Anket Sonuçlarını Görüntüle: Gladbach Şampiyon Olur mu?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Olur

8 61.54%
  • Olmaz

5 38.46%
1 ile 30 arası toplam 345 sonuç

Konu: "Kalite Tesadüf Değildir" Gladbach Şampiyonlar Liginde

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Sampiyon olamasan da gonullerin sampiyonu olacaksin [oyle derler ya hep, teselli eder gibi]
    Dantesiz defans hatti dezavantaj olacaktir ama ustesinden gelirsin.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by dasman View Post
    bayernin leverkuseni deplasmanda yenmesi kötü olmus ancak ipler tamamen senin elinde 1 dıs 2 ic saha macın var ve söyledigine göre mainz beraberligi bile seni liderlikten indirmiyor ztn bremen gördügüm kadarıyla iddasız durumda şitreş yapma başgan
    Stres yapmayacağız da ne yapacağız, kaldı 2 maç

hattı müdafa yoktur sattı müdafa vardır komple defe gömül başgan
    Defansa çekilmedim çünkü adamlar atamıyordu

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Sampiyon olamasan da gonullerin sampiyonu olacaksin [oyle derler ya hep, teselli eder gibi]
    Dantesiz defans hatti dezavantaj olacaktir ama ustesinden gelirsin.
    buraya kadar geldik gönüllerin şampiyonu olmak istemiyoruz Dante bizi üzdü ama onun yerine oynayacak Kadar var Newcastle'den almıştık. Ama bu son maç sol bekte kırmızı görünce oynatacak defans kalmadı. Taktiği değiştireceğiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by lexoqe View Post

buraya kadar geldik gönüllerin şampiyonu olmak istemiyoruz Dante bizi üzdü ama onun yerine oynayacak Kadar var Newcastle'den almıştık. Ama bu son maç sol bekte kırmızı görünce oynatacak defans kalmadı. Taktiği değiştireceğiz.
    werderin taktigini ve eldeki oyuncularını gösterirsen genel olarak fikir beyanında bulunabilirim kardesim

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

werderin taktigini ve eldeki oyuncularını gösterirsen genel olarak fikir beyanında bulunabilirim kardesim
    Artık maça çıktık kardeşim. Sol bek'e yaşlı bir oyuncu koyduk Kadar'da Dante'nin yerinde kaldı. Aynı taktik ile devam etme kararı aldım.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Artık maça çıktık kardeşim. Sol bek'e yaşlı bir oyuncu koyduk Kadar'da Dante'nin yerinde kaldı. Aynı taktik ile devam etme kararı aldım.
    kadarı ben kariyerimde kiralamak istedimde olmadıydı iyi oyuncuydu icerde hedefsiz amacsız sırf maca cıkmak icin cıkan werdere karsı cok sorun olmaz kanısındayım ama yenilmedigin sürece sorun yok ins en kötü 1 puan koparırsın ama bence bu hafta dortmund bayerne hüpriz ypıcak

Mesaj Yetkileri