Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 64.52%
  • Berabere biter

5 16.13%
  • Hırvatistan kazanır

6 19.35%
1 ile 30 arası toplam 453 sonuç

Konu: Türkiye - Hırvatistan | Play-Off Elemeleri 1.Maç

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Öyle bir haber yokki arkadaş espri yapmış Ertuğrul hocanın gitmeyeceğini düşünüyor da Bursa böyle giderse bal gibi gider...Abdullah Avcı'nın İ.B.B'yi bırakacağını hiç sanmıyorum Ersun Yanal boşta sanırım o gelirse çok iyi olur...

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Öyle bir haber yokki arkadaş espri yapmış Ertuğrul hocanın gitmeyeceğini düşünüyor da Bursa böyle giderse bal gibi gider...Abdullah Avcı'nın İ.B.B'yi bırakacağını hiç sanmıyorum Ersun Yanal boşta sanırım o gelirse çok iyi olur...
    Ya Sağlam ya Avcı

http://fanatik.ekolay.net/Ya-Saglam-..._91_243487.htm

Zaten Türk olarak kim gelebilir bilemiyorum ben şahsen. Elde seçenek yok arkadaş. Avcı, Sağlam, Terim, Güneş ... ee başka ? Ersun Yanal'ı sanmıyorum getirsinler daha yeni ayrıldı yolları. Suçladılar adamı yok teknedeymiş yok bilgisayardaymış.

Yılmaz Vural nerede şuan ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post

espiri degil haber dogru ligtv"de sansal buyuka konustu genc bir hoca ile anlasildi dedi ve hep ovdugumuz bir adam dedi bu adamda kesin abdullah avcidir.

Mesaj Yetkileri