Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

2 5.71%
  • Galatasaray kazanır

16 45.71%
Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 326 sonuç

Konu: [11.Hafta] Beşiktaş - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Onlari atanin hic sucu yok degil mi iyiymis ya.
    Bence Galatasaray'lı arkadaşlar,önce oyuncularının yaptığı sahterkarlığı,taraftarı tahrik etmesini eleştirsin,sonra da gelip bu tarz söylemlerde bulunsun.Böylesi daha mantıklı kesinlikle.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Verilmeyen goldeki pozisyonda bence faul yokdu Fener maçının kopyası oldu bu sefer besiktas fener gibi oynadı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Goldeki faulde kararın doğru olmadığına ben de katılıyorum.0-0 bitecek maç değilmiş izlediğim pozisyonlara bakarak söylüyorum.90 dk izlemedim.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

verilmeyen gol demek yanlış olur almeida topa vurduk tan sonra düdük çalsaydı evet bu verilmeyen gol olurdu ancak hakem oyunu durdurduktan sonra almeida topa vurdu sarı kart bile görebilirdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bence Galatasaray'lı arkadaşlar,önce oyuncularının yaptığı sahterkarlığı,taraftarı tahrik etmesini eleştirsin,sonra da gelip bu tarz söylemlerde bulunsun.Böylesi daha mantıklı kesinlikle.
    Sahtekarlık ? Eboue'nin karınına çakmak yolladılar sadece kafasını tuttu diye sahtekarlık mı oluyor. Beşiktaş'lı arkadaşlar da önce taraftarının yaptığı reklamı nasıl devam ettiremediklerini eleştirsin. Bu arada ben tahrik falan da görmedim ha gördüğüm tahrikler bunlar.

Eboue'ye yapılan ırkıçılık.
    Sahaya yabancı maddeler.
    Bugün ağıza alınmayacak küfürler edilmiştir ç@rşı tarafından.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Beşiktaş hak etti zaten ama olmadı.Gol atanın kazanacağı maç oldu,Muslera sayesinde 1 puanı kurtardık .
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ben bir şey merak ediyorum. Tabi ki geçti artık ama Necip'e yapılan hareketin penaltı olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş seyircisinin yaptığı çok çok çok çok çok çok çok çirkindi ancak dediğim anda o ancak sözü başta söylediğim herşeye inanmadığımı yani yapılanları haklı gördüğümü anlatır.

Hasan Şaş'ın pozisyonuna da bakalım. Hasan Şaş'a doğru gelen hiçbir cisim görünmüyor. Nedense adam durup dururken kafasını tutuyor. Eboue'nin de şansızlığı havadan yağan cisimlerden sadece görünen bir madde olan suyun çarpmasıdır.

Sonuç ne derseniz;

Yürü be kim tutar sizi...

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

"Şimdi Eboue akşam eve gidince maçı izliyordur.Su arkasına düştü ya kafasını tutuyo ya acaba bunu izlerken hangi duygularla izliyordur.Utanırım ben hemen kanal değiştiririm.Yalnız! Yalnız! Bu demek değildir ki taraftar atsın.." (Rıdvan Dilmen)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben kaçırdığımız gollere çok üzülüyorum. Derbide bulduysan atacaksın arkadaş 3 atabileceğimiz maçı 0 - 0 bitirdik hem de deplasmanda.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by enesemin53 View Post
    "Şimdi Eboue akşam eve gidince maçı izliyordur.Su arkasına düştü ya kafasını tutuyo ya acaba bunu izlerken hangi duygularla izliyordur.Utanırım ben hemen kanal değiştiririm.Yalnız! Yalnız! Bu demek değildir ki taraftar atsın.." (Rıdvan Dilmen)
    Her zamanki gibi lakabının hakkını vermiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by enesemin53 View Post
    Konuşan adamı dinlemek hata

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    verilmeyen gol demek yanlış olur almeida topa vurduk tan sonra düdük çalsaydı evet bu verilmeyen gol olurdu ancak hakem oyunu durdurduktan sonra almeida topa vurdu sarı kart bile görebilirdi
    Sarı kart da komik olurdu gibi.Peki sence pozisyon faul mü ?
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ben kaçırdığımız gollere çok üzülüyorum. Derbide bulduysan atacaksın arkadaş 3 atabileceğimiz maçı 0 - 0 bitirdik hem de deplasmanda.
    Dostum bi önceki mesajda ırkçılık yazmışsında o sorun çözüldü biraz geri kaldın o konuda sen eski mesajları bi oku derim
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Tarafsız bakmak gerekirse maç beşiktaş ın hakkıydı.Toplar girmedi içeri.Bizimde var 1-2 tane ama okadarda olsun artık.Muslera geldiğinden beri en iyi maçını oynadı.Şansta yanımızdaydı.

Olaylar hakkında ise konuşmak istemiyorum çünkü böyle durumlarda bizim taraftar atsa yerde bjk li olsa biz seyirciyi beşiktaşlılar oyuncuyu savunur.Şimdide tersi oluyor o yüzden daha fazla ortamı geripte bunun tartışılması gereksiz bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

su video az cok birseyler anlatiyor

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=102268

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sahtekarlık ? Eboue'nin karınına çakmak yolladılar sadece kafasını tuttu diye sahtekarlık mı oluyor. Beşiktaş'lı arkadaşlar da önce taraftarının yaptığı reklamı nasıl devam ettiremediklerini eleştirsin. Bu arada ben tahrik falan da görmedim ha gördüğüm tahrikler bunlar.

Eboue'ye yapılan ırkıçılık.
    Sahaya yabancı maddeler.
    Bugün ağıza alınmayacak küfürler edilmiştir ç@rşı tarafından.
    Sadece basit bir soru.Bir insan kafasını neden tutar? Kafası acıdığında değil mi?Gördüğüm kadarıyla Beşiktaş'lılar taraftarın yaptığını savunmuyorlar ama siz Eboue'nin taraftarı tahrik etmesini savunuyorsunuz.Ayrıca Eboue'ye ırkçılık falan da yapılmadı.Konuyu okursanız anlarısınız.

Bazı Galatasaray'lılar bile maçın adamı Muslera derken bu yorumun olayları ne kadar objektif yargılayabildiğin hakkında önemli ipuçları veriyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu maçta Galatasaray'ın en büyük kazancı, çok erken sarı kart görmesine rağmen müthiş oynayan Semih Kaya'dır.

Ömer Toprak, Serdar Aziz, Serdar Kesimal ile birlikte Milli takımın stoper rotasyonuna girebilir bu şekilde devam ederse.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Açıkçası yönetimin medyaya bir ayar vermesi gerekli.Maça gelicek olursak iki takımında kazanabileceği maçtı.Hakan Balta'nın pozisyonunda kulakları bayağı çınlamıştır herhalde.Bizim açımızdan bakacak olursak Muslera'ya sezon başından beri güveniminizin boşa çıkmaması çok güzel.En azından arkasında duran taraftarlar olarak.Semih konusunda ise çok çok çok mutluyum.Servet'ten kurtulduk.Semih heyecanını ve agresiflğini kontrol etmeyi biraz becerirse kusursuz bir defans kazanırız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'lılar bile maçın adamı Muslera derken olayları ne kadar objektif yargılayabildiğin hakkında önemli ipuçlar veriyor.
    Ben Beşiktaş pozisyonlar kaçırmadı demedim ki. Bizim de kaçırdığımız pozisyonlar oldu onları atamamıza yandım atsaydık 3 olurdu dedim. Beşiktaş hakkında konuşmadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sadece basit bir soru.Bir insan kafasını neden tutar? Kafası acıdığında değil mi?Gördüğüm kadarıyla Beşiktaş'lılar taraftarın yaptığını savunmuyorlar ama siz Eboue'nin taraftarı tahrik etmesini savunuyorsunuz.
    Eboue'nin kafasına birşey gelmediğini nereden biliyorsun. Hasan Şaş'ta da cisim görünmüyor, ya da Eboue'de atılan para görünmüyor ama yerden sektiğinde görebiliyorsun. Bende sana sorayım suya neden odaklanıyorsun.

Kendi adıma burada taraftarlık yapsaydım Eboue'nin yaptığı çok çok çok yanlış ancak profesyonelliktir der işin içinden çıkardım. Çakmak, para, taş, demir cisimler, su herşey yağıyor sahaya...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Sarı kart da komik olurdu gibi.Peki sence pozisyon faul mü ?
    sarı kart olurdu demedim olabilirdi dedim pozisyon faulmüydü dikkat etmedim ama eğer düdük çalındıktan sonra topa vurulmuşsa golümüz verilmedi gibi bi söylem kullanılmamalı kaleci ve oyuncular düdük çalındığı için tepki vermemiş olabilirler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herşeyden önce tarihi fark olacak bir maçın 0-0 bitmesi futbolun adaletsizliğidir. Başka bir açıklaması yok. Bunu belirtmek isterim. Sayısız gol pozisyonunda gerek Muslera devleşti gerek bizim oyuncular beceriksizleşti gerekse şans yanımızda değildi.

Beşiktaş taraftarının ırkçılık yaptığını söyleyip bu büyük taraftara dil uzatanların acilen kulak-burun-boğaz randevusu almalarını şiddetle tavsiye etmekteyim. Sahaya atılanları savunmaya çalıştığım falan yok ama bilip bilmeden , doğru düzgün anlamadan insanları zan altında bırakmak , iftira atmak ayıbın ağa babasıdır.

Son sözüm Cüneyt Çakır'a. Almeida'nın buz gibi golünü vermedin ya vicdanın rahattır umarım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post

Beşiktaş taraftarının ırkçılık yaptığını söyleyip bu büyük taraftara dil uzatanların acilen kulak-burun-boğaz randevusu almalarını şiddetle tavsiye etmekteyim. Sahaya atılanları savunmaya çalıştığım falan yok ama bilip bilmeden , doğru düzgün anlamadan insanları zan altında bırakmak , iftira atmak ayıbın ağa babasıdır.
    Büyük taraftar = Futbolcuya küfretme , rakip takıma küfretme , rakip takım antrenörünün kafasına madde atma , rakip takım oyuncularını yabancı madde yağmuruna tutma.

2. koyulaştırdığım yeri de yazıp büyük taraftar diyebiliyorsunuz bilemiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kiev maçının diyeti ödendi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben Beşiktaş pozisyonlar kaçırmadı demedim ki. Bizim de kaçırdığımız pozisyonlar oldu onları atamamıza yandım atsaydık 3 olurdu dedim. Beşiktaş hakkında konuşmadım.
    Eğer ben maç hakkında hiçbir fikri olmayan birisi olsaydım,yorumundan maçta sadece pozisyon bulan taraf Galatasaray'ın olduğu anlamını çıkartırdım.O mantıkla yaklaşacaksak,o zaman Beşiktaş da yakaladığı pozisyonları atsaydı 5-3 olurdu deriz ki çok sağlıklı bir yorum değil kanımca.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Eboue'nin kafasına birşey gelmediğini nereden biliyorsun. Hasan Şaş'ta da cisim görünmüyor, ya da Eboue'de atılan para görünmüyor ama yerden sektiğinde görebiliyorsun. Bende sana sorayım suya neden odaklanıyorsun.
    Abi ben seyrettim ligtv'deki videoyu ve kafasına gelen bir şey göremedim ki daha önceden başka bir Fildişi'li Keita da böyle sahtekarlıklar yaparken Galatasaray'lılar genelde seslerini çıkartmıyorlardı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kışkırttılar, oyuncular tahrik etti diyerek küfür etmek ve yabancı madde atmak, mini etek giydi diye tecavüz ettim demeye benziyor. Sonra Van için soyunup kendi şovunu yaptı aynı taraftar, ne kadar samimi iyi niyetli insanlar di mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Abi ben seyrettim ligtv'deki videoyu ve kafasına gelen bir şey göremedim.
    Hasan Şaş'ta görebildin mi? O zaman o da taraftarı tahrik etmek için yaptı. Sahaya atılan ufak cisimler süzüle süzüle kendini göstere göstere gelmez. Belki hiç birşey değmediği halde numara yaptı. Bunu ispat edemiyorum, değmediğini de edemiyorum.

O zaman kesin konuşmamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Kışkırttılar, oyuncular tahrik etti diyerek küfür etmek ve yabancı madde atmak, mini etek giydi diye tecavüz ettim demeye benziyor. Sonra Van için soyunup kendi şovunu yaptı aynı taraftar, ne kadar samimi iyi niyetli insanlar di mi?
    Sonra değil, öncesinde Van için organizasyon yapıldı. 65. Dakika, Olaylar ise son dakikalarda oldu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Almeida'nın rol kesmesine de Beşiktaşlı taraftarlar ses etmiyor. Bugün bizim statta olsaydı maç Eboue pozisyonunda Almeida olabilirdi.

Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri