Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 203 sonuç

Konu: Oyun Biraz Kolay Mı?

arkadaslar bılen bı arkadasımız bana su match preparation ıle ilgili yardımcı olursa sevınırım dedıgım gıbı manuel e alınca takımdakı hocalar endıselenıyo bıt bıt yapıyo asistana bırakınca sadece defending calıstırıyo ben sadece defending calısmasını ıstemıyorum

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    arkadaslar bılen bı arkadasımız bana su match preparation ıle ilgili yardımcı olursa sevınırım dedıgım gıbı manuel e alınca takımdakı hocalar endıselenıyo bıt bıt yapıyo asistana bırakınca sadece defending calıstırıyo ben sadece defending calısmasını ıstemıyorum
    Tactic seçerken sol altta var preparation. Ordan ne istiyorsan seçiyosun. Atack movement var defendig setler filan var. Ordan istediğini seçersin.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Takim konusmalarida çok önemli. iyi bir konusma yaparsan zor takimlari yenebiliyorsun.

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    Tactic seçerken sol altta var preparation. Ordan ne istiyorsan seçiyosun. Atack movement var defendig setler filan var. Ordan istediğini seçersin.
    ordan seciyorum ama bisey degismiyor ki seciyorum tekrardan o sayfaya gelıyorum bakıyorum asistan gene defending calıstırıyor

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    ordan seciyorum ama bisey degismiyor ki seciyorum tekrardan o sayfaya gelıyorum bakıyorum asistan gene defending calıstırıyor
    Takım ayarlarından asistant manager in ayarlamasını kaldır. Sen kendin manuel olarak yap taktik kısmından. Sezon başında ilk 2 maça kadar full team blend çalıştır ondan sonra average a getirmeni öneririm.Şahsen benim kariyerimde çok işe yaradı takım oyununu çok iyi oynuyorlar takım kaynaşıyo resmen

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    Takım ayarlarından asistant manager in ayarlamasını kaldır. Sen kendin manuel olarak yap taktik kısmından. Sezon başında ilk 2 maça kadar full team blend çalıştır ondan sonra average a getirmeni öneririm.Şahsen benim kariyerimde çok işe yaradı takım oyununu çok iyi oynuyorlar takım kaynaşıyo resmen
    peki hocalarin bu muhabbeti mauel yaptigimiz icin kaygi dolu mesajlarindan bir sıkıntı olmuyor mu?

Benim automatic olarak ayarlı asistan yapıyor yani. Ama ben ne ayarladıysam onu yapıyor kendi kendine değiştirmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet, bu bana da inandırıcı gelmiyor bazen. Ama FM 12'nin çıkışına 1-2 ay kala açtığım FM 11 kariyerimde 2. senemde Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi'ni alıyordum az kalsın. Üstelik Barcelona'yı Tottenham'ı elemiştim önceki turlarda. Kendime bile inanamamıştım. O sezon Ganso'yu 98 MN'ye Barcelona'ya satmıştım. İnanılmaz zevk almıştım oyundan. Hayatımda kazandığım en çabuk başarı oldu FM'de. Ve en pahalıya sattığım oyuncu oldu Ganso.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Birde ezbere oynamayın ya Bakıyorum herkes aynı oyuncuları almış, benzer kadroları kurmuş. Bu mudur yani bul Kara'yı al parayı, çek kredi kartından peşin fiyatına 48 ay 0 faiz. Taktikler zaten hazır, kayıtlı oyun editörleri birer süper scout
    Oyunu kolay ya da zor yapan biraz da bakış açınız, oynayış tarzınızdır. Bu üstte dediklerimi yapıp ta
    ''oyun çoook kolay'' diyenler olduğunu hepimiz biliyoruz değil mi? Ha diyebilirsiniz para veriyorum bu oyuna istediğim gibi oynarım, doğrudur. Güzel vakit geçirmek, eğlenmek için oynuyoruz oyunları. Ama abartmayalım, alt tarafı bir 'oyun' olduğunu da unutmayalım derim ben. Gerçek hayatla kıyaslama da yapmayalım çünkü gerçek hayat yapay zekaya benzemiyor
    Valla ben genelde burda paylaşılan hiçbir oyuncuyu almıyorum. Her seride bu böyledir. Her seride kendi oyuncularımı kendim bulurum. Kara falan çok iyi oyuncu olabilir fakat almam. Onu alırsam ne zevki kalırki oyunun? Onun yerine avrupada orta düzey oynayan ya da altyapıdan oyuncu çıkarırım. Ha belki %10'u kadar bile başarılı olamaz Kara'nın fakat en azından oyundan zevk alırsın.

