Semih Kaya çok yetenekli bir oyuncu umarım başarılı olur ve şans verilir.
Semih Kaya çok yetenekli bir oyuncu umarım başarılı olur ve şans verilir.
Semih'i ben de çok begendim
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
http://www.youtube.com/watch?v=N4s1rb525nU
Taraftarımız Elmander'i Danimarka deplasmanında karşılamış.
Benfica maçı başladı haydi hayırlısı.Önemli bir maç değil ama gençleri izleyebileceğiz![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sabri derbide yok..
İlk yarı 0-0 sona erdi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
2.ci yariyi izlemedim izliyenler vardir acaba mertan öztürk iyi yetenek diyorlar dogrumu ?
Melo yaptığı hareketlerden dolayı PFDK'ya sevk edilmiş.Ayrıca ikinci yarıya geç çıktığımız içinde PFDK'ya sevk edilmişiz.
Melo'ya inşallah uyarı veya para cezası gelir.
Futbol akademi oyuncularımızdan Semih Kaya ile 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonları için sırasıyla yıllık 355.000 TL, 450.000 TL,530.000 TL, 600.000 TL ve 660.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL, 12.000 TL, 13.000 TL, 14.000 TL ve 15.000 TL maçbaşı ücreti ödenmesi koşuluyla sözleşme imzalanmıştır.
Melo'ya 1 maç ceza verildi.
3- GALATASARAY A.Ş.'nin, 20.11.2011 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, devre arası süresinin aşılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu FELIPE MELO DE CARVALHO'nun, rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Melo sivas macinda yok ozman ?
Galatasaray'a ilk geldiğinde 450 TL maaş alıyormuş.
Bu performansını sürdürürse anasının ak sütü gibi helaldir o para. Geçmişte çok sakatlık yaşamış bugün milliyet'indi sanırım bir haberinde okudum. PAF takım maçında Batuhan Karadeniz'in tekmesi kafasına gelmiş pıhtılaşma olmuş, sonrasında da ameliyat. Birkaç ağır sakatlık daha geçirmiş devamında.
İnşallah Galatasaray'da daim olur da Türk futbolu iyi bir oyuncu kazanmış olur.
PFDK Beklenen Cezayı Açıkladı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Sivasspor maçında kırmızı kart gören Galatasaraylı futbolcular Engin Baytar ve Johan Elmander'e 2'şer resmi müsabakadan men cezası verdi
Kaynak: AA
Elmander'in cezası 1 maça düşürüldü.. Derbide Elmander olacak..
İşte bu, biliyordum düşeceğini. Süper oldu.
Bu karardan sonra ligde her kırmızı kart cezası için tahkime başvurular yapılacak. Tahkim bu kararı Alex'in cezasını emsal alarak vermişse daha da büyük yanlış. Alex'in cezası 1 maça düşürüldü. Çünkü ortada büyük hakem hatası vardı. Elmander'in kartının haklılığını Fatih Terim bile kabul etmişken tahkim hangi mantıkla cezayı düşürdü ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kurul'un aldığı kararla ilgili açıklama şöyle;
İzlenen müsabaka görüntüleri ve dosyada bulunan bilgi ve belgeler doğrultusunda Futbolcu Johan Erik Calvin Elmander'in rakip takım sporcusuna yönelik eylemini kasten gerçekleştirmediği anlaşıldığından Galatasarayspor Kulübü tarafından yapılan itirazın kısmen kabulü ile PFDK'nun Futbolcuya rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle FDT'nin 45. maddesi uyarınca verdiği 2 resmi müsabakadan men cezasında FDT'nin 14. maddesinin tatbiki ile 1 maç indirim yapılarak cezanın neticeten 1 resmi müsabakadan men cezası olarak tayinine, PFDK kararının bu şekilde düzeltilerek oybirliğiyle onanmasına (2011/380 K.) karar verildi.
Kasten gerçekleştirmediğine katılmıyorum da (Elmander normal koşusunu yapmıyor, sol ayağının üzerinde 2 adım atıp basıyor) kasten gerçekleştirmemiş olsa bile hakem kararında hata yoktu. Tahkimin bu indirimi hakem kararı yanlıştı manasına geldi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aygün, biz orada kırmızı kart yanlıştı diyoruz. o yüzden 2 maç ceza olamaz ki Alex o kartı maçın başında yedi ve 2 maç ceza çekmiş oldu zaten. ama siz kırmızı kart doğru ama 2 maç yanlış diyorsunuz. ben de öyle bir şey olamaz. ikisinden birini seçinya kart yanlış diyin ya da 2 maç olmalı diyin
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bence de kart yanlıştı, cezanın 1'e düşmesiyle nispeten doğru bir adım atıldı. Kasıtlı olduğunu düşünmüyorum, inanmıyorum buna, kurul da böyle düşündü demek ki zira oyçokluğu değil, oy birliğiyle almışlar bu kararı.
Elmander' in iyi niyetli bir oyuncu olduğu zaten biliniyor. Kırmızı kart doğruydu ama Elmander o hareketi yapmak istemedi. Nasıl bir maçta topa müdahale ettikten sonra rakibe zararınız dokunsa bile faul geçerliliği kazanmaz ama yaptığın hareket zarar vermiştir onun gibi. Elmander' in yaptığı faul aslında kırmızı kartlık ama içinde "kasıt ve kin" yok. İçinde kasıt olmadığı için mantıklı bir karar ile ceza 1 maça düşürülmüş. Bence doğru karar.
Football is simple,but Football Manager is not
Galatasaray'ın izlediğim nadir maçlarından biriydi Elmander'in kırmızı kart gördüğü maç. Adam zaten kariyerinde 1 kez kırmızı kart görmüş bundan önce sanıyorum ve koşusunda adamın ayağına bakmıyor bile. İstemeden bile olsa o hareket kırmızı karttır ama kasten olmadığı için düşürülmesi normaldir. Bunda bu kadar tartışıcak bişey yok bana kalırsa. Ya kart yanlış deyin ya da 2 maç hatalı deyin demek de saçmalıktır kimse kusura bakmasın.
kendi doğrularınızı kabul edin. dikkat ettiyseniz ben kart doğru demedim. ama bunu her zaman savunurum. çünkü kural böyle; kart doğruysa min.2 maç ceza... gidip de bunu başka taraflara çekmek saçma..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.