tamam futbolda duyguya yer yok fakat biz duygularıyla hareket eden bir milletiz kardeşim.Sen bu milletin oyuncularına hemen bi kaç maçta üst düzey profesyonellik aşılayamazsın ki

Olic'e Bak Sen

Hırvatistan’ın tecrübeli golcüsü İvica Olic, “Türkiye’ye elenirsek, Milli Takım’ı bırakacağım” dedi.

Bayern Münih’ten eski takım arkadaşı olan Hamit Altıntop’a karşı bir kez daha mücadele edeceğini belirten Olic, “Avrupa Şampiyonası’nda Hamit bizi mahvetmişti. Ama şimdi rövanşı alma zamanı geldi. Bu kez sevinen taraf biz olacağız” dedi.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default "Bu maçları EURO 2008'in intikamı olarak görmüyoruz"

Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Slaven Bilic, Ayasofya ziyareti sonrası NTV Spor'a konuştu. Bilic, Türkiye ile yapacakları maçları EURO 2008 çeyrek finalinin intikamı alma fırsatı olarak görmediklerini söyledi.

EURO 2012'ye katılma yolunda Türkiye ile playoff maçlarına çıkacak Hırvatistan Milli Takımı, kritik maç öncesi Ayasofya'yı ziyaret etti.
    Hırvatistan kafilesinin Ayasofya'dan çıkışında teknik direktör Slaven Bilic, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Bilic, temkinli konuşmayı tercih etti.
    Bilic, "Hem biz hem de Türkiye için çok önemli bir maç olacak. Oyuncularımdan ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını bekliyorum ve bunu yapacaklarına da inanıyorum. Çok iyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz ve umarım iyi bir sonuçla Türkiye'den ayrılırız" dedi.
    EURO 2008 çeyrek finalinde milli takımımıza karşı yarı finale çıktıklarını düşünürken, kaybettikleri maç da hala Bilic'in aklındaydı.
    Bilic bununla birlikte, Türkiye ile oynayacakları maçları bir intikam fırsatı olarak görmediklerini söyledi.
    Bilic, "Karşılaşmaya EURO 2008'in intikamı gözüyle bakmıyoruz. Türkiye'ye çeyrek finalde kaybettiğimiz maç çok önemliydi. Ancak şimdi de en az o kadar önemli maçlara çıkacağız. İnsanların bu maçlar hakkında sürekli "İntikam" kelimesini kullanmasını anlayamıyorum. Elimizdeki tek motivasyon kaynağı, Türkiye'yi elersek Avrupa Şampiyonası’na katılabilecek olmamız" dedi.
    Oyuncularının çok önemli bir maça çıktıklarının bilincinde olduğunu ifade eden Bilic, EURO 2008'deki yenilgiyi extra bir motivasyon kaynağı olarak kullanmasının gereksiz olduğunu da vurguladı.

NTVSPOR
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Bana göre bu kadro çıkacaktır . Bir tek Giray'ın yerine Hiddink ve Oğuz takıntılarına devam edip Servet'i oynatabilirler . Çıkacak 11 budur bana göre .
    Bana da Sevet'i ve Kazım'ı oynatacak gibi geliyor. Kesilecek isimlerde Selçuk ve Giray olur yazdığım kadroya göre konuşursak. Gerçi basın toplantısında Giray neden olmasın tarzında konuştu ama bilemeyiz tabii.

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Hiddink basın toplantısında Egemen-Giray oynatacağının sinyallerini verdi. Bir de bu adam (Hiddink) çok gerçekçi,mantıklı,güzel konuşuyor fakat her zaman bizim için ''Emotion'' kelimesini ön plana çıkarmasa daha güzel olmaz mı ? Tamam futbolda duyguya yer yok fakat biz duygularıyla hareket eden bir milletiz kardeşim.Sen bu milletin oyuncularına hemen bi kaç maçta üst düzey profesyonellik aşılayamazsın ki
    Bahsettiği duygu muhabbeti enteresan aslında. Onun vurguladığıyla bizim anladığımız tam olarak aynı şey mi bu tartışılır. Diğer yandan da Hiddink'in bizim için uygun olmadığını da çok iyi özetliyor "emotion", biz en başarılı dönemlerimizde yüreğimizle heyecanımızla coşkumuzla bir yere geldik. Hiddink ise taktik diyor, oyun planı diyor. Taban tabana zıt iki görüşten başarı çıkmıyor oluşuna şaşırmamak lazım.

Hiddink'in konuşmaları güzel evet ama ben Fatih Terim'i, Mustafa Denizli'yi, Şenol Güneş'i dinlemeyi tercih ederdim.

Şu kadroda Nuri olmalıydı, ikinci maçta kullanabilirdi özellikle. Öte yandan formda isimler Mehmet Topuz, Serdar Aziz da alınmalıydı. Galatasaray'da oynayamayan Servet'i ciddi ciddi oynatmayı düşünen bir Hiddink var. Ben bu düşünceyi anlayamıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Olic'e Bak Sen
    Herkes çok hırslanmış sanırım teknik direktörleride turu geçemezlerse bırakır milli takımı
    Bu kadar söz ve hırstan sonra

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Olic'e Bak Sen
    Olic 79'lu, Bu turnuvada da oynayamazsa 2014'e kadar 35 yaşında olacak. Bırakmasının nedeni budur zaten iddialı olduğundan değildir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Volkan
    gg- ö.toprak - egemen - h.balta
    hamit - selçuk - emre
    g.töre - arda
    Burak

