-
Anticipation-Acceleration; defans arkasına atılan toplarda iyi ör: rakip ofsaytta, bayrak kalkıyor ama düdük hemen gelmiyor, ikiside biraz koşuyor, Semih kısa depar sonunda önde, rakip Quaresma 
Balance-strength; gücü Servet'in yanına yaklaşmaz ama Balance servetten çok daha iyi gibi izleyip siz karar verin.
Concentration; ceza sahasındaki hareketleri ör: topla hızını almış iyi dribbling yapan rakip karşısında adamın üstüne kayıyormuş gibi yapıp penaltıya sebep olmamak için ayağını rakibin koşu yolu paraleline çekiyor, yanlış hatırlamıyorsam rakip topu dışarı sürdü.
Tecrübesizliğinden ya da yeni formasından bazı pozisyonlarda kararsız kalıyor gibi ama Servet'in verdiğinden daha iyi kararlar veriyor, devre arasına kendine güveni gelir zannedersem.
Benim aklıma gelen bunlar ama değiştirilsin diye söylemiyorum siz iyi izleyin adamı ben uzman değilim. Olumsuz yorum yapanlar için ör: 3 maçtır gol yemiyor takım. FM'de Semih'i koy bakalım 3 maçta kaç tane yiyorsun yanında Ujfalusi olmasına rağmen hele biri de derbiyse.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules