Gerilimsiz bir maçta dahi yemediği ıslık,küfür kalmamıştı emre'nin Arena'da.Bu maçta da kötü bir netice sonrası benzer şeylerin olacağı belliydi.Ama neden ilk hedef emre değilde volkan seçilmiş anlamadım,hafta içerisinde de çok olumlu mesajlar vermişti halbuki volkan.

Bu maçın o stadda oynanması hataydı,anadoluda oynanması gerekiyordu.Arena'ya üst üste bu kadar çok maç verilmesi hataydı en baştan küfürü geçtim,alt yapısı yetmez ki hiç bir stadın bu kadar maç temposuna. 4 günde 2 maç yapıldığı oldu orada peki sonuç ne? berbatlaşan bir zemin.(daha önceki maçlardan bahsediyorum)

Arda'nın sarı kartı,gereksiz küfürleşmeler ve hiddink'in maç sonu açıklamaları bütünüyle skandaldır.

Gerekirse emre'yi volkan'ı bir daha milli takıma almasınlar sorun değil hem ülkede iyi kaleci var bir çok sayıda hem emre yaşlandı vs. Ama bu iki futbolcuya yapılan psikolojik baskı ayıptır.Sürekli aynı stadda aynı şey oluyor Aralıktaki derbide yapın sorun değil ama son 3-4 iç saha macımız da orada oynandı ve yapılmayan kalmadı. Kısacası Arena'yı da bi süre dinlendirmek gerekiyor bana kalırsa.