1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Lig Tamam, Sıra Avrupa'da! | Galatasaray | Sezon 2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Devre arasında genç yetenek Lucas Andersen'i kadrona katmanı öneririm. Fiyatı özelliklerine göre çıtır çerez.
    Şimdi araştıracağım onu, tavsiye için teşekkürler. Hamburg Gojko Kacar'ı satış listesine koydu hemen teklif yaptım. Oyuncuyla da anlaştım ama benim önerdiğimin yarısına Porto'ya gitti. Yönetim başarılı tablodan dolayı ekstradan 3,000,000 € civarı transfer bütçesi verdi. Kacar'ı alabilseydim çok iyi olacaktı, hem orta sahada hem de defansta oynayabiliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Berkaiser View Post
    Şimdi araştıracağım onu, tavsiye için teşekkürler. Hamburg Gojko Kacar'ı satış listesine koydu hemen teklif yaptım. Oyuncuyla da anlaştım ama benim önerdiğimin yarısına Porto'ya gitti. Yönetim başarılı tablodan dolayı ekstradan 3,000,000 € civarı transfer bütçesi verdi. Kacar'ı alabilseydim çok iyi olacaktı, hem orta sahada hem de defansta oynayabiliyor.
    Hem defansta hem de ortasahada oynayabilen bir isim arıyorsan, AL KARA'YI, bul parayı derim
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Hem defansta hem de ortasahada oynayabilen bir isim arıyorsan, AL KARA'YI, bul parayı derim

Kara'yı ben de düşünüyorum, hala Tromso'da oynuyor. İstediğim oyuncuların bizi tercih etmemesi bizi isimsiz oyunculara yönlendiriyor mecburen.

Mesaj Yetkileri