1 ile 30 arası toplam 579 sonuç

Konu: Lucid Rüya (Rüyaya hakim olabilmek) "9 Kişi Başardı"

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Sanırım ben de gördüm, mutlu oldum şimdi..

öğlen biraz kestireyim dedim, sonra aniden uyanmış gibi oldum ve bi kafede oturuyorum, ilk 4-5 saniye durdum gerçek sandım.. daha sonra yanında oturduğum kızları tanımadığımı farkettim ve hemen kendime çimdik attım ve acımadı.. Anladım ki rüya, Allaah dedim tabi ve başladım daha fazla bağırmaya hemen: daha fazla lucid istiyorum diye.. Ama bu olay harika bi şeymiş gerçekten de Rüyanın detayları bana kalsın
    Nasıl bir bilinç altı varmış sende anlamadım 1 günde kaptın işi Öğlen uykusunda görülen rüyalar daha akılda kalıcı olur. Bende öğlen görmüştüm.

Uzun mu sürdü kısa mı sürdü ? Bağırmanın bir etkisi oldu mu ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yoksa , yoksa , yoksaaa sen naptın abi
    Yok merak etme ileriye götürmedim işi nolur nolmaz diye.. 2 lamba patlattım gözlerimle, ama uçmayı denemedim çünkü uçanların ki hep kısa sürmüş az daha geliştirelim dedim

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Nasıl bir bilinç altı varmış sende anlamadım 1 günde kaptın işi Öğlen uykusunda görülen rüyalar daha akılda kalıcı olur. Bende öğlen görmüştüm.

Uzun mu sürdü kısa mı sürdü ? Bağırmanın bir etkisi oldu mu ?
    Ben de bu kadar çabuk beklemiyodum ama iyi oldu Çok uzun sürdü diyemem ama sanki bağırmam işe yaradı gibi sanki görüntü bulanıklaşırken netleşti tekrar..

Bi sonrakini merakla bekliyorum

Mesaj Yetkileri