11 iyle çıkmalıyız

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Volkan
    gg- ö.toprak - egemen - h.balta
    hamit - selçuk - emre
    g.töre - arda
    Burak

11 iyle çıkmalıyız
    Şu kısmı görmek bile istemiyorum Hiddink yüzünden Töreden soğudum

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Herkes farklı farklı kadrolar yapmış. Anlaşılan, maça hangi 11 ile çıkarsak çıkalım memnun olmayacağız. Tabii, galip gelirsek fikirler değişecektir illa ki.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hiddink efendi ''Emotion'' diyor ama kendisi haLa Kazım ve Servet ten medet umuyor. Bu mu yani taktik demek, sistem demek, stiL demek. Nerde senin mantığına uyuyan sistem ve kadro. GeLdiğinden bu yana o sistem ve kadroyu göremedik çok şükür. Bir tane adam gibi, rahat, eze-eze maç izLemedik yahu. Ne sisteminden bahsediyor.

Hiddink sadece hava gazı. Kendisinden oLsa oLsa süper TV ve Maç yorumcusu oLur. Konuşmayı beceriyor sadece. Bundan sonra bu mesLek için çaLışmaLar yapsa daha iyi.

Benim şöyLe bir senaryom var. HırvatLar bizi eLer, haftaya Bursa mağLup, hoşgeLdin ErtuğruL SağLam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Umidim pek yok, hirvatlar cok guclu ve iyi bir TAKIM. Biz grup maclarinda takim olamadik bu macta olabilirmiyiz, zor gibi gozukuyor.
    InsAllah bugun tamamen takim oluruz ! Milli takima yakisir oynariz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Slaven Bilic'in her röportajında intikam maçı olarak görmüyoruz diyor ama ben böyle bir maçı intikamdan daha öte görürüm valla . Yani illaki hırslılardır Türkler'i yeneceğiz diye falan.

Zaten Vedran Runje intikam olarak görüyomuş . Bakalım Bilic küpe takacak mı bu gün. Adam çok karizmatik anasını satim. Ama milli takımımızın asaleti daha karizmadık. Umarım Hırvatlar'ı sahaya gömeriz bu gün.

Play-Off'lara kalan 8 takım içerisinde 10 maçta 7 gol atan Karadağ'dan ve 8 maçta 12 gol atan Çek Cumhuriyeti'nden sonra en az gol atan takımız 13 golle. Ve karşımızda İrlanda ve Karadağ ile birlikte 7 golle en az gol yiyen takım var. Gerçekten ne yapacağız bilmiyorum. Tabii ki isterim Hırvatları elememizi ama umarım eleniriz de Hiddink ve Çetin beyefendiler gider.

3-4 yeniliriz bu maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ilk 11 belli'mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bugün bu maçı biz kazanacağız. İnanıyorum. Dualarım Millilerle

"Cola hazır dolapta,aburcubur da var oho mis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Bugün bu maçı biz kazanacağız. İnanıyorum. Dualarım Millilerle

"Cola hazır dolapta,aburcubur da var oho mis
    Yeminle İmrendim şimdi ben de mi yapsam aynısını

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maç 1-1 beraberlik gibi geliyor bana. Rövanş maçı çok ateşli geçecek gibi sanki. İnşallah burada galibiyet alırız.
    Egemen - Giray - Selçuk - Burak 4lüsü muhtemelen ilk 11de olacak, Geçen senenin Trabzonspor'undaki en iyi yerli oyuncular, özellikle Selçuk - Burak uyumunu dikkatle bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Milli takim 11: Volkan - Gokhan, Giray, Egemen, Hakan - Selcuk, Sabri, Emre - Hamit, Arda, Burak

sabri ortasaha da mı oynayacak yine

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sabri Gökhan ve Hamit'in aynı anda sahada olması ilginç geldi bana.. Acaba birini durdurma planı mı yaptı dicem de Hırvatlarda öyle öne çıkan bi oyuncu yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sabri ya da Gökhan yerine Mehmet Topal tercih edilseydi keşke. Sabri orta sahada olmuyor, ne Galatasaray'da ne de Milli Takım'da denendiğinde verim alınamadı. Bu ısrar çok gereksiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Milli takim 11: Volkan - Gokhan, Giray, Egemen, Hakan - Selcuk, Sabri, Emre - Hamit, Arda, Burak

sabri ortasaha da mı oynayacak yine
    Eğer öyle olursa kanser olmaya hazırlanın derim. Sabri sağda, Hamit ortada daha mantıklı olur. Başka türlü olacak gibi değil çünkü. Eğer Sabri orta sahada oynarsa, M.Topal niye oynamaz o zaman, derler adama.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yeminle İmrendim şimdi ben de mi yapsam aynısını
    Yap yap ama colayı iyice soğut, ani gol yediğimizde hop diye gümlet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yap yap ama colayı iyice soğut, ani gol yediğimizde hop diye gümlet
    Off ne güzel olur yaa ama gol yemeyelim tabi ben yine gümletirim

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Arda kart sınırdaymış umarım sarı görmez uğraşacaklardır görmesi için eğer görürse rövanşta yok ve bu gerçekten kötü olur
    Şu Modric maç başı ters felan basıp sakatlansa ne güzel olur aslında

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Modric'in bu maç pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Modric'in bu maç pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
    Bende ama orayıda sağlama alalım biz

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Sayfa 2 / 16 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri