1 ile 30 arası toplam 92 sonuç

Konu: Türk takımlarıyla Avrupa'da hilesiz başarı elde eden var mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2.Sezonumda Galatasaray ile ŞL Şampiyonu oldum.Hatta bu akşam oldum Gruplardan zar zor ikinci çıktım.Üst turda ne olduysa her maç kornerden 1-2 gol atar oldum.Ligte hiç atamıyordum nerdeyse tüm ligte 10 gol falan atardım kornerden.ŞL'de ise Lyon'a,Braga'ya,Barcelona'ya kornerden birer ikişer ata ata finale geldim.Golleri atanlar da Gökhan Zan,Ceyhun Gülselam.Buralarda bir konu vardı ilk 11'iniz diye oradaki bir konuya yazmıştım dizilişimi.Ama sonradan oyuna girince baktım ki öyle bir diziliş sadece benim hayalimin ürünüymüş.Devre arası aldığım birçok adamı oynatamadım ve defansta Gökhan Zan Ceyhun Gülselam'la falan oynadım Neyse şansıma da finale ManU yerine Tottenham kaldı.Fierro coştu o maç 2 gol attı toplamda 3-2 kazandım ve şampiyon oldum.Kadromda kilit olarak sayabileceğim Muslera,Hamit,Selçuk,Joaquin ve Fierro vardı.Hamit ve Selçuk sık sık sakatlanıyordu da neyse (: Kesinlikle bir hile hurda yapmadım.Yapacak olsam ŞL Şampiyonu olup gidip de ligte şampiyonluğu Beşiktaş'a bırakmazdım İnanmayan,ss isteyen olursa paylaşabilirim

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Üst turda ne olduysa her maç kornerden 1-2 gol atar oldum.Ligte hiç atamıyordum nerdeyse tüm ligte 10 gol falan atardım kornerden.ŞL'de ise Lyon'a,Braga'ya,Barcelona'ya kornerden birer ikişer ata ata finale geldim.Golleri atanlar da Gökhan Zan,Ceyhun Gülselam.
    Bunu, biz arkadaşlar arasında "korner taktiği" olarak adlandırıyoruz ve FM'nin taktik menüsünde detaylı duran top ayarları yapmak mümkün olduğundan beri hile olarak kabul ediyoruz.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Bunu, biz arkadaşlar arasında "korner taktiği" olarak adlandırıyoruz ve FM'nin taktik menüsünde detaylı duran top ayarları yapmak mümkün olduğundan beri hile olarak kabul ediyoruz.
    Şu an ortak kariyerde ligde 20 maçta 3 mağlubiyet var, hepside 1-0 bilgisayara karşı.Hepsinde de kornerden attılar sağolsunlar Gelde korner taktiği yapma şimdi...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Ligde Kasımpaşa'ya kornerden atamayıp ŞL'de Barcelona'ya atıyorsam da mı hile

Mesaj Yetkileri