İlk sezon Newcastle ile yapılacak en iyi derecelerden biri herhalde. ben 9. olmuştum ilk sezon.
Tebrikler.
İlk sezon Newcastle ile yapılacak en iyi derecelerden biri herhalde. ben 9. olmuştum ilk sezon.
Tebrikler.
Teşekkürler, Aslında güzel bir fikstüre sahiptim, takımı devraldığımda zaten yenildiğini yenilmiştiama bu sezon daha dikkatli olmak gerek çünkü hedefler büyüyünce risk artar.
Teşekkürler, Lig için tek hedefimiz o zaten, hem prestij hemde maddi açıdan çok getirisi olacak bir hedef bu.
...
Kadroyu şekillendirmeye devam ediyoruz, Takviye'ye devam
İspanya futbolunun kalburüstü sayılacak oyunlarından biri, özellikle hucüm hattında yaşadığımız talihsiz sakatlıklarda elimizde bulunacak güzel silahlardan biri olacaktır. Kulübüne 48 ay vade ile 7.5 milyon € ödedik.
Geçen sezon Demba Ba'dan aldığımız üstün verimden sonra hem ona arkadaş olacak hemde takımı sürükleyecek bir Siyah İnci'yi daha kadromuza katmış bulunuyoruz. Sow için Lille takımına 48 ay vade ile 7.5 milyon € ödedik.
...
Transferi Tamamlıyoruz
Manchester United altyapısından yetişmiş genç ve kaliteli bir oyuncu, bonservisi elindeydi ve elimizden kaçırmadan takıma dahil ettik.
Dünya futbolunun sansasyonel yıldızlardan biri Bilal Abdüsselam bilinen adıyla Nicolas Anelka, bonservisi elinde olan yıldız futbolcuyu sezon sonuna kadar takımımıza dahil ettik. Eminim tecrübesiyle takıma katkısı fazla olacaktır.
...
Gelenler-Gidenler ve 2012-2013 Takım Kadrosu
...