1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: Rıdvan Dilmen

Threaded View

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Fenerbahçe kazanınca yüzünün güldüğü, kaybedince yüzünün asıldığı, Fenerbahçe'yi kollayıp, eleştirilerini diğer takımlara yapıyor vs. yorumları sadece Rıdvan Dilmen Fenerbahçeli olduğundan programı önyargıyla izleyenlerin yorumları. Adam yıllık bilmem kaç milyon dolar alıyor. "Ben şu takımı kayırıyım şuna yükleneyeim haha" tarzında bi düşünce içine girmesi mümkün değil.Öyle birşey yapıyor olsaydı zaten buralara gelmez,o kanallarda barınamazdı. Hangi televizyon kanalı öyle bir yorumcuya bu kadar ücret ödeyip,sırf onun üzerine program yapar ki.
    Gercekten arkadaslarin dedigi gibi bir durum var FB puan kaybettiginde yüzüne bakin cidden surati asik. Özellikle son macta kaybettiginiz sampiyonluktan sonra adam kipkirmizi olmustu. Gecenlerde de Fb puan kaybettiginde sike muhabbeti acip sizlandi aglayacakti az daha. Ilk ciktigi yillarda Ridvan Dilmen'i ben de severdim ama artik art niyetli yorumlar yapiyor.

Özellikle son Eboue olayinda yaptigi, ben futbolcunun yerinde olsam eve gidince Tv'de kendimi izlesem kanali degistiririm gibi muhabbetleri sikmaya basladi. Bence Ridvan Dilmen onun bunun karisini dinlettiginde cocugu ve karisi haberlerde onu görünce o kanali coktan degistirmistir.

Arena'daki milli macta bu stadi yapanlar bile yuhalandi diyerek kendi seviyesini kalitesini belli etmistir. Hirvatistan macinda gollerde hatasi olan Volkan ve Gökhan Gönül'e iki kelam laf edememistir.

Milli mac öncesi bizim takim söyle oyunculardan kurulu böyle yetenekliler derken macin ortasinda cekip giden bi tiptir.Hirvatistan macinda bu cocuklar ne yapti da küfür ediliyor diyip maci yarida birakmak gercekten adamliktir.

Ridvan Dilmen herkese objektif gibi gözüken provakatif bi yorumcudur. Bjk-Gs maci sonrasi hemen konuya Eboue'den girip onu suclu ilan etmesi.

Yorumculugu birakiyorum diyip gerisin geriye ekranlara dönen biridir

Ayrica avrupa futbolu bilgisi Barcelona, Pique ve Xavi'den ibarettir.

Söylenecek cok sey var aslinda ama toparlamak zor ilerde uzun uzun Ridvan Dilmen'i anlaticam.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Kasım.2011 at 21:12

Mesaj Yetkileri