2.Sezonumda Galatasaray ile ŞL Şampiyonu oldum.Hatta bu akşam oldumGruplardan zar zor ikinci çıktım.Üst turda ne olduysa her maç kornerden 1-2 gol atar oldum.Ligte hiç atamıyordum nerdeyse tüm ligte 10 gol falan atardım kornerden.ŞL'de ise Lyon'a,Braga'ya,Barcelona'ya kornerden birer ikişer ata ata finale geldim.Golleri atanlar da Gökhan Zan,Ceyhun Gülselam.Buralarda bir konu vardı ilk 11'iniz diye oradaki bir konuya yazmıştım dizilişimi.Ama sonradan oyuna girince baktım ki öyle bir diziliş sadece benim hayalimin ürünüymüş.Devre arası aldığım birçok adamı oynatamadım ve defansta Gökhan Zan Ceyhun Gülselam'la falan oynadım
Neyse şansıma da finale ManU yerine Tottenham kaldı.Fierro coştu o maç 2 gol attı toplamda 3-2 kazandım ve şampiyon oldum.Kadromda kilit olarak sayabileceğim Muslera,Hamit,Selçuk,Joaquin ve Fierro vardı.Hamit ve Selçuk sık sık sakatlanıyordu da neyse (: Kesinlikle bir hile hurda yapmadım.Yapacak olsam ŞL Şampiyonu olup gidip de ligte şampiyonluğu Beşiktaş'a bırakmazdım
İnanmayan,ss isteyen olursa paylaşabilirim
![]()