Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

2 5.71%
  • Galatasaray kazanır

16 45.71%
1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [11.Hafta] Beşiktaş - Galatasaray

Hybrid View

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Şimdi tek tek sizin taraftarınızın çakmak vs attığı maçLarı buLur buraya ekLerim. Ondan sonra en duyarLı oLan siz oLursunuz ?

NasıL oLur ?
    Bizim taraftar grubu orda burda en duyarli taraftar grubuyuz vs diye reklamini yapmiyor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Bizim taraftar grubu orda burda en duyarli taraftar grubuyuz vs diye reklamini yapmiyor
    O zaman geLip burada kendi taraftarın pet,çakmak vs atmıyormuşta sadece Beşiktaş taraftarı atıyormuş gibi yorum yazmassan daha iyi oLur gibi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Konu dışına çıkıyoruz ancak şunu söylemeden edemeyeceğim, bunu söyleyen Beşiktaş taraftarı değil, tüm dünya bunu söylüyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Konu dışına çıkıyoruz ancak şunu söylemeden edemeyeceğim, bunu söyleyen Beşiktaş taraftarı değil, tüm dünya bunu söylüyor.
    Ya birakalim abi bu isleri biz Türklere kalsa herkes Türk, dünyada yapmadigimiz bulus yok, en iyi taraftarlar bizde vs vs bu kafayla bizden hic bisey olmaz.

Ayrica Eboue'ye maymun diye bagrilmis sanirim ben duymadim bilgi veren olursa iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş dünyanın duyacağı konularda bana göre şov yapıyor. Yarın gazetelerde yazar Van'a karşı duyarlılık diye. Yine bana göre öncelikle herkes işini yapmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet tüm dünya söylüyor, bizde ne yapalım işte kabul ediyoruz :]
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Van için sende bir çakmak at kampanyası başlatmış herhalde Beşiktaş taraftarı.Bir daha Beşiktaş taraftarına alkol kontrolü yapsınlar maçtan önce.Kimse ayık değil statta.Duyarlı ! taraftar bunu yapmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Van için sende bir çakmak at kampanyası başlatmış herhalde Beşiktaş taraftarı.Bir daha Beşiktaş taraftarına alkol kontrolü yapsınlar maçtan önce.Kimse ayık değil statta.Duyarlı ! taraftar bunu yapmaz.
    Bu şekilde tahrik edici konuşup tansiyon yükseltmenin alemi yok bence :] Yangına körükle gitme.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri