1 ile 30 arası toplam 98 sonuç

Konu: Yiğit Düştüğü Yerden Kalkacak! | [3.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Öncelikle Başarılar ve Hocam Şu Türkçe Yamanın Linki Atarmısnız?
    Google'dan aratıp bulabilirsin kardeşim.
    malatyAdana!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Google'dan aratıp bulabilirsin kardeşim.
    Baktım yükledimde olmadı

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Malatyaspor Çalışmalara Başladı

Lig maçları için hazırlıklarımız başladı.Bu sene tek hedefimiz şampiyonluk.Ligi hemen bitirip hızlıca yükselmeye başlayacağız,Bu sebepten dolayı maç sonuçlarını toplu olarak ekleyeceğim. Diğer senede aynı şeyi tekrarlayacağız. Lig Başlıyor ..
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Toplu sonuçlar ve puan durumu ..

Böylelikle bir sezonu geride bırakmış olduk. Oynadığımız 22 lig maçından ondokuz tanesini kazandık iki maçı berabere bir maçı ise mağlubiyetle tamamladık.Takım olarak çok iyi bir grafik çizdik böyle devam etmesini temenni ediyoruz. Diğer sezon için hazırlıklara yakın zamanda başlayacağız .

malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Yeni yönetim takımın başına geçti.Personel kadromuzu tamamen değiştirdik yeni sezona sağlam bir temel atmış olduk. Transferlere gelince, bomba transferler yaptık bazıları ise daha tamamlanmadı tamamlanınca açıklayacağız.
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Malatyaspor 2012-13 Kadrosu ;

Uzun uğraşlar sonunda böyle bir kadro oluşturabildik. Mehmet Akyüz,Muhammed Demirci gibi isimleri kiralık olarak kadromuza dahil ettik bir kaçtane regenimiz var onlarında profilini ekliyoruz.

malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hazırlık kampımızı tamamladık,maçları kendim belirledim zorlu rakiplerle oynadık iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum .

Lig'e gelince , 3.Ligin en zor grubu bizim grup. Diyarbakırspor,Mardinspor,Çorumspor gibi sağlam ekipler var. Ama bize pek sorun çıkaracaklarını sanmıyorum. Şimdiki hedefimiz 2.Lig'e yükselmek eğer başarabilirsek asıl heyecanın 2.Lig'den sonra başlayacağını düşünüyorum. Umarım bir sorun çıkmaz,direkt olarak şampiyon olmak istiyoruz. Sağlam bir kadro kurduğumu düşünüyorum umarım bu sağlamlığı sahaya da yansıtırız. Sezon Başlıyor!

malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Spor Toto 3.Lig 2.Grup | 1.Hafta

Malatyaspor'umuz 6 - 0 Mardinspor

Süper bir maç çıkarttık,bomba gibi başladık . Lige göre üst düzey futbol oynuyoruz takımım tamda istediğim gibi oynadı. Kadro tamamen oturmuş durumda bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak ..
    malatyAdana!

Mesaj Yetkileri