Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 191 sonuç

Konu: Rıdvan Dilmen

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

severek dinlediğim yorumculardandır Rıdvan.. genellikle düşündüklerimi ifade eder. spor basınında böyle birinin olması büyük mutluluk verici.. NTV nin kaç parayla kendisini tuttuğu, Lig tv'nin transfer çabaları unutulmamalıdır.. varsın sizler sevmeyin.. değerini bilenler biliyor zaten..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe kazanınca yüzünün güldüğü, kaybedince yüzünün asıldığı, Fenerbahçe'yi kollayıp, eleştirilerini diğer takımlara yapıyor vs. yorumları sadece Rıdvan Dilmen Fenerbahçeli olduğundan programı önyargıyla izleyenlerin yorumları. Adam yıllık bilmem kaç milyon dolar alıyor. "Ben şu takımı kayırıyım şuna yükleneyeim haha" tarzında bi düşünce içine girmesi mümkün değil.Öyle birşey yapıyor olsaydı zaten buralara gelmez,o kanallarda barınamazdı. Hangi televizyon kanalı öyle bir yorumcuya bu kadar ücret ödeyip,sırf onun üzerine program yapar ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Fenerbahçe kazanınca yüzünün güldüğü, kaybedince yüzünün asıldığı, Fenerbahçe'yi kollayıp, eleştirilerini diğer takımlara yapıyor vs. yorumları sadece Rıdvan Dilmen Fenerbahçeli olduğundan programı önyargıyla izleyenlerin yorumları. Adam yıllık bilmem kaç milyon dolar alıyor. "Ben şu takımı kayırıyım şuna yükleneyeim haha" tarzında bi düşünce içine girmesi mümkün değil.Öyle birşey yapıyor olsaydı zaten buralara gelmez,o kanallarda barınamazdı. Hangi televizyon kanalı öyle bir yorumcuya bu kadar ücret ödeyip,sırf onun üzerine program yapar ki.
    Ben gördüklerimi yazıyorum.Siz kabullenmesenizde durum böyle.Benim için spor yorumcusu değil Fenerbahçe yorumcusudur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

o zaman NTV Fenerbahçe ye hizmet ediyor
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben öyle bir şey demiyorum.Rıdvan'ın Fenerbahçe yorumcusu olması onun Fenerbahçe'ye hizmet ediyor anlamına gelmez.Neyse Rıdvan Dilmen hakkında söyleceklerim hep aynı yere çıkıyor.

Gercekten arkadaslarin dedigi gibi bir durum var FB puan kaybettiginde yüzüne bakin cidden surati asik. Özellikle son macta kaybettiginiz sampiyonluktan sonra adam kipkirmizi olmustu. Gecenlerde de Fb puan kaybettiginde sike muhabbeti acip sizlandi aglayacakti az daha. Ilk ciktigi yillarda Ridvan Dilmen'i ben de severdim ama artik art niyetli yorumlar yapiyor.

Özellikle son Eboue olayinda yaptigi, ben futbolcunun yerinde olsam eve gidince Tv'de kendimi izlesem kanali degistiririm gibi muhabbetleri sikmaya basladi. Bence Ridvan Dilmen onun bunun karisini dinlettiginde cocugu ve karisi haberlerde onu görünce o kanali coktan degistirmistir.

Arena'daki milli macta bu stadi yapanlar bile yuhalandi diyerek kendi seviyesini kalitesini belli etmistir. Hirvatistan macinda gollerde hatasi olan Volkan ve Gökhan Gönül'e iki kelam laf edememistir.

Milli mac öncesi bizim takim söyle oyunculardan kurulu böyle yetenekliler derken macin ortasinda cekip giden bi tiptir.Hirvatistan macinda bu cocuklar ne yapti da küfür ediliyor diyip maci yarida birakmak gercekten adamliktir.

Ridvan Dilmen herkese objektif gibi gözüken provakatif bi yorumcudur. Bjk-Gs maci sonrasi hemen konuya Eboue'den girip onu suclu ilan etmesi.

Yorumculugu birakiyorum diyip gerisin geriye ekranlara dönen biridir

Ayrica avrupa futbolu bilgisi Barcelona, Pique ve Xavi'den ibarettir.

Söylenecek cok sey var aslinda ama toparlamak zor ilerde uzun uzun Ridvan Dilmen'i anlaticam.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Kasım.2011 at 21:12

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Tamamına katılmasam da Rıdvan Dilmen hakknıda güzel tespitler var. Özellikle değiştiğine bende katılıyorum. Hatta son dönemde sadece Rıdvan Dilmen değil bir çok fenerlide bu tarz değişimler oldu. Buna bahane olarak söylenemez ama kendimden de yola çıkarak söylüyorum yaşanan ağır psikolijik olayların bunda etkisi var.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Gercekten arkadaslarin dedigi gibi bir durum var FB puan kaybettiginde yüzüne bakin cidden surati asik. Özellikle son macta kaybettiginiz sampiyonluktan sonra adam kipkirmizi olmustu. Gecenlerde de Fb puan kaybettiginde sike muhabbeti acip sizlandi aglayacakti az daha. Ilk ciktigi yillarda Ridvan Dilmen'i ben de severdim ama artik art niyetli yorumlar yapiyor.

Özellikle son Eboue olayinda yaptigi, ben futbolcunun yerinde olsam eve gidince Tv'de kendimi izlesem kanali degistiririm gibi muhabbetleri sikmaya basladi. Bence Ridvan Dilmen onun bunun karisini dinlettiginde cocugu ve karisi haberlerde onu görünce o kanali coktan degistirmistir.

Arena'daki milli macta bu stadi yapanlar bile yuhalandi diyerek kendi seviyesini kalitesini belli etmistir. Hirvatistan macinda gollerde hatasi olan Volkan ve Gökhan Gönül'e iki kelam laf edememistir.

Milli mac öncesi bizim takim söyle oyunculardan kurulu böyle yetenekliler derken macin ortasinda cekip giden bi tiptir.Hirvatistan macinda bu cocuklar ne yapti da küfür ediliyor diyip maci yarida birakmak gercekten adamliktir.

Ridvan Dilmen herkese objektif gibi gözüken provakatif bi yorumcudur. Bjk-Gs maci sonrasi hemen konuya Eboue'den girip onu suclu ilan etmesi.

Yorumculugu birakiyorum diyip gerisin geriye ekranlara dönen biridir.

Söylenecek cok sey var aslinda ama toparlamak zor ilerde uzun uzun Ridvan Dilmen'i anlaticam.
    Çok güzel anlatmışsın kardeşim aynen katılıyorum...
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Kasım.2011 at 21:12

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

3 Temmuz'dan sonra her Fenerbahçe'li gibi sadece Fenerbahçe ' nin adı geçiyormuşcasına yapılan yorumların akabinde kendisi de tepki koymuştur , doğrudur yanlıştır oraya girmiyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yorumculugu birakiyorum diyip gerisin geriye ekranlara dönen biridir

Ne lanet bi adammış bu Rıdvan Dilmen. Etmediği halt, karıştırmadığı ortam kalmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dinlediğim ve saygı duyduğum ender spor yorumcularından. NTV'den aldığı hayli yüksek parayı hakediyor, uzun yıllar yorumlarını dinlemek isterim televizyonda ama Aykut ile işin idari kısmında bir görev almasını da çok isterdim Fenerbahçe'de. Futbolculuğu ise unutulmaz, ilk aklıma gelen 3-0'dan çevrilen Galatasaray maçında yaptığı asistler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Rıdvan Dilmen'in taraf olduğunu zaten biliyoruz. Değilim diye ortalarda gezse bile Fenerbahçe'lidir. Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda taraflığını katarsın. Fenerbahçe'nin büyük takımlarla yaptığı maçlarda taraf olursun. Hepsine varım.

Ancak Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve diğer takım taraftarlarının bıktığı birşey var. Artvinspor maçını yorumlarken konuyu Aykut Kocaman'a, Fenerbahçe'ye bağlama be kardeşim. İnsanlar senden Artvinspor'u değerlendirmeni istiyor. Artvin ortasahasında böyle böyle olmuştu ama Fenerbahçe'de Emre'de zaman zaman yapar. Aykut hoca onu iyi dengeler diye 5 dakikada gereksiz Fenerbahçe'yi anlatma.

Birde samimi olduğun topçuları hatasında bile savunurken tanımadığı adamların sevabını bile başka yerlere çekiyor. Arda Galatasaray'lıydı ama laf söyletmezdi. Böyle olunca eleştirilmesi bana göre doğaldır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Rıdvan Dilmen'in taraf olduğunu zaten biliyoruz. Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda taraflığını katarsın. Fenerbahçe'nin büyük takımlarla yaptığı maçlarda taraf olursun. Hepsine varım.

Ancak Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve diğer takım taraftarlarının bıktığı birşey var. Artvinspor maçını yorumlarken konuyu Aykut Kocaman'a, Fenerbahçe'ye bağlama be kardeşim. İnsanlar senden Artvinspor'u değerlendirmeni istiyor. Artvin ortasahasında böyle böyle olmuştu ama Fenerbahçe'de Emre'de zaman zaman yapar. Aykut hoca onu iyi dengeler diye 5 dakikada gereksiz Fenerbahçe'yi anlatma.

Birde samimi olduğun topçuları hatasında bile savunurken tanımadığı adamların sevabını bile başka yerlere çekiyor. Arda Galatasaray'lıydı ama laf söyletmezdi. Böyle olunca eleştirilmesi bana göre doğaldır.
    Koyulaştırdığım yeri yazmak için girmiştim, her konuyu Fenerbahçe'ye bağlaması aslında diğer takımları pek takip etmeyişi, futbol vizyonun sınırlı oluşundan da kaynaklanıyor. İşin içine Fenerbahçe'yi katmadan yorum yapabildiği çok nadir.

Fenerbahçe'liler sevmesini, savunmasını, sahiplenmesini anormal karşılamıyorum efsane oyuncuları ek olarak Fenerbahçe konusunda sıkı takip etmesinin etkisiyle yaptığı yorumlar mantıklı içi dolu oluyor. Ama iddia edildiği gibi objektif falan değil.

Bülent Timurlenk hangi takımlı bilmiyorum mesela üzerine hiç düşünmedim keza Uğur Meleke. Ali Ece Beşiktaşlı ama saatlerce yorumlasın Galatasaray'ı zevkle dinlerim. Rıdvan Dilmen ekranlarda olacaksa yaptığı programlarda farklı bakış açıları koyabilecek birilerinin daha olması gerekiyor bence.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Dinlediğim ve saygı duyduğum ender spor yorumcularından. NTV'den aldığı hayli yüksek parayı hakediyor, uzun yıllar yorumlarını dinlemek isterim televizyonda ama Aykut ile işin idari kısmında bir görev almasını da çok isterdim Fenerbahçe'de. Futbolculuğu ise unutulmaz, ilk aklıma gelen 3-0'dan çevrilen Galatasaray maçında yaptığı asistler.
    Nette bi blogda gördüm.

Rıdvan Dilmen; 8 sezonda 105 maç oynayabilmiş, ortalama senede 13 maça çıkmış. 31 gol atmış büyük forvet olarak senede 4 gol atmış. ....
    429 maç oynayıpta hala şöförlük yapan Müjdat Yetkiner'e ayıp edilmiştir. 238 maça çıkmış Oğuz Çetin'i kimse unutmamışsa hala başkada futbolcu hatırlanmaz Fener'de çok maç oynayanlar içinde.

Ne kadar dogru bilmiyorum Ridvan'in oynadigi mac sayisi ve attigi goller.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Nette bi blogda gördüm.

Rıdvan Dilmen; 8 sezonda 105 maç oynayabilmiş, ortalama senede 13 maça çıkmış. 31 gol atmış büyük forvet olarak senede 4 gol atmış. ....
    429 maç oynayıpta hala şöförlük yapan Müjdat Yetkiner'e ayıp edilmiştir. 238 maça çıkmış Oğuz Çetin'i kimse unutmamışsa hala başkada futbolcu hatırlanmaz Fener'de çok maç oynayanlar içinde.

Ne kadar dogru bilmiyorum Ridvan'in oynadigi mac sayisi ve attigi goller.
    iyi bir araştırmanı öneririm. sonra gelip burada paylaşsan daha faydalı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rıdvan zaten Fenerbahçe'de oynamadı ki, oynasaydı bu kadar az bahsediyor olmazdık ondan. Rıdvan gençlerin onun geçmişine bakıp, ibret almaları gereken bir oyuncu. Sakatlanıp 3 ay oynamayacak dendiğinde 2 ay geçmeden çıkıp oynar, 2 maç sonra yine sakatlanırdı.

İşte Rıdvan öyle büyük bir oyuncu ki, oynayabildiği sınırlı sayıda maçlarda akıllarda kalmayı ve damga vurmayı başarmıştır.

Ayrıca yine göbekli Müjdat ile Oğuz'un futbolculuklarına duyduğum saygı da hayli fazladır.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    iyi bir araştırmanı öneririm. sonra gelip burada paylaşsan daha faydalı olur.
    Sen söyle o zaman dogrusunu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben de rıdvan ı izlemedim ama bildiğim bir şey sürekli sakatlıklar boğuşmuş o yüzden az maça çıkmış. ama aratınca şunu gördüm http://tr.wikipedia.org/wiki/R%C4%B1dvan_Dilmen

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ben de rıdvan ı izlemedim ama bildiğim bir şey sürekli sakatlıklar boğuşmuş o yüzden az maça çıkmış. ama aratınca şunu gördüm http://tr.wikipedia.org/wiki/R%C4%B1dvan_Dilmen
    Altan Tanrikulu'nun Kallström GS'de dedigi kaynak degil mi resmi kaynaktir bu.

Ridvan Dilmen karisiyla Basbakan'in evinde kalmis, olaylar olaylar beyaztvde

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=b...2-2011%2000:10

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Öyle birşey demedim diyor , en sonunda da kaldım evet ne olacak ki gibi cümleler kullanıyor
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Rıdvan eşiyle başbakanın annesini ziyaret etmiş ancak kesinlikle kalmadım sadece ziyaret ettiğimi söyledim dedi.. Ayrıca kalsam da ne olur bundan gurur duyarım dedi..

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Rıdvan eşiyle başbakanın annesini ziyaret etmiş ancak kesinlikle kalmadım sadece ziyaret ettiğimi söyledim dedi.. Ayrıca kalsam da ne olur bundan gurur duyarım dedi..
    Ahmet Cakar ve ROK bu olayi basbakan benim dayim muhabbetinde oldugunu düsünüyolar yani ben basbakanin evinde bile kalabiliyorum akilli olun manasinda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ahmet Cakar ve ROK bu olayi basbakan benim dayim muhabbetinde oldugunu düsünüyolar yani ben basbakanin evinde bile kalabiliyorum akilli olun manasinda.
    Aynen öyle.. Rıdvan da zaten niye böyle bişiye ihtiyaç duyayım ki dedi..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Soruşturma başlayıp devam ettiğinde Rıdvan Dilmen piyasada yoktu. Fenerbahçe'lisi bile nerde diye sormaya başlamıştı. Sonrasında artık ne olduysa ortaya düştü.

"Yazıyorlar işte... Neymiş ben başbakanla konuşmuşum, toz olmuşum. (Futbol konuştuk başbakanla ya futbol) Garip!.. Ben neyin yorumunu yapacağım ya... Ben ne anlarım hukuktan. Haa şu var, ben bir futbol adamı olarak üzülürüm. Bir hasta Fenerbahçeli olarak da içim yanıyor. O ayrı konu. Fenerbahçe küme düşerse 2 tane fazla kombine alır, 1 tane daha fazladan forma giyerim. "
    Aylar sonra;

"Desenize kestirmeden bu arkadaşlar hapishaneden çıkmasın. Niye yalandan bu yasa çok ağır diyorsunuz. Yasa değişirse bu arkadaşlar çıkacak. Asıl rahatsızlıkları neydi biliyor musunuz? Cezaevinden çıkacak diye insanların ödleri koptu. Cumhurbaşkanı da rahatlattı onları.
    Şimdi soruşturma başladığında sen neden korktunda ortadan kayboldun, insanlar Aziz Yıldırım'dan neden korksunlar. Ortadan kaybolmanı hukuktan anlamamana bağlamıştın. Profesörler bile işi çözemiyor ben nasıl yorumlayayım demiştin. Geçen sürede hukuk dersi mi aldın onu cevaplaman gerekir. Aziz Yıldırım'ın da bilmediğimiz bir gücü varsa söylesin eğer yoksa Ümit Karan'dan, Bülent Uygun'dan korkmuyorlar da neden Aziz Yıldırım'dan korkuyorlar.

Rıdvan Dilmen malesef budur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Rıdvan Dilmen soruşturma başladığında tatildeydi ve öğrendiği günün ertesinde geldi. ilk yaptığı iş Aziz Yıldırım ı ziyaret etmek oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Millet Fenerbahçelilere nereden saldıracağını şaşırdı. TV'de futbol üzerine en adam akıllı yorum yapan,en saygı duyulan yorumcu da Fenerli olunca hedef tahtası haline geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Millet Fenerbahçelilere nereden saldıracağını şaşırdı. TV'de futbol üzerine en adam akıllı yorum yapan,en saygı duyulan yorumcu da Fenerli olunca hedef tahtası haline geldi.
    Fikirlere saygılı olmak yerine neden saldırgan diye nitelendiriyorsun.

