Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 203 sonuç

Konu: Oyun Biraz Kolay Mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla en son FM 09 oynamıştım uzun süre. 2010'u yarım sezon, 2011'i hiç oynamamıştım.

Fm 09'da 3. sezonda Fenerbahçe'den kovulmuştum. Evet bildiğiniz kovuldum. Fakat FM 12'de İlk 2 sezon şampiyon oldum. 3. Sezon'a girdik yönetim bana tapıyor neredeyse. Aynı şekilde taraftarlarda öyle. Ama ben oynadığım ligin kalitesinden diyorum. Diğer takımlar baş edemiyor. Fakat sadece ben değil Beşiktaş'ta çok sağlam gidiyor(kadrosunda çok sağlam adamlar var).

Avrupada ise ilk sezon yoktuk zaten 2. sezon ŞL'de 3. olup UEFA'ya gittim. Everton'ı eledim, Dnipro'ya elendim. 0-0, 0-0 maçlardan sonra penaltılarla. 5 as oyuncum sakattı.

3. Sezon'a yeni başladım. İnanılmaz bir takım olduk. Resmen Türkiye'nin Barça'sı gibi birşey. Kim gelirse 3'ten aşağı atmıyoruz. Ama akabinde Beşiktaş'ta aynı şekilde 4-5 sallıyor rakiplerine. Çok çok iyi oyuncuları var. 1 M $'a oyuncu alıp 1 sene oynatıp 8-9'a avrupaya satıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Para kazanmak daha zor, çünkü oyuncular sözleşme yenilerken astronomik rakamlar istiyor ama sportif başarı hemen gelebiliyor. Galatasaray ile ilk 17 maçı kaybetmedim, şu anda 6 puan öndeyim ve futbolcularımdan ilk 11 oyuncularından 3-4 tanesi 5-6 ay sakat. Baros dışında forvet yok diyebilirim ama yine kaybetmiyorum. İyi bir taktikle böyle oluyor kolaylıkla.

İlk başlarda güzel geliyor kazandıkça fakat 2 sezon sonunda sıkmaya başlıyor. Şamp Liginde bile kaybetmiyorsunuz. Ne anladım ben bu işten. Hani dünya starları olsa kadromda tamamda her maçı kazanan takıma takviye bile yapamıyorum bozmamak için sabri sağ bek yani o derece. Nerde kaldı oyunun heyecanı aksayan bölgeye takviyeler.. üstüne üstlük o kadar başarı elde ediyorsun menejer profilin hala ülkesel ve türkiye ligi hala 3 yıldız

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Herkes oyun çok zor diye spekülasyon yapıyor,yeni yapılacak bir yamayla sigames oyunu zorlaştıracak diye korkuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kornerlerde yakın direğe atın, uzun oyuncuyu yakın direğe koyun her maç gol atıyorsunuz kornerlerden. Dolayısıyla oyun da kolaylaşıyor. Trabzon ile 3 maç yaptım 3'ünü de kazandım, ayrıca tüm derbileri kazandım, Beşiktaş'a 3, Trabzon'a 3, Fenerbahçe'ye 5 attım, Beşiktaş maçında 2 penaltı kaçırmasam o da 5 olacak. Yani oldukça kolay olmuş oyun. Tabi ben her halükarda zevk alıyorum. Çünkü ayrıntılar tat veriyor zaten. Ama keşke zor olsaydı.

Bir de sakatlık problemi çok fazla, düşük yoğunluklu bir antrenman programı uygulamama rağmen oyuncular 5-6 aylık sakatlıklar yaşıyor sürekli.

bencede takımı alt ligden alıp ilerlemek cok daha zevkli ve eğlenceli oluyor ben fm 09 da amasyasporu 3.lige alıp ordan o takımla ilerlemiştim ama ne para ne güçlü oyuncular koymuştum sadece oyunun verdikleriyle ilerledim bu sitedede takip edildi bayada heycanlı bir kariyer olmuştu 4.sezonda küme düştüm 5 de cıktım 6.sezonda TSL'de üst sıralara oynayan takım yapmıştım iyi paralar biriktirmiş ama data bozulunca oyunda gitti heves'de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Kornerlerde yakın direğe atın, uzun oyuncuyu yakın direğe koyun her maç gol atıyorsunuz kornerlerden. Dolayısıyla oyun da kolaylaşıyor. Trabzon ile 3 maç yaptım 3'ünü de kazandım, ayrıca tüm derbileri kazandım, Beşiktaş'a 3, Trabzon'a 3, Fenerbahçe'ye 5 attım, Beşiktaş maçında 2 penaltı kaçırmasam o da 5 olacak. Yani oldukça kolay olmuş oyun. Tabi ben her halükarda zevk alıyorum. Çünkü ayrıntılar tat veriyor zaten. Ama keşke zor olsaydı.

Bir de sakatlık problemi çok fazla, düşük yoğunluklu bir antrenman programı uygulamama rağmen oyuncular 5-6 aylık sakatlıklar yaşıyor sürekli.
    Ben korner taktiği kullanmadığım halde kornerden 1. sezon 14, 2. sezon 17 gol buldum.

Nesil
    2003

1. Yamayi bekleyin.

2. Oyuna baslarken kendinize zayif itibar verin. Oyuna ne kadar yuksek itibarla baslarsaniz, oyuncular size o kadar cok inanir ve onlari motive etmeniz kolaylasir. Ne kadar dusuk itibarla baslarsaniz, oyunculari motive etmek icin o kadar fazla ugrasmaniz gerekir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu bende hangi seride takım alsam şöyle 2 maç kazansam mutlaka 5 maç kazanamıyorum. Nasıl oluyorda kolay oluyor çözemedim valla

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Hiçbir derbiyi kaybetmedim. Beşiktaş'a bu kez de 5 attım. 2011'de bu kadar kolay değildi.

Galatasaray SK 5 - 0 Besiktas JK (Premier Division)

A close-fought game at Ali Sami Yen Spor Kompleksi T�rk Telekom Arena ended in a one-sided result as Galatasaray SK defeated Besiktas JK 5 - 0. A brace from Sercan Yildirim helped Galatasaray to victory.

Striker Sercan Yildirim got Galatasaray SK off to a flyer by scoring a finish executed with aplomb on 5 minutes. Striker Milan Baros doubled Galatasaray SK's lead with a powerful effort from the edge of the area on 13 minutes.

Sercan Yildirim added his 2nd goal of the game with a fierce shot on 22 minutes. Sercan Yildirim had a chance to score from the penalty spot on the 44 minute mark but his spot-kick was well saved.

An error from Besiktas JK's Cenk G�nen allowed strong centre-back Tomas Ujfalusi to score a good header from just inside the six-yard box. Winger Aydin Yilmaz completed the rout with a finish executed with aplomb on 65 minutes.

Galatasaray have notched up four straight wins and the title contenders occupy 1st place in the Turkish Premier Division.

Man of the Match: Fernando Muslera (Galatasaray)
    Attendance: 51.227

.

bu olaya 2 acidan yaklasmak istiyorum

1.kıme sorarsanız sorun kımse kolay kolay takımdan kovulsa bıle kovuldum demez aynı askerlıkte kı gıbı herkez komutanla ya arkadastır ya da en rahat askerlıgı o yapmıstır arkadaslarımızın ya da etrafımızda kı ınsanların bu tarz konusmalarını yadırgamıyorum olabılır normaldır

2. artık oyunu her gecen sene gozumuzde daha da abarttıgımızı dusunuyorum alternatıfsızlık oyunun sıkıntıları olsada bunları gormezden gelmemızı saglıyor
    2. sezon oyunda cıkmaya baslayan regen ler yok artık daha neler dedırtıyor ınsana ozellıkler 15-16 arasında degısen 15 yasındakı cocuklar gırınce oyundan tat alamamaya basladım yanı anlatmak ıstedıgım oyunun cok eksık yonu var ama napalım ıste oynuyoruz modundayız...

