2016 ocak ayından bir caps de ben atayım bari
ufak bir tavsiye "Runs with ball through centre" PPM ini kaldırın. dribbling özelliği düşük olduğu için çok top kaybediyor. ara sıra pas atılacak pozisyonlarda dribblingi tercih ediyor.
2016 ocak ayından bir caps de ben atayım bari
ufak bir tavsiye "Runs with ball through centre" PPM ini kaldırın. dribbling özelliği düşük olduğu için çok top kaybediyor. ara sıra pas atılacak pozisyonlarda dribblingi tercih ediyor.
Last edited by ktoid : 12.Kasım.2011 at 11:52
Bu konuyu açtıktan aylar sonra aklıma geldi ne halde olduğu bir kontrol ediyim dedim ve güzel tepkiler aldığını gördüm oyuncunun. Öncelikle Emre Can'ı geliştiremeyen memnun kalmayan arkadaşlara birkaç tavsiyem olucak onları yaptıklarında alttakine benzer özelliklere oyuncunun ulaşacağından emin olabilirsiniz. Bu oyuncunun oyun başındaki Determination(kararlılık) özelliği 6-8 gibi bişeydi sanırım. Yani gelişim patlaması yapması için oldukça düşük bir sayı. Bunu düzeltmek zorundasınız. "Tutoring" yaptırmak zorundasınız senelerce. Kararlılık özelliği yüksek tecrübeli oyuncularınızla bunun gelişimini sağlayabilirsiniz aksi taktirde potansiyelinin çok uzağında kalacağı kesin. Alttaki capste determination(kararlılık) 17e kadar yükselmiş bu da oyuncuya iyi bir antremanın yanında iyide bir maç tecrübesi şansı verildiğinde ne hallere geliceğinin kanıtı. Bu oyuncunun bu seviyeye gelebilmesi için üstünde gerçekten titremeniz lazım.