“Fenerbahçe önde oynuyor, Beşiktaş’ın orta saha kurgusu zayıf, Galatasaray ofansta üretici olamıyor” cümleleri dışında pek birşey duymadığımız, beyzbol maçını bile Aykut Kocaman'a, Fenerbahçe'ye bağlayan yorumları var. Fenerbahçe'liler dışında bu yorumcuyu beğenen sayısı çok azdır. Fenerbahçe'li olmasıyla Fenerbahçe'lilerin onu beğenmesi o kadar şaşılacak bir durum değildir.

Benim problemim ve gördüğüm köşe yazılarında dikkat ettiğim birşey var. Dediğim gibi şike olayları patlak verdiğinde teknolojinin sınır tanımadığı bu dönemde olaya dahil olmak o kadar zor değildi. Bu forum içerisinde bile bu durum eleştirildi. Sonrasında kendisine neden diye sorulduğunda ben nasıl yorum yapayım, hukuktan anlamıyorum dedi.

Herkes o günleri unuttu, birden adam kahraman oldu. İdare etme işini iyi biliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Disco
    "Fenerbahçe'liler dışında bu yorumcuyu beğenen sayısı çok azdır."

Spor müsabakalarından sonra en fazla izlenen spor programlarının başında Rıdvan ve Güntekin'nin programı geliyor.

Şimdi 2 sonuç kafada canlanıyor
    Ya ülkede Fenerbahçeli sayısı baya bir yüksek ya da Bu adam kavga gürültü etmeden ali'ye veli'ye karışmadan polemiklerle kendini gösterme gayreti olmadan bu işi yapıyor ve seviliyor. Ben karşılaştırma yaptığım zaman bu sonuca ulaşıyorum.
    Her ne kadar Fenerbahçe'li olmasıyla Fenerbahçe'lilerin onu beğenmesi o kadar şaşılacak bir durum değilse Galatasaraylıların ona antipatik yaklaşması da aynı derecede şaşılacak bişey değildir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben kötüleyip kötüleyip izlemiyorum diyenlerden değilim. Lig Tv üyeliğim bittiğinden beridir devre aralarında açacak başka kanal olmadığı için açıp bakarım. Mesela kart var mıdır? yok mudur? Program bunu da anlatıyor. İzlenmesinin nedeni bu da olabilir.

Lig Tv varken Şansal Büyüka'yı, Markus Merk'i, Mustafa Denizli'yi çok beğendiğim için izlemiyordum. Maç orda, maç sonu röportaj orda, pozisyonlar orda diye mecbur izliyordum. Şuan programsız kaldığımız için Telegol bile izliyorum.

Atvhaberde yer alan 90a programını ise kasıtlı ve zevk alarak izliyorum. Çünkü yorumcularını beğeniyorum.

Rıdvan Dilmen'e baktığımızda yorumlarının tamamı kötüdür demiyorum. Bilgisi dahilinde anlatıyor ama Fenerbahçe'liliğini bu kadar gündeme koymaması lazım. Bu Fenerbahçe'linin hoşuna mutlaka gider. Selçuk Yula, Ömer Çavuşoğlu gibi kişilerde Rıdvan Dilmen gibidir. Bu işi yapacaksan biz zaten senin malolduğun takıma ve bağlılığına saygımız var. Seninde yaptığın işe biraz saygı gösterip bunu göz önüne çıkarmaman gerekir.

Hala neden program yapıyor biliyormusun. Diğer takımlar Fenerbahçe gibi örgütlenemiyor diye. Rahatsız olan o kadar çok kişi tanıyorum ki sadece bu kişilerle "%100 Futbol" Fenerbahçe Tv'de yayınına devam etsin" maili atsak Rıdvan Dilmen ya kendini düzeltir ya program Fenerbahçe Tv'ye geçer. Aynı şeyi Galatasaray'lı bir yorumcu yapsaydı Fenerbahçe taraftarı çeki düzen verdirirdi. Bu da bizim hatamız.

Rıdvan Dilmen ortalarda görünmedi, sonrasında çıktı bırakıyorum dedi, şimdi durdurmak ne mümkün. Bazı şeyleri çok çabuk unutuyoruz. Onun altını çiziyorum sadece. Hatırlamak istemeyen kendi içinde üstünü çizer.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri