Konu dışına çıkıyoruz ancak şunu söylemeden edemeyeceğim, bunu söyleyen Beşiktaş taraftarı değil, tüm dünya bunu söylüyor.
Ya birakalim abi bu isleri biz Türklere kalsa herkes Türk, dünyada yapmadigimiz bulus yok, en iyi taraftarlar bizde vs vs bu kafayla bizden hic bisey olmaz.
Ayrica Eboue'ye maymun diye bagrilmis sanirim ben duymadim bilgi veren olursa iyi olur.
Konu dışına çıkıyoruz ancak şunu söylemeden edemeyeceğim, bunu söyleyen Beşiktaş taraftarı değil, tüm dünya bunu söylüyor.
Beşiktaş dünyanın duyacağı konularda bana göre şov yapıyor. Yarın gazetelerde yazar Van'a karşı duyarlılık diye. Yine bana göre öncelikle herkes işini yapmalıdır.
Van için sende bir çakmak at kampanyası başlatmış herhalde Beşiktaş taraftarı.Bir daha Beşiktaş taraftarına alkol kontrolü yapsınlar maçtan önce.Kimse ayık değil statta.Duyarlı ! taraftar bunu yapmaz.
Van için sende bir çakmak at kampanyası başlatmış herhalde Beşiktaş taraftarı.Bir daha Beşiktaş taraftarına alkol kontrolü yapsınlar maçtan önce.Kimse ayık değil statta.Duyarlı ! taraftar bunu yapmaz.
Bu şekilde tahrik edici konuşup tansiyon yükseltmenin alemi yok bence :] Yangına körükle gitme.