1 ile 30 arası toplam 224 sonuç

Konu: [12.0.0] Semih Kaya

Hybrid View

osmannuriguzel Misafir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Decisions ofansif bır ozellik. Toplayken verilen kararların doğruluğu. Ki o arkadaş zaten determinationı kastediyor.
    Determination deseler bile açıklamalarından o anlam çıktığı için söyledim yani decision tarifi verdiler. Ayrıca yalnızca ofansif kararlardan bahsedildiğinden emin misin? Böyle bir şey görmedim çünkü ne forumda ne yabancı kaynaklarda. Kaynak gösterebilirsen önemli bir şey öğreneceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by osmannuriguzel View Post
    Determination deseler bile açıklamalarından o anlam çıktığı için söyledim yani decision tarifi verdiler. Ayrıca yalnızca ofansif kararlardan bahsedildiğinden emin misin? Böyle bir şey görmedim çünkü ne forumda ne yabancı kaynaklarda. Kaynak gösterebilirsen önemli bir şey öğreneceğim.
    Fm dvd kitapcığı, burada perpetua'nın actığı başlıklarda vs. hep bu yazıyordu. Aksi halde zaten bircok kaliteli stoperin gümlemesi gerekiyor oyunda. Ama sen boyle diyince tereddüte düşmedim değil.

osmannuriguzel Misafir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Fm dvd kitapcığı, burada perpetua'nın actığı başlıklarda vs. hep bu yazıyordu. Aksi halde zaten bircok kaliteli stoperin gümlemesi gerekiyor oyunda. Ama sen boyle diyince tereddüte düşmedim değil.
    http://www.fm-britain.co.uk/2010/01/27/centre-backs/

http://www.neoseeker.com/forums/4515...m-stats-guide/

Buralarda decisionla ilgili kısımları aratırsan centre-backlerle ilgisini bulabilirsin. Ben de senden sonra araştırdım. İyiki bakmışım yoksa pos-mark-tack arasında sıkışıp yeni servetler elde etmeye devam edecektim. Zaten her yönettiğim takımda def problemi yaşıyorum

Mesaj Yetkileri