Malatyaspor Çalışmalara Başladı
Lig maçları için hazırlıklarımız başladı.Bu sene tek hedefimiz şampiyonluk.Ligi hemen bitirip hızlıca yükselmeye başlayacağız,Bu sebepten dolayı maç sonuçlarını toplu olarak ekleyeceğim. Diğer senede aynı şeyi tekrarlayacağız. Lig Başlıyor ..
malatyAdana!
Toplu sonuçlar ve puan durumu ..
Böylelikle bir sezonu geride bırakmış olduk. Oynadığımız 22 lig maçından ondokuz tanesini kazandık iki maçı berabere bir maçı ise mağlubiyetle tamamladık.Takım olarak çok iyi bir grafik çizdik böyle devam etmesini temenni ediyoruz. Diğer sezon için hazırlıklara yakın zamanda başlayacağız .
malatyAdana!
Hazırlık kampımızı tamamladık,maçları kendim belirledim zorlu rakiplerle oynadık iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum .
Lig'e gelince , 3.Ligin en zor grubu bizim grup. Diyarbakırspor,Mardinspor,Çorumspor gibi sağlam ekipler var. Ama bize pek sorun çıkaracaklarını sanmıyorum. Şimdiki hedefimiz 2.Lig'e yükselmek eğer başarabilirsek asıl heyecanın 2.Lig'den sonra başlayacağını düşünüyorum. Umarım bir sorun çıkmaz,direkt olarak şampiyon olmak istiyoruz. Sağlam bir kadro kurduğumu düşünüyorum umarım bu sağlamlığı sahaya da yansıtırız. Sezon Başlıyor!
malatyAdana!