Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

2 5.71%
  • Galatasaray kazanır

16 45.71%
1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [11.Hafta] Beşiktaş - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    O konuya takılmamak lazım nihayetinde Melo kaptıgı bir top sonrasıda bu hareketi yapıyor , farklı düşünmek isteyene ben buradan 1500 tane niyet çıkartırım , tahrik bambaşka birşeydir.
    Buna tahrik demiyorsanız birşey diyemem ama bundan ağır tahrik çok nadirdir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yalnız orda taraftar Melo'yu tahrik ediyor. Eğer taraftar hiç birşey yapmasaydı Melo doğru soyunma odasına gidecekti. Üstüne madde yağdırmalar, el kol sallamalar Melo'yu kışkırtmaktır.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yalnız orda taraftar Melo'yu tahrik ediyor. Eğer taraftar hiç birşey yapmasaydı Melo doğru soyunma odasına gidecekti. Üstüne madde yağdırmalar, el kol sallamalar Melo'yu kışkırtmaktır.

Şunu da unutmamak lazım taraftarın yaptıklarından sonra hiçbir oyuncu bu hareketi yapamaz.

Her neyse konu bu şekilde çok uzadı. Taraftarın yaptığını hiç bir zaman kabul etmiyorum ancak GS'li oyuncularda sütten çıkmış ak kaşık değiller.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Hayır , niyete göre diyorum sana göre tahriktir bana göre değil ona birşey diyemem belki aynı rakip takım oyuncusu bu hareketi bana yapsa bende tahrik olarak algılarım çünkü o psikolojide olurum.

Diyorum ya Melo kaptıgı toptan sonrada dönüp kendi taraftarına da bu hareketi yapıyor
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hayır , niyete göre diyorum sana göre tahriktir bana göre değil ona birşey diyemem belki aynı rakip takım oyuncusu bu hareketi bana yapsa bende tahrik olarak algılarım çünkü o psikolojide olurum.

Diyorum ya Melo kaptıgı toptan sonrada dönüp kendi taraftarına da bu hareketi yapıyor
    Yok Alican bu o hareket değil. Videoyu izlersen görürsün. Ellerini açıp hareket yapıyor. Bu "Sıkıyorsa gelin" olarak da algılanabilir başka türlü de algılanabilir.

Yahu Melo'yu bilmiyormusunuz. Adam deli zaten
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri