1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Dünya Yıldızları Nasıl Gelir?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by myres View Post
    iyide kardeşim istese galatasaray şuanda berbatovu alır.meloyu kiraladık herif 6 sene gsde oynamak istiyorum dedi.meloyu bu sene takımda olmadığını seneye geleceğine düşünelim.biz istesek alabilecekmiydik fmde.onu bırak oyunda oyuncu kontratı kabul etmiyor bile.çok saçma.türkiye ligi bu kadar düşük olmamalı.samsunspor bile lincolnu alıyor.çok gerçekçi diyorsunuz.satılıkta olsa gelmiyor oyuncular.
    Felipe Melo öyle çok iyi bir oyuncu değil ki. Ben şahsen FMde sene sonu gelmeden kontratını feshediyorum, mehmet topal'ı tercih ediyorum. Yani oyun gayet mantıklı. Ama şu durum saçma, 2 sene üst üste yarı final oynadım CLde galatasaray'la, ama hala gelmek isteyen en iyi oyuncu Spartak Moscow'daki Jano. Birazcık daha iyi olabilirdi.

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Felipe Melo öyle çok iyi bir oyuncu değil ki. Ben şahsen FMde sene sonu gelmeden kontratını feshediyorum, mehmet topal'ı tercih ediyorum. Yani oyun gayet mantıklı. Ama şu durum saçma, 2 sene üst üste yarı final oynadım CLde galatasaray'la, ama hala gelmek isteyen en iyi oyuncu Spartak Moscow'daki Jano. Birazcık daha iyi olabilirdi.
    saçmadeğil bence schalkede geçen yıl yarı final oynadı daha önce çeyrek finali var bütün oyuncular schalkeye mi gitmek istiyo iki yıl yarı final oynamak her zaman o kadar önemli olmuyo

Mesaj Yetkileri