Ayrıca benim kariyerimde Beşiktaş inanılmaz bir takım oldu. 2-3 M $'a oyuncuları alıp 20-25'e Chelsea'ye falan oyuncu satıyorlar. Sürekli genç oyuncular alıp yetiştirip satıyorlar. Şok oldum gerçekten Beşiktaş scoutları resmen TSI oyuncu paylaşım alanına girmiş gibi. Orda söylenen her oyuncuyu alıp satmışlar.

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Valla ben genelde burda paylaşılan hiçbir oyuncuyu almıyorum. Her seride bu böyledir. Her seride kendi oyuncularımı kendim bulurum. Kara falan çok iyi oyuncu olabilir fakat almam. Onu alırsam ne zevki kalırki oyunun? Onun yerine avrupada orta düzey oynayan ya da altyapıdan oyuncu çıkarırım. Ha belki %10'u kadar bile başarılı olamaz Kara'nın fakat en azından oyundan zevk alırsın.

Ayrıca benim kariyerimde Beşiktaş inanılmaz bir takım oldu. 2-3 M $'a oyuncuları alıp 20-25'e Chelsea'ye falan oyuncu satıyorlar. Sürekli genç oyuncular alıp yetiştirip satıyorlar. Şok oldum gerçekten Beşiktaş scoutları resmen TSI oyuncu paylaşım alanına girmiş gibi. Orda söylenen her oyuncuyu alıp satmışlar.
    karayı milan alıyo baba zaten senin oyundan zevk alman için

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Sanırım, "başarısız bir kariyeri kimse yayınlamaz" derken kastedilen "başarısız bir kariyeri kimse yayınlamak istemez" olmalı. Üye kariyerini sitede yayınlıyorsa, başarısız görünmemek adına, save-load da yapar, çaktırmadan korner taktiği de uygular, kerameti kendinden menkul oyuncuları da transfer eder.
    kerameti kendinden menkul ne demek?

Quote Originally Posted by iko37 View Post
    kerameti kendinden menkul ne demek?
    ona keramet değilde yetenek desek kerametin dini bir anlamı var ya

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Save Load , Taksit ve Korner Bug'u denilmiş yukarılarda ..

Fakat bunların hepsini çıkarın aklınızdan oyun yine yine yine ve yine kolay arkadaş ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Save Load , Taksit ve Korner Bug'u denilmiş yukarılarda ..

Fakat bunların hepsini çıkarın aklınızdan oyun yine yine yine ve yine kolay arkadaş ..
    korner bugu yalan zaten hiç ayar yapmadan tek stoper 10 tane atıyor benim sezonda

gerçektende çok kolay zorlaşması için epey zorlu kariyer seçmek lazım alt ligler değilde borç batağında felan olması lazım anca zevk verir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yahu bu başlığa baktıkça açık olan kariyeri de kapatıp bu sezon hiç kariyer yapmamak,sadece online lig ve turnuvalara katılmak istiyorum..
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yahu bu başlığa baktıkça açık olan kariyeri de kapatıp bu sezon hiç kariyer yapmamak,sadece online lig ve turnuvalara katılmak istiyorum..
    Abi bende öyle yaptım ama başlıktan önce

Hatta son gittiğim kariyerden sonra kendi kendime lan birde alt ligleri işsiz olarak deneyeyim dedim ve baktım sonuç yine oyun basit kapadım zorlaşana kadar bekleyecem yoksa simgeye mouse gitmek bile istemiyor.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi lütfen sen yorum yapma. Samsun'da kim ve ne olursa olsun sen o takımı ilk 3'e sokarsın.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eee, zorlaşmazsa ne yapıcez ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

burayı okuduktan , kendime editorden 18 takımlı dünya ligi kurdum ilk 8 için ugraşıyoz galatasarayla lyon sonuncu ligde kim demiş oyun kolay

