Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 72 sonuç

Konu: Hiddink'in Sözleşmesi Feshedildi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Forumda belirtmiştik daha öncede konusu açılmıştı Abdullah Avcı'nın. Bir kısım milli takım ayrı orayı kaldıramaz diye görüş bildirmişti. Ben ise başarılı olur görüşünü savunan arkadaşların arasındaydım. Kesinlikle gelmeli. Vizyonu olan Türk bir hoca bu milli takımı şu halinden daha iyi noktalara getirebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abdullah Avcı milli takımı kaldırır mı kaldıramaz mı bilemem ama kenarda Mehmet Topal dururken orta sahada Sabri'yi kullanmaz en azından. Ya da kapanan Hırvat savunmasına karşı Burak'ı 80 dakka tek başına ilerde bırakmaz. Böyle uzar gider.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    'Türk olsun da ne olursa olsun!' diyesi geliyor insanın. Açıkçası benim gönlümde Şenol hoca yatıyor, gerek kişiliği, gerek tecrübesi bence çok uygun.
    bu yastan sonra kendisinin hem milli takimi hemde trabzonu kaldirabilecegini sanmiyorum.. abdullah avci cok dogru bir hamle olacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Abdullah hoca muhakkak başarılı olacaktır ama Abdullah hocanın bişeyleri yerine oturtmasını bekleyecek sabrı gösteremeyiz bence

Nesil
    2005

Sonunu Ersun Yanal gibi yapmasınlar yeter!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Ertuğrul sağlam
    Aykut kocaman
    Abdullah avcı

Bana göre 3lüden biri olmalı ve hem ligi takip etmeli hemde milli takımı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben yabancı hoca korkusunu anlamıyorum, Hiddink böyle diye bütün yabancı hocalar başarısız olacak değil, profesyonel, işini ciddiye alan bir teknik adam olması bence milletinden daha önemli. Daum, Lucescu, Carvalhal tarzı bir adam gelsin, çok üst seviye olmasa da istikrarlı sonuçlar alalım yeter bence. En son Türk teknik adamla playoff'a da kalamamıştık.
    Ayrıca Türkiye'de bir takımı yıllardır yöneten 2-3 teknik adam var, onları harcamayın bari, Türk hoca gelecekse Yılmaz Vural, Hikmet Karaman tarzı bir adam gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu an milli takımın başına ben bile geçebilirim ama Aykut Kocaman'ı geçirmezler.. Zaten geçmesini de istemem..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Avcı doğru isim ama bana tolunay gibi geliyor 3. ihtimal sağlam

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Benim Fm'de A.Avcı T.d oldu.d

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut kocaman ı yapmazlar. yapsınlar da istemem zaten. oraya geçen adamı çok zor günler bekliyor..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hem kulüp hem Milli Takımı aynı anda çalıştıracak tek isim Abdullah Avcı. Diğer isimler kapasitesiz falan değil, belki daha iyi olur ama her kadro seçiminde çok büyük sorunlar yaratabilir bu durum.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Tolunay hoca gelsin maçtan önce gelsin arkadaş ya.Bakın biz 3 tane gol atamıyacak takım değiliz.Kart cezalılarını yerine adam alalım kadromuz iyi 3-0 yapsak penaltılar var.Gözünüzü seveyim her şey bitmiş değil.Hiddink gitsin kim geliyorsa gelsin.Bülent Korkmaz'ın Bordeaux'u elediği gibi bir etki yapsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Tolunay hoca gelsin maçtan önce gelsin arkadaş ya.Bakın biz 3 tane gol atamıyacak takım değiliz.Kart cezalılarını yerine adam alalım kadromuz iyi 3-0 yapsak penaltılar var.Gözünüzü seveyim her şey bitmiş değil.Hiddink gitsin kim geliyorsa gelsin.Bülent Korkmaz'ın Bordeaux'u elediği gibi bir etki yapsın.
    Tolunay Kafkas A- Milli Takım felan yönetemez. Bugün u-19 maçına gittim. Türkiye-Gürcistan maçına. Daha 18-19 yaşındaki çocuklara hükmedemez hale gelmiş Tolunay Kafkas. Gürcistan ezdi resmen bala bir gol attık berabere kaldık. Tolunay Kafkas elenmeli şıklardan en azından şu an için...
    I'm back...

Kim gelirse gelsin üstten emir almayacak biri gelsin.Ben zannetmiyorum ki Hiddink çıkarıyor bu takımı.Oğuz Çetin'e kimden emir geliyorsa o çıkartıyor bence.Yoksa daha 3.5 sene önce sadece Arshavin ve Pavlyuchenko ile Rusya'ya yarı final oynatan belkide dünya üzerinde maç sırasında maça en iyi etkiyi eden 5 teknik direktörden biri oturup 80 dakika boyunca Burak'ın tek başına 5 defansın arasında ezilmesini izleyecek orta sahada milyon tane alternatif varken Sabri'yi oraya çekecek bir teknik direktör değildir Hiddink..Adam cefa çekmeden milyonlar götürüyor kim olsa itiraz etmez zaten kariyerinin sonuna gelmişken..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an okudum bu haberi;

http://www.ntvmsnbc.com/id/25297104/
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sanırım elenmemizi bekliyor TFF'de. Ondan önce kovmazlar adamıda zaten...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Default Hiddink'in sözleşmesi feshedildi!

Türkiye Futbol Federasyonu, Guus Hiddink'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.
    TFF'nin resmi internet sitesinde konuyla ilgili olarak, "
    Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ile A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink arasında yapılan görüşmeler sonucunda, Hiddink'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Sayın Guus Hiddink'e görevde bulunduğu süre içindeki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.
    A Milli Takımımızın yeni teknik direktörü ve idari kadrosu ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir" ifadeleri yer aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İsteksik adamla işimiz yok. Gelmesini en çok isteyenlerden biriyim, itiraf edeyim ama böyle olacağını bilemezdim. Tamam elinde çok özel bir kadro yok ama formsuz, beceriksiz oyuncuları oynatarak sonumuzu hazırladı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sonunda kurtulduk Hiddinkten.

osman altun terim ; Avci'nin yardımcılarından biri Okan Buruk.. Arif Erdem İBB'de kalıyor.. Ayrıca Oguz Cetin donemi de Hiddink ile birlikte sona erdi

ibrahim seten ; SON DAKİKA-2: Hiddink 8 aylık maaştan feragat etti. Alacağı para 1.2 milyon Euro.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yeni kurban kim olacak merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80751

Hiddink geldiğinde yapılan yorumlar

Hayırlı olsun olan yine bize oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Son dönemlerde bu kadar ruhsuz bir teknik direktör görmemiştim. Slaven Bilic'i birkez daha tebrik ediyorum. Adam gene 90 dakka ayaktaydı. Gerçi Hiddink ne yapsın. İskelet takımdan doğru dürüst kimse yok. Artistlik yapan futbolcular falan var. Hiddink'te haklı bir yerde.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Oğuz Çetin'in de görevine son verilmiş ayrıca.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Oğuz Çetin'in de görevine son verilmiş ayrıca.
    İşte bu çok daha önemli bir ayrıntıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Raşit Çetiner'i ne zaman kazanacak bu ülke

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aynen Oğuz Çetinin gitmesi daha sevindirici Hiddinktende kurtulduk Abdullah Avcıyı isterizzzzzzz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Oguz Cetinin gitmesi cok guzel oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ertem Şener, İbrahim Seten vb.. milli takımın başına Abdullah Avcı'nın getirildiğini yazdılar twitterda. Açıklanmamasının sebebi ise kamoyunun tepkisini ölçmek olduğu hakkında söylentiler var sebebi ise Galatasaraya yakın bir isim olduğundan deniliyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sevindim gitmesine
    Kariyerinde başarılar dilerim.

Bu adam bize geldiğinde mi böyle ruhsuz bi adam oldu yoksa diğer takımlardada mı klübede oturan oyunun içinde olmayan bir teknik adamdı ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri