Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Galatasaray'a telafisi olan bir lig maçında 1 puan için yatmak hiç yakışmadı.
Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Galatasaray'a telafisi olan bir lig maçında 1 puan için yatmak hiç yakışmadı.
eto'o bitmiş.
Riera kendi kalesine gol atiyordu yine muslera muslera muslera helal olsun tek basina maci aldi adam. 0-0 bitti guzel macdi
Eboue gibi karakterli adamlar keşke Türkiye'de her takımda olsa böylece ligimiz çağ atlar.
eto'o bitmiş.
Maçı sonuna kadar hakeden taraf bizdik ama MusLera Türkiye Ligi kariyerinin iLk devLeşmesini yaşayınca maaLesef 1 puan aLabiLdik.
Bu arada ALmeida nın goL pozisyonunda fauL diyen hakeme sadece tebessüm ediyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Her iki taraf da kazanabilirdi ama olmadı.Maçın adamı şüphesiz Muslera.
Beşiktaş taraftarı çirkefliğini tüm dünyaya duyurdu tebrik etmek lazım kendilerini.Dünyanın en iyi taraftar topluluğu olarak geçinmeye devam etsinler.
Cakmaklar Van icin atildi sanirim ne de olsa duyarli taraftarlar.
Muslera ve Semih maçın yıldızıydı gol yemememiz için herşeyi yaptılar helal olsun hepsine...
Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki zevksiz derbi serisi devam etti bu maçla birlikte. Muslera bence maçın yıldızı oldu. Maça damgasını vurdu diyebilirim. Maçta öne çıkan başka hiç kimse olmadı.
Derbi kalitesinde bir maç geçmedi. En azından ben öyle hissetmedim. Ama bence bu maçta Veli'nin kötü oynaması (hatta oyunda olmaması diyebilirim) maçın gidişatını değiştirdi. Çünkü Veli çıktıktan sonra oyuna giren Necip, aynı özellikte bir oyuncu değildi. Veli ileriye yönelik yaratıcı oyuncu özelliğinde oynuyordu. Oda olmayınca Beşiktaş üretken olamadı ilerde. Zaten Necip çıkınca da Mustafa girdi. Oda oranın oyuncusu değildi. Haliyle Beşiktaş AMC pozisyonundaki oyuncusunun yokluğundan dolayı olan maçta etkili olamadı. Etkili olduğu pozisyonlarda da Muslera bırakmadı. Bence maçı Muslera kazandı. Tebrikler. Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürmeye devam...
FM Gazetesi
Taraftarın çileden çıkığı posizyon, Eboue'ye atılıp yerden sekip de sadece Eboue'ye dokunan pet şişe ve ardından Eboue'nin kıvranmasıdır.
Bunun ardından taraftar hoş olmayan şeylere devam etti ve sahaya yabancı cisimler yağmaya devam etti.
İlk yarı sonunda demiştim çok şanssısız diye ancak bu şanssızlık ikinci yarıda da devam etti.
Birazcık şansımız olsaydı rahat kazanabilirdik ama olmadı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bu arada semihin oynadığı 3 maçtada gol yemedik
Türkiye'de bi ırkçılık yoktu, o da başladı maalesef.. Siz duyarlı olmaya devam edin..
Semih'e helal olsun diyorum cidden ilk başlarda tedirgin gibiydi ama sonradan bir açıldı pir açıldı.
Ayrıca Ernst 50 dakikalık oyuncu olmuş artık bitiveriyor. Bu hızla Engin ilk yarı bitmeden özüne döner![]()
eto'o bitmiş.
Çirkef mi? Oradaki psikoloji nasıl bilmiyorsun herhalde, hiç statta maç izlemedin mi?
Takımın hücumda, gol arıyor, rakip oyuncu (gerçek ya da değil) yerde yatıyor, zaman akıp gidiyor. Sakin kalmak zor böyle bir durumda. Ha sahaya yabancı madde yağdırmanın savunulacak bir yanı yok orası ayrı ama tahrik olmasa maç güzelce biterdi.
Ayrıca küfür edilen futbolcular neden Muslera, Ujfalusi, Selçuk, Semih, Elmander, Baros hatta Melo değilde Kazım, Engin, bu maçta da Eboue... bunu düşünmek, farkına varmak, iiyi ayırt etmek lazım.
Semih konusuna katılıyorum en ciddi testini geçti. Bundan sonra zorunlu olmadıkça bırakmaz o formayı. Almeida gibi fiziği çok güçlü bir forveti kontrol etmek cidden güç.
Aut geç kullanıldı diye yatmış oluyoruz yani, iyiymiş. Eboue konusunda bir şey demiyorum. Sakatlığa inanıp inanmamak seni bağlar.
Kontrollü oynamak ile 1 puana yatmak aynı şey değildir. Tek artısı bulduğu boş alanları hızlı kanat adamlarıyla değerlendirmek olana takımınıza göre savunmada dikkatli olmak mı yatmak ? Zaman geçirme algınız bir garip, maçın başından itibaren mi yapılmış bunlar, kaldı ki Eboue'nin pozisyonuna kimse inanmıyor niyeyse.
Maçın başında Almeida'nın Oscarlık rol kesmeleri de hiç oldu.
Bu hareketin yapıLdığı oyuncu siyahi bir oyuncu oLduğu için hemen ırçıLık suçLamaLarı da başLamış. Oh oh.
Eboue = Keita gelmeyen şişeye 2 dakika yattı.Bjk taraftarının sonradan attığı o çakmaklar Eboue'nin kışkırtması sayesinde oldu.Bide yazmıs bir arkadas Eboue'nin yerinde olsan o çakmak gelse anlardın.Güldüm gerçekten kesin ambulansa biner giderdim.