zevk falan bırakmadınız adamda oynamıom

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerimde İngiltere milli takımı ile 3 turnuvaya katıldım (Euro12,Olimpiyatlar,WC14) daha şampiyonluk kazanamadım. Benden güçsüz milli takımlara karşı evet pek zorlanmıyorum (ki bu normal zaten) ama eşit güçteki milli takımlara karşı baya zorlanıyorum.Ve acayip zevk alıyorum.Sınavlar dolayısıyla biraz uzaklaştım oyundan.Araya turnuva falan da girince daha oynayamadım.Zaten oynayamamaktan dolayı bir soğukluk var.Bu tarz yorumları görünce daha bir soğuyorum.Zorlu maçlarda ecel terleri dökünce geçer umarım bu soğukluk. Bir de ilk 2 turnuvada kendi yaptığım taktikle oynadım.Son turnuvada şu milletin gol rekorları kırdığı tackiller'ı denedim.Kendi taktiğimle elde ettiğim başarılar daha iyi olduğu için WC'den sonra yine kendim bu sefer başka bir taktik yaptım.Gruplarda fırtına gibiydim ama büyük takımlarla yaptığım hazırlık maçları yine çok zor geçti.Bakalım Euro16'da ne yapacağız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    1. Yamayi bekleyin.

2. Oyuna baslarken kendinize zayif itibar verin. Oyuna ne kadar yuksek itibarla baslarsaniz, oyuncular size o kadar cok inanir ve onlari motive etmeniz kolaylasir. Ne kadar dusuk itibarla baslarsaniz, oyunculari motive etmek icin o kadar fazla ugrasmaniz gerekir.
    Ömer abi taktik ve motivasyon çok önemli ama oyuncu kalitesi doğrudan etki ediyor bence.

Sunday League Player olarak açtım kendimi ama sezona FB ile (GS,TS,BJK dahil) 9/9 galibiyet ile başladım.

Oyunun zorlaştırılmasını bekleyenler oyunu çok bilenler, taktik konusunda uzmanlaşanlar. Lakin maç motorunun artık eskidiği, ciddi revize edilmesi gerektiği de bir gerçek bence.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

ben 48 ay taksıtle alınan oyuncuların hile olduguna inanmıyorum misal buyuk takımlar oyun ıcınde cok buyuk paralara transferler yapıyolar 20-30 mılyonlar havalarda ucusuyor ama bı bakıyosunuz canlı para 2 mılyon gerı kalan yok mınımum lıg macı lıg golu vs vs vs olmus 20-30 mılyonlar bu sekılde transferler gercek hayatta da var bu kadar abartılıcak bı olay degıl bence

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Birde ezbere oynamayın ya Bakıyorum herkes aynı oyuncuları almış, benzer kadroları kurmuş. Bu mudur yani bul Kara'yı al parayı, çek kredi kartından peşin fiyatına 48 ay 0 faiz. Taktikler zaten hazır, kayıtlı oyun editörleri birer süper scout
    Oyunu kolay ya da zor yapan biraz da bakış açınız, oynayış tarzınızdır. Bu üstte dediklerimi yapıp ta
    ''oyun çoook kolay'' diyenler olduğunu hepimiz biliyoruz değil mi? Ha diyebilirsiniz para veriyorum bu oyuna istediğim gibi oynarım, doğrudur. Güzel vakit geçirmek, eğlenmek için oynuyoruz oyunları. Ama abartmayalım, alt tarafı bir 'oyun' olduğunu da unutmayalım derim ben. Gerçek hayatla kıyaslama da yapmayalım çünkü gerçek hayat yapay zekaya benzemiyor
    ne kredi kartı oyunda kredi kartı yok ki normal taksit yapıyolar işte senet filan yapıyolardır herhlade.taabi faiz olmuycak

Quote Originally Posted by iko37 View Post
    ne kredi kartı oyunda kredi kartı yok ki normal taksit yapıyolar işte senet filan yapıyolardır herhlade.taabi faiz olmuycak
    Evet bende sen söyleyince farkettim şimdi...Büyük eksikliği oyunun Banka kartım geçiyor, kredi kartını kabul etmiyor. Nerde bu devlet?! Nerde SI Games!?!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Halbuki Buca kredi kartıyla transfer yapmıştı.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ömer abi taktik ve motivasyon çok önemli ama oyuncu kalitesi doğrudan etki ediyor bence.

Sunday League Player olarak açtım kendimi ama sezona FB ile (GS,TS,BJK dahil) 9/9 galibiyet ile başladım.

Oyunun zorlaştırılmasını bekleyenler oyunu çok bilenler, taktik konusunda uzmanlaşanlar. Lakin maç motorunun artık eskidiği, ciddi revize edilmesi gerektiği de bir gerçek bence.
    O yuzden ilk once yamayi bekleyin yazmistim.

Su anda oyuncularla konusarak morallerini yukseltmek cok kolay. Cikacak yamada bu duzelecekmis.

Korner meselesini de cozduler galiba.

Esas bunlardan sonra oyuncu kalitesi biraz daha belirleyici olur. Ben de Genclerbirligi ile ikinci sezon Turkiye kupasini aldim, ucuncu sezon ligi 2. bitirince biraktim. Biraktiktan sonra oyuncu CA'larina bakayim dedim. Kadroda 125 CA'nin ustunde adam yokmus.

Reel futbol taktiğimi oyuna yansıtamıyorum yani oyun içerisinde taktik bilgim çok değil. Oyunda uzmanlaştığım söylenemez fakat tek bir konuşmayla lig, ulusal kupa ve süper kupa alınacak ise bu işe müdahale edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sallama bir taktik ve transfersiz bir kadro ile (Beşiktaş sağ bek ve forvet zayıf) nasıl bu başarıları rahatça elde ediyorum. Rakiplerin üstün çabaları olmasa yine eyvallah ama garip. Bu serinin sadece tema değişimi olduğuna inanıyorum.

Ben editörden değiştiriyorum fm2011de büyük kulübülere 100M euro küçük klüplerede 60M euro vermiştim.Tabi bunu yaparken takımımın hiçbirşeyine dokunmadım.Türkiyenin popülerliğini fln en üst düzeye çıkarmıştım.Zorluk olarak fena olmuyor ozaman ama Kayseride robinho fln görmek ilginç oluyor.Gerçekçilikten uzak ama zevkli bir türkiye ligi oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ErayEbil View Post
    Arkadaşlar bu aralar birşey farkettim hangi arkadaşımla , kardeşimle konuşsam ya da siz değerli üyelerin yazdıklarına baksam , hep 2. ve ya 3. sezonda gelenbir ŞL Şampiyonluğunu ve ya üstüste kazanılmış 5 6 lig şampiyonluğu onu da geçtim Bank Asya düzeyi takımı 2 senede UEFA yarı finali oynatanları görüyorum , duyuyorum. Biraz resime uzaktan baktığımızda bir FB ve ya GS nin ŞL de 2 -3 sezon içinde Final oynaması nasıl bir ihtimaldir ki? Ya da büyük oyuncular getirilmesi? Kimse de çıkıp demiyor ki arkadaş ben alt lige düştüm , yok ŞL gruptan çıkamadım falan Bunları yaşadıkça oyunun gerçeklikten gittikçe uzaklaştığını ve sıradanlaştığını düşünüyorum. Ya bu ülkede herkes birer 'Rıdvan Dilmen' ya da oyun çok sanal ve gerçeklerden uzak ..

Çocukluğumuzdan beri bağlandığımız bu oyundan bu şekilde kopmak isemiyorum , bilmem aynı fikirde misiniz benimle ama sadece paylaşmak istedim
    lig şampiyonluğu konusunda haklısın ama ben 5.sezondayım ilk defa şl gruplarından çıktım
    diğer sezonlarda ya uefaya gittim ya da sonuncu oldum lig sıksa da avrupa konusunda türk takımalrı bana gerçekçi geliyor

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Eğer bug denilecek oyuncuları alırsan, 48 ay taksit kullanırsan, korner taktiğide yaparsan her seride olduğu gibi bu seride de iki bilemedin üç yıl içinde başarı gelir. Bunları yapmadan zayıf bir takımla başlarsan daha gerçekçi olur ve daha zevkli olur diye düşünüyorum.
    48 ay gerçekçidir bence kimse gidip de 20 m tiko olarak vermez

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri