Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
Bana göre bu kadro çıkacaktır . Bir tek Giray'ın yerine Hiddink ve Oğuz takıntılarına devam edip Servet'i oynatabilirler . Çıkacak 11 budur bana göre .
Bana da Sevet'i ve Kazım'ı oynatacak gibi geliyor. Kesilecek isimlerde Selçuk ve Giray olur yazdığım kadroya göre konuşursak. Gerçi basın toplantısında Giray neden olmasın tarzında konuştu ama bilemeyiz tabii.

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
Hiddink basın toplantısında Egemen-Giray oynatacağının sinyallerini verdi. Bir de bu adam (Hiddink) çok gerçekçi,mantıklı,güzel konuşuyor fakat her zaman bizim için ''Emotion'' kelimesini ön plana çıkarmasa daha güzel olmaz mı ? Tamam futbolda duyguya yer yok fakat biz duygularıyla hareket eden bir milletiz kardeşim.Sen bu milletin oyuncularına hemen bi kaç maçta üst düzey profesyonellik aşılayamazsın ki
Bahsettiği duygu muhabbeti enteresan aslında. Onun vurguladığıyla bizim anladığımız tam olarak aynı şey mi bu tartışılır. Diğer yandan da Hiddink'in bizim için uygun olmadığını da çok iyi özetliyor "emotion", biz en başarılı dönemlerimizde yüreğimizle heyecanımızla coşkumuzla bir yere geldik. Hiddink ise taktik diyor, oyun planı diyor. Taban tabana zıt iki görüşten başarı çıkmıyor oluşuna şaşırmamak lazım.

Hiddink'in konuşmaları güzel evet ama ben Fatih Terim'i, Mustafa Denizli'yi, Şenol Güneş'i dinlemeyi tercih ederdim.

Şu kadroda Nuri olmalıydı, ikinci maçta kullanabilirdi özellikle. Öte yandan formda isimler Mehmet Topuz, Serdar Aziz da alınmalıydı. Galatasaray'da oynayamayan Servet'i ciddi ciddi oynatmayı düşünen bir Hiddink var. Ben bu düşünceyi anlayamıyorum.