Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 35. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
Galatasaray kazanır
-
Ben staddaydım. Ve bazı konulara acıklık getirmek istiyorum.
Maçın teknik analizini daha sonra yapacagım fakat söylemek istedigim bazı şeyler var. Eboue'nin yaptıgı yanlış fakat ona yabancı madde yagdırmak ne kadar dogru ? ıslıklarsın, sarı kart görür falan olur biter. Herif bildigin korktu ben şahitim. Polis koruması falan geldi gitti sıgındı oraya.
Engin taraftarı sakinleştirmeye gitti atmayın yapmayın şeklinde. Anasına (babası da olsa aynı yorumu yazardım.) inanılmaz küfürler edildi. O da ne yapıyosanız yapın diyip sinirlendi gitti yerine.
Beşiktaş taraftarı kadar tutarsız bir taraftar grubu görmedim. Sırf sövmek için maça giden haplanmış tiplerle, duyarlı oldugu belli olan tribün liderleri ve fanatikler bir arada. Bir düzene sokmaları lazım bu tutarsızlıgı.
Galatasaray'lı oyuncuları soyunma odasına göndermemek için çok uğrastı tribünler. Hakaretlere ve el kol hareketlerine devam ettiler. Uji ve Melo yan yanaydı. Melo en sonunda sinirlendi. Çünkü yabancı maddeler de atılmaya başlamıştı yavaş yavaş. Oyuncuyu tahrik ettiler o da bu hareketi yaptı. Adama kızmak saçma. Bir futbolcunun annesine şuursuzca kendinden geçmişçesine küfür eden, beraberligi sindiremeyip rakip takımı soyunma odasına göndermemeyi marifet sayan 'duyarlı' holiganlar sadece takımlarına zarar verdiler başka bir şey yapmadılar. Ne sonuç degişti ne de başka bir şey.
Sayılmayan gol hakkında da bir şey söylemek istiyorum. Ben yeni açıktaydım ama net bir şekilde Mustafa'nın faul yaptıgını gördüm. Fazla yüklendi Uji'nin üstüne çıktı ve topu indirdi. Televizyondan da tekrarına baktım. Kale arkası kamerasından cok net görülüyor ki topla alakası yok Mustafa'nın.
Maç Beşiktaş'ın hakkıydı. Daha çok oyuna hükmeden, daha çok pozisyona giren ekip Beşiktaş'tı ama olmadı.
Galatasaray adına takımın en iyileri Semih ve Muslera'ydı. Semih'i altyapıdan beri izliyorum. Bu çocuk Türkiye'den çıkan gelmiş geçmiş en iyi stoper olmaya aday. Melo ve Selçuk çok etkili olamadılar. Çünkü savunma konumunda kalmak zorunda kaldı Galatasaray 60 dk. Doğal olarak etkisiz göründü bu oyuncular. Riera oyuna girdikten sonra Galatasaray'ın hücümları çoğaldı. İlk kez etkili oynadı Riera. Baros çok daha erken oyunda olsa belki Galatasaray bir gol bulabilirdi. İlk kez 4-4-2 oynadı Galatasaray bu maçta. Baros girene kadar Elmander tek başına yetersiz kaldı.
Sabri ve Necip'in sakatlıklarına fazlasıyla üzüldüm. Özellikle Necip oyuna girdikten sonra Beşiktaş'ta bir hareketlenme vardı fakat çıkınca maç orta alana yıgıldı. Quaresma cok iyiydi son dakikalarda yoruldu fakat iyiydi. Almeida harika bir oyun oynadı. İnanılmaz toplar indirdi, geriye geldi oyun kurdu, çapraz koşular yaptı. Türkiye'de ki en kaliteli yabancı forvet oldugunu gösterdi. Veli çabaladı ama vasatı aşamadı. Onun yerinde Fernandes olsa eminim skor çok daha farklı olurdu. Egemen'de savunmada ki görevini fazlasıyla yerine getirdi.
Genel olarak keyifli bir maçtı.
Last edited by Nocna Mora : 21.Kasım.2011 at 16:54
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mesaj Yetkileri