1 ile 30 arası toplam 224 sonuç

Konu: [12.0.0] Semih Kaya

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Altyapı ile A takım çok farklı. Örnek olarak Genç milli takımlarımızın Avrupa şampiyonlukları yaşadığı Caner Erkinli felan kadrolarımız vardı. Hepsi dünya klasında olacak çok yetenekli deniyordu emin değilim isimlerden ama hiç biriside beklenen patlamayı yapamadı. Bencede erken. Kumaşına lafım yok ancak bizim oyuncularımız belli bir seviyeye geldikten sonra kumaşını kullanmak yerine kumaşını kesip parayı düşünüyorlar. Şımarıyorlar. Gece hayatını abartıp performansları düşüyor. Bence bir sezon yeterli derecede A takım maçına çıkmalı. Geleceği çok parlak bir oyuncu. F.Terim bu gibi bir iki isim daha armağan etsin Türk futboluna...

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Altyapı ile A takım çok farklı. Örnek olarak Genç milli takımlarımızın Avrupa şampiyonlukları yaşadığı Caner Erkinli felan kadrolarımız vardı. Hepsi dünya klasında olacak çok yetenekli deniyordu emin değilim isimlerden ama hiç biriside beklenen patlamayı yapamadı. Bencede erken. Kumaşına lafım yok ancak bizim oyuncularımız belli bir seviyeye geldikten sonra kumaşını kullanmak yerine kumaşını kesip parayı düşünüyorlar. Şımarıyorlar. Gece hayatını abartıp performansları düşüyor. Bence bir sezon yeterli derecede A takım maçına çıkmalı. Geleceği çok parlak bir oyuncu. F.Terim bu gibi bir iki isim daha armağan etsin Türk futboluna...
    Haklısınız, Abdullah Avcı geldiği gibi Avrupa şampiyonu ve Dünya dördüncüsü yaptığı u17 kadrosuna baktım wiki'den(ne kadar güvenilir olduğu tartışılır tabi).Eğer doğruysa 18 kişilik kadronun 6'sı Galatasaray altyapısındanmış, 3'te 1'i.Şu anda as takımda olan tek Aydın Yılmaz var, onun da ne kadar var olduğu tartışılır.Biz cidden biryerlerde hata yapıyoruz...

Semih Kaya konusu ise bunlardan biraz farklı tabi şu anda, 20 yaşına gelmiş ve as takımda iyi performans gösteriyor.Sakatlıklardan çok çekmiş yine büyük sakatlıklar yaşamassa iyi oyuncu olur gibime geliyor benim de.Defans oyuncularıda hücum oyuncuları gibi aklı beş karış havada olmuyor genelde, gece hayatı falan pek korkmuyorum; en azından şimdiye kadar birşeyini duyardık...

Şimdilik CA artmalı, set PA verilmesi için erkense PA -8'e çıkarılabilir.Fiziksel özelliklerinde de biraz arttırım yapılmalı diye düşünüyorum.Zihinsel özellikler için erken olabilir.Performansına devam ederse zaten gelecek sezon profilinde artış olur...

Umarım gösterdiği performansa devam ederde formayı kapar

Mesaj Yetkileri