helal olsun taraftara hırvatları alkışlıyolar
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Volkan'la Emre varya diyecek kelime bulamıyorum. Emre volkanı yatıştırmaya geliyo. Tribüne ana avrat giriyor. Terbiyesiz herif. Ağızdan herşey okunuyor. Seyirci zaten morali bozulmuş. Ne bekliyosun Volkan seyirciden. Hele Emre tribüne dümdüz kayıyor. Sen git topunu oynasan. Yazıktır. ya
sistem oyunu oynayamıyoruz ! biz heyacan takımıyız
3'ü yer yemez kendi kendime son dakikalarda Arda bilerek sarı görür demiştim gördüde tebrik ederim kendisini en iyisini yaptı bence
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Sanki birde muhteşem kurtarışlar yapmışta tafra yapıyor, aferin Volkan böyle devam et; nasılsa Cenk, Tolga, Onur, Sinan senden alır kaleyi...
Rıdvan ne saçmalıyor ya.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Rıdvan Dilmen'de yani varya. '' Ne yaptılar çocuğa '' tecavüz mü ettiler ? Hayret bir olay ya.
Artık Fenerbahçeli oyuncuların hiçbirini Arenadaki bir milli maça göndermeyin tamam hata yapmış olabilirler gökhan ilk golde büyük hata yaptı peki sahada sabri dışında oynayan adam varmıydı? yoktu ama tribünler yalnızca volkan gökhan emreye küfretiyor sanki burak arda hamit egemen hayatının maçlarıın oynamış sadece bu üçü yüzünden maçı kaybetmişiz gibi uzun lafın kısası artık milli stad arena olacaksa fenerbahçeden hiç bir oyuncu gitmesin istiyorum milli takımada oyuncuyada fenerbahçeye zararı oluyor...
"Şimdi Hırvatları alkışlarlar. Yalandan. Alkışlasınlar,, alkışlamasınlar demiyorum." Kendide anladı saçmaladığını konuyu değiştirdi.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şimdi millet suçlu arayacak. Kimisi diyecek takımda ruh yok oynamıyorlar, kimisi diyecek Hiddink'in suçu... Hayır arkadaş!
Bütün suç başımıza özentilik yapıp yabancı teknik direktör getiren federasyonda. Ülkemizde teknik direktör yok ya bizim. Bitti kimse kalmadı. Futbol bilgisi olan tek bir adam yok ya biz bunu dışarıda arıyoruz. Herşeyi hakediyoruz biz herşeyi. Daha beterinide.
FM Gazetesi
Rıdvan cıvıttı.
Bu olay hakkında konuşmuyorum çünkü görmedim ağızından çıkanları
Ancak böyle durumlarda eğer taraftar kendi takımını yuhluyorsa ve küfür ediyorsa oyuncu edince suçlu adam oluyor.
Taraftarımız gerçekten çok kötü özellikle 4 büyüklerin sahasında oynanan maçlarda oyunculara saygı gösterilmiyor.
Bu sözlerim bu olay için değil şimdi kalkar biri bu olay için söylediğimi sanar ancak pek göremedim söylediklerini Emre ve Volkanın![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bütün tribünler Hırvarları alkışlıyor. Hakedeni alkışlayan bir taraftarımız var ne mutlu ki.
Futbolcusu taraftara söver yorumcusu saçmalamakta sınır tanımaz teknik direktörü ayrı bir olay federasyonun hali zaten içler acısı.Ne olacaktı ki sonuç ?
Top kalecine gelince ıslıkla sonra de ki sen topunu oynaYok öyle dünya arkadaş, iyi günde kötü günde sen milli takımının kalecisini sadece oynadığı takıma göre eleştiriyor, ıslıklıyorsan bu yapılan ayıptır. Sonra neymiş topunu oynaymış, çok biliniyor bunlar lafta ama deniyor ki duygusal insanlarız, ee o adam duygularına nasıl hakim olsun orda? Biraz akıl, biraz mantık lütfen ya.
Maç başından beri aynı oyunla hırvatları avlamaya çalışıyoruz ya Bilic le beraber ekran başından ben bile gülüyorum. Kare yere ait olan legoyu üçgen yere yerleştirmeye çalışmak gibi. Havadan oyna Burağa ki stoperler rahatça topu uzaklaştırabilsin. Yerden oynarsan hata yaparlar mazallah.
Takım ilk golü yedikten sonra hiçte kötü gözükmüyordu, hatta gol bulduk bulacağız diye beklerken ikinci gol geldi. İkinci yarı ise sanki önceki takım bizmişçesine rakip yarısahayı geçemedik. Hücumumuzda inanılmaz derecede durgunluk var. Herkes ortaya geçip topu ayağına bekliyor, kimse harekete geçmiyor. Arda ciğerlerini patlatırcasına pres yaptı ancak 3 ten sonra oda doğal olarak kesildi.
Son olarak takım halinde çirkef olduklarını görmüş olduk hırvatların. O Srna'ya birşeyler yazmak isterdim ama terbiyem müsaade etmiyor.
Oyuncu durup dururken taraftarına küfür etmez.Orda kendini bilmez bir kaç kişi ''Milli Takım oyuncusu Volkan''a laf atıyor veya küfür ediyor.Volkan'da Milli formaya saygısızlık yapanlara haddini bildirmeye çalışıyor ama Emre'nin savunulacak bir tarafı yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Konuşmaya gerek bile yok adamlar çatır çatır oynadılar kazandılar...Futbol hariç her şeyi yaptık maçta...Hiddink gitse en azından biraz seviniriz...
Milli takım oyuncuları bile ıslıklanıyor.Ne bir birlik var ülkede ne de bir organize olma çabası.Ne bir yönetim var ülkede ne de bir yönetme çabası.Milli takımın başına Türk teknik adam geçirmezsen bu kadar başarısız olursun.O adam profosyonel sadece parasına bakar ama Türk birisi geçtiği zaman bu bayrağın bu formanın ne kadar değerli olduğunu bilir.Saygı gösterir , saygı gösterilmesini sağlar.Suç hem Hiddink'de hem de Hiddink'i buralara getirenlerde.Ben başından beri ama özellikle şu son oynanan 4 maçtan itibaren Türkiye'nin kazanmasını istememeye başladım.Tek sebep ise Hiddink'in bize oynatmaya çalıştığı futbol.Avusturya maçına bile beraberlik için çıktık.Neyse 2. Hırvatistan maçından sonra Hiddink devri de kapanmış olacak.Ben hiç üzülmüyorum aksine seviniyorum.Eğer bu kötü futbolla Hırvatlar'ı elemiş olsaydık esas onlara üzülecektim.
Yuhalanan oyuncular içinde birkaç kelam etmek istiyorum.Yuhalayan adamlar (!)(ne kadar adamlarsa) futbolcuya saygı göstermiyor olabilirler ama o futbolcunun da terlettiği forma senin milli takımının forması.O orda ülkesi adına bir şeyler yapmaya çalışıyor.Siz kenardan oturduğunuz yerden yuhalıyorsunuz.Sizlere hakaret etse de siz yuhalasanız kimse laf etmeyecek.2-3 tane hata yaptı diye yuhalıyorsanız eğer sizler zaten küfrü hak edersiniz benim gözümde.Bana katılan olur , katılmayan olur ama benim görüşlerim bu yönde.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Mustafa Denizli ne güzel söylemiş: İçimizdeki İrlandalılar!
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Tamam taraftar dalga geçti hata yaptı ama Volkan ve Emre'nin taraftara ana avrat küfretmeleri gerekmiyordu. Yaptıkları şey çok ayıp !
Maça dönecek olursak.Hiçbir oyun çizilmeden sahaya sürülmüş bir takım vardı sahada. Bu oyun mentalitesini hiçbir umudu kalmayan ve 80 den sonra geride olan takımlar uyguluyor. Biz hem yanlış şekilde hem yanlış dakikada uyguladık bu taktiği. Herşeye rağmen SABRİ' ye Helal Olsun diyorum.
Football is simple,but Football Manager is not