-
Villas-Boas: "Abramovich bana güveniyor"
Chelsea'nin sahibi, takımın kötü gidişinden Villas-Boas'ı sorumlu tutmuyor.
Chelsea Menajeri Andre Villas-Boas, takımın kötü gidişine rağmen başkan Roman Abramovich'in kendisine güvendiği açıkladı.
Oynadığı son yedi resmi maçta sadece bir galibiyet alabilen Chelsea'de eleştiri okları Portekizli çalıştırıcıya yönelmişti. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada bu durumun kendisi üzerinde herhangi bir baskı yapmadığını belirten 33 yaşındaki teknik adam, kulüp sahibi Abramovich'in kendisine güvendiğini söyledi.
Takım olarak bir an önce galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirten Villas-Boas, "Oyuncular da