Birbirimizi yiyoruz yahu , yeri geliyor ben de Fenerbahçe'yle ilgili bir durumda kendimi kaybedebiliyorum ama işte sonradan sağlıklı düşününce tartıştığımız şeylerin insan kırmaya değip değmediğini düşünüyor insan.Futbolumuz zor durumdayken , kara bulutlar üstümüzde dolanırken nedir bu birbirimizi yediren.
Birisi kalkıyor kötü bir şey yapıp küçük düşüyor , ardından karşı taraf büyüklük yapacağına o da karşılık veriyor küçülüyor.Beşiktaş - Fenerbahçe maçı bana göre çok zevkliydi , o maçtan sonra böyle şeyler de konuşulmamıştı pek.Ama maalesef çoğu derbide bunun aksine bugünkü gibi futbol dışı şeyler konuşuluyor.Ben de yapıyorum o da bu da herkes yapıyor , hepimiz yapıyoruz.
Bir de işin rakip olmak tarafı var , bugün ben Fenerbahçe taraftarı olarak Galatasaray maçında , Beşiktaş maçında kalbim deli gibi atıyorsa bu onların varlığındandır.Anadolu takımı taraftarları alınmasın sakın ama Galatasaray , Beşiktaş olmadıktan sonra ben ne zevk alırım ki ?
Sözün özü , Beşiktaşlı ; Galatasaraylı yoksa sen de yoksun.Galatasaraylı ; Beşiktaşlı yoksa sen de yoksun.Siz yoksanız ben de yokum.Değerimizi bilelim , rekabetin tadını almaya bakalım.
Saygılarımla.