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    bu olaya 2 acidan yaklasmak istiyorum

1.kıme sorarsanız sorun kımse kolay kolay takımdan kovulsa bıle kovuldum demez aynı askerlıkte kı gıbı herkez komutanla ya arkadastır ya da en rahat askerlıgı o yapmıstır arkadaslarımızın ya da etrafımızda kı ınsanların bu tarz konusmalarını yadırgamıyorum olabılır normaldır

2. artık oyunu her gecen sene gozumuzde daha da abarttıgımızı dusunuyorum alternatıfsızlık oyunun sıkıntıları olsada bunları gormezden gelmemızı saglıyor
    2. sezon oyunda cıkmaya baslayan regen ler yok artık daha neler dedırtıyor ınsana ozellıkler 15-16 arasında degısen 15 yasındakı cocuklar gırınce oyundan tat alamamaya basladım yanı anlatmak ıstedıgım oyunun cok eksık yonu var ama napalım ıste oynuyoruz modundayız...
    Çok doğrusun aslında çıkan regenlerin en azından 2-3 sene özelliklerinin düşük olması lazım bencede.Gs kariyerimde 2 tane türk regen çıktı 2.senemde bir DC bir AML ilk senelerinde koydum 11e ikinci sene şampiyonlar ligi geldi sonra bıraktım zaten oynamayı bir amacım kalmadı artık. Ama oyun cidden çok kolay. Kofloks Goal Galore match preparation sezon başı high team blend sezon başladımı average. Bu kadar yani namağlup şamp ligi şampiyonu oluyorsun.Üstelik Sabri sağ bek o derece kolay yani.Artık İngiltere 3. liginden hiç başarısı olmayan bir takım alıcam. Ama hata bizdede var kendimizi durduramıyoruz mutlaka alıyoruz o regenlerden birkaç tane

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    1. Yamayi bekleyin.

2. Oyuna baslarken kendinize zayif itibar verin. Oyuna ne kadar yuksek itibarla baslarsaniz, oyuncular size o kadar cok inanir ve onlari motive etmeniz kolaylasir. Ne kadar dusuk itibarla baslarsaniz, oyunculari motive etmek icin o kadar fazla ugrasmaniz gerekir.
    hmm şaşırdığım bir noktayı açıklamış oldun. Juventus ile bir sezon oynamıştım oyuncular neredeyse her söylediğimden etkileniyordu, D. Bükreş ile zayıf itibarlı bir karakter yaptım fakat oyuncular aynı konuşma tarzına hiç cevap vermemeye başladı. Ben de alt ligin oyuncuları laftan da anlamıyor diye yormuştum mevzuyu Güzel özellikmiş.

Yeni yama da neler olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sezon sonu namağlup şampiyonum. 2. Fenerbahçe'ye 20 puan fark attım. Baros 29 gol attı, Elmander 11 maçta 10 gol atmıştı ki sezonu kapadı, yoksa Baros'tan çok atardı. Wilfried ve Fleck'i kadroma katınca lig çok kolay oldu. Bir de sağlam bir oyuncu alsam ne olurdu çok merak ediyorum. Tek maç kaybettim, o da Türkiye Kupası'nda G.Antep'e ve elendim.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Sezon sonu namağlup şampiyonum. 2. Fenerbahçe'ye 20 puan fark attım. Baros 29 gol attı, Elmander 11 maçta 10 gol atmıştı ki sezonu kapadı, yoksa Baros'tan çok atardı. Wilfried ve Fleck'i kadroma katınca lig çok kolay oldu. Bir de sağlam bir oyuncu alsam ne olurdu çok merak ediyorum. Tek maç kaybettim, o da Türkiye Kupası'nda G.Antep'e ve elendim.
    Aynı kadroları kurmuşuz ve aynı sonuçları almışız Bir de sağlam oyuncu alsam nolurdu demişsin bende bir sonraki sezon biraz sağlam oyuncular aldım sağlam dediysemde Kadlec Fierro Kara.. Şampiyonlar Ligi geldi o zamanda Eski oyunlara benzemiş biraz 2005te Guarinle Aduyu alırdık hemen başarı gelirdi biraz o oyunlara benzemiş

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Tuhafıma gidiyor vallahi çok basit oyun olmuş demeler,eğer size oyun basit geliyor ise editörden lig konumunu zorlaştırın bakalım sürpriz şampiyonluklar ortaya çıkıyormu?Normalde Spor Toto Süper Ligde şampiyon olabiliriz ama avrupa kupalarında şampiyonluk zor bana kalırsa..

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Tuhafıma gidiyor vallahi çok basit oyun olmuş demeler,eğer size oyun basit geliyor ise editörden lig konumunu zorlaştırın bakalım sürpriz şampiyonluklar ortaya çıkıyormu?Normalde Spor Toto Süper Ligde şampiyon olabiliriz ama avrupa kupalarında şampiyonluk zor bana kalırsa..
    Zaten önemli olan editörsüz hilesiz hurdasız oynamak değilmi? Editör kullandıktan sonra ne anlamı kalıyor orjinal oyunun? Ben en son Fm 2005te 2 senede şampiyonlar ligi şampiyonu olmuştum birde bu oyunda oldum.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Fener ve Galatasaray gibi takımlar zaten Türkiiye liginin 1 üst kumaş kalitesinde takımlar birkaç yıldız transfer edince taktiğe falanda gerek kalmıyor topluyorsunuz zaten kupaları.Oyun kolay diyen arkadaşlar hemen yeni oyun açsın ve Türkiye'den küme düşme adayı olan bir takımı ilk senesinde şampiyon yapsın.O zaman oyun kolaydı denebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

bu seri çok kolay gerçekten 3.sezonda 34 de 34 yaptım 134 gol atıp 6 gol yedim

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by carlito94 View Post
    Fener ve Galatasaray gibi takımlar zaten Türkiiye liginin 1 üst kumaş kalitesinde takımlar birkaç yıldız transfer edince taktiğe falanda gerek kalmıyor topluyorsunuz zaten kupaları.Oyun kolay diyen arkadaşlar hemen yeni oyun açsın ve Türkiye'den küme düşme adayı olan bir takımı ilk senesinde şampiyon yapsın.O zaman oyun kolaydı denebilir.
    Galatasaray normal sezonda 2. ye 20 puan fark atıyorsa, namağlup play-off oynuyorsa oyuna kolay demenin nesi yanlış? Küme düşme hattındaki takımı şampiyon yapan varsa zaten söylesin bu oyunu hiç oynamayalım.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    Aynı kadroları kurmuşuz ve aynı sonuçları almışız Bir de sağlam oyuncu alsam nolurdu demişsin bende bir sonraki sezon biraz sağlam oyuncular aldım sağlam dediysemde Kadlec Fierro Kara.. Şampiyonlar Ligi geldi o zamanda Eski oyunlara benzemiş biraz 2005te Guarinle Aduyu alırdık hemen başarı gelirdi biraz o oyunlara benzemiş

Junior Khanye yi unutmamak lazım

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

CarLos Tevez 2014-2015 sezonunda City tarafından serbest bırakıLdı. O kadar takım takip etmesine rağmen kimse ona tekLif yapmadı. Ben geL benimLe idmanLara çık, seni bir deneyeLim dedim ve 2 haftaLık deneme tekLifi yaptım ve kabuL etti. HazırLık maçLarında resmen kendinden geçerek oynadı ve kendisine çok cuzi bir miktarda sözLeşme önerdim ve 4 yıLLığına kadromuza kattık. 30 yaşında bana geLdi. 17 maç 15 goL 14 asisti var ve değeri 22M Euro. Peşinde İnter, MiLan ve Manu gibi takımLar var ve 45M Euro verdiLer satmadım.

Tevez den bahsediyoruz. Başka bir adamdan değiL. Adam o kadar boşta gezsin, tekLif yapıLmasın, deneme tekLifini biLe kabuL etsin ve sonra 45M Euro tekLif aLsın. Türk FiLmi gibi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    CarLos Tevez 2014-2015 sezonunda City tarafından serbest bırakıLdı. O kadar takım takip etmesine rağmen kimse ona tekLif yapmadı. Ben geL benimLe idmanLara çık, seni bir deneyeLim dedim ve 2 haftaLık deneme tekLifi yaptım ve kabuL etti. HazırLık maçLarında resmen kendinden geçerek oynadı ve kendisine çok cuzi bir miktarda sözLeşme önerdim ve 4 yıLLığına kadromuza kattık. 30 yaşında bana geLdi. 17 maç 15 goL 14 asisti var ve değeri 22M Euro. Peşinde İnter, MiLan ve Manu gibi takımLar var ve 45M Euro verdiLer satmadım.

Tevez den bahsediyoruz. Başka bir adamdan değiL. Adam o kadar boşta gezsin, tekLif yapıLmasın, deneme tekLifini biLe kabuL etsin ve sonra 45M Euro tekLif aLsın. Türk FiLmi gibi.
    Valla bende Feyenord'un serbest bıraktığı bir regen aldım. Stoper oynuyor adam. Anında çok az bir miktara sözleşme yaptım ve 4 ay sonra 10 M $'a teklif geldi Manu'dan. Kabul ettim şuan anlaşmalarını bekliyorum oyuncuyla. Onun yerine başka bir regen buldum 3 M $'a alacağım şimdi. Sözleşme imzalamak üzereyim. Oda 17 yaşında regen bir stoper. Onuda 1 seneye büyük kulüpler istemeye başlar.

Ayrıca birçok ünlü oyuncu oyunda serbest kalıyor ve aylarca hiçbir takımla anlaşmıyorlar. Scout'larınıza sürekli görev verirseniz kaliteli boşta olan oyuncuları bulur hemen.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Valla kim ne derse desin bu sene oyun aşırı kolay ..

Klasik Samsunspor kariyerimle oyuna başladım başarı çok çabuk geldi.

Profilimi en düşük yapıp işsiz başladım İspanya 2.Lig takımlarından birinin başına geçtim 15. sıradayken ligi 2. bitirdim.

Oyun kolay o yüzden açıkçası 2011'in son demleri gibi oyun simgesine bile tıklamak gelmiyor içimden.

Korner taktiği yapmasak da , taksit kullanmasak da bu seri aşırı kolay.

Ömer abi'nin dediği yama inşAllah oyunu zorlaştırır ve en azından 3-5 haftamızı oyuna ayırabiliriz
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyunun kolay görünmesinin sebebi rakip menajerlerin maç içinde fazla etkin olmamasından kaynaklanıyor, siz geriye düştüğünüz anda veya maç berabere devam ederken gol atmak adına farklı farklı sistemler ve varyasyonlar denerken aynı durumda rakip maçın sonlarına kadar hep belli oyun anlayışına göre devam ediyor, sistem değiştirse bile oyun anlayışı değişmediğinden çoğu zaman etkisiz kalıyor. Yani iş rakip takım menajerlerinin maç içi etkisizliğinden kaynaklanıyor.

Ee tabi sıkılmak istemiyorsanız ve oyunu gerçekçi bakış açısıyla oynamak istiyosanız özellikle save load olayını kısmak da gerekli (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Birde ezbere oynamayın ya Bakıyorum herkes aynı oyuncuları almış, benzer kadroları kurmuş. Bu mudur yani bul Kara'yı al parayı, çek kredi kartından peşin fiyatına 48 ay 0 faiz. Taktikler zaten hazır, kayıtlı oyun editörleri birer süper scout
    Oyunu kolay ya da zor yapan biraz da bakış açınız, oynayış tarzınızdır. Bu üstte dediklerimi yapıp ta
    ''oyun çoook kolay'' diyenler olduğunu hepimiz biliyoruz değil mi? Ha diyebilirsiniz para veriyorum bu oyuna istediğim gibi oynarım, doğrudur. Güzel vakit geçirmek, eğlenmek için oynuyoruz oyunları. Ama abartmayalım, alt tarafı bir 'oyun' olduğunu da unutmayalım derim ben. Gerçek hayatla kıyaslama da yapmayalım çünkü gerçek hayat yapay zekaya benzemiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Birde ezbere oynamayın ya Bakıyorum herkes aynı oyuncuları almış, benzer kadroları kurmuş. Bu mudur yani bul Kara'yı al parayı, çek kredi kartından peşin fiyatına 48 ay 0 faiz. Taktikler zaten hazır, kayıtlı oyun editörleri birer süper scout
    Oyunu kolay ya da zor yapan biraz da bakış açınız, oynayış tarzınızdır. Bu üstte dediklerimi yapıp ta
    ''oyun çoook kolay'' diyenler olduğunu hepimiz biliyoruz değil mi? Ha diyebilirsiniz para veriyorum bu oyuna istediğim gibi oynarım, doğrudur. Güzel vakit geçirmek, eğlenmek için oynuyoruz oyunları. Ama abartmayalım, alt tarafı bir 'oyun' olduğunu da unutmayalım derim ben. Gerçek hayatla kıyaslama da yapmayalım çünkü gerçek hayat yapay zekaya benzemiyor
    8 milyona Wilfried Bony'yi aldim bu adami alabilecekken gidip de niye dandik adamlari alayim, sacmalik olur bu. Bir yerden sonra zaten ezbere oynuyorsun. İsimizi zorlastirmasi gereken oyunun kendisi, biz degil. Oyunun bu haliyle kabul edilmesi mumkun degil. 3D saka gibi. 2D ye donuyorum ben.

E sen biliyorsun Wilfried Bony'i, yapay zeka bilmiyor. Burada paylaşılıyor o adam ucuz, wonderkid oluyor, bu böyle oluyor, şu şöyle. Ondan sonra oyundan zevk bekleniyor. Ben anlamıyorum bu mentaliteyi. Bende sevmiyorum 3d'yi senin gibi. 2d işimi görüyor fazlasıyla.
    Ayrıca SIGames'in savunmasını falan yapmaya çalışmıyorum, oyun bence de kolay, ama bu tür şeyleri buraya yazıp ondan sonra oyun çok kolaaay öyle cacık böyle fıs diyenlere sinir oluyorum. Beğenmiyorsan oynama diyesim geliyor.

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    Çok doğrusun aslında çıkan regenlerin en azından 2-3 sene özelliklerinin düşük olması lazım bencede.Gs kariyerimde 2 tane türk regen çıktı 2.senemde bir DC bir AML ilk senelerinde koydum 11e ikinci sene şampiyonlar ligi geldi sonra bıraktım zaten oynamayı bir amacım kalmadı artık. Ama oyun cidden çok kolay. Kofloks Goal Galore match preparation sezon başı high team blend sezon başladımı average. Bu kadar yani namağlup şamp ligi şampiyonu oluyorsun.Üstelik Sabri sağ bek o derece kolay yani.Artık İngiltere 3. liginden hiç başarısı olmayan bir takım alıcam. Ama hata bizdede var kendimizi durduramıyoruz mutlaka alıyoruz o regenlerden birkaç tane
    hocam ben bu match preparation u asistana bırakıyorum o da sadece defensive positioning calıstırıyor ve hıc bır sekılde dıger seyler calıstırılmıyor mısal team blend gıbı ne zaman match preparation u manuel ayarlasam bu zamanda diger koclar ''hacı ben bu match preparations dan endıselenıyorum'' dıyorlar yokmu bunun bır cozum yolu?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hazır böyle bir konu açılmışken 1,5 saat önce başıma gelen ilginç olayını anlatayım şuraya. Freiburg ile bir kariyer açtım bundesliga açıldı ilk maçımı wolfsburg ile yaptım 1-0 yeniliyordum 1-1 yaptım maçı 87. dakika 90+5 te wolfsburg attı 2-1 yenildik. Olur böyle şeyler futbolda diyip ertesi maçımı Bayern Münih ile yaptım. 2-0 yenilirken maçı 2-2'ye getirdim bayern münih 90+2 de 3-2 yaptı yine yenildim. Bir daha ki maç olmaz dedim leverkusen 90+1 de maçı 2-2'ye taşıyınca sinirlenip oyunu kapadım. Futbolda son dakika golleri elbette sıkıcıdır ama böyle üst üstede yaşanmaz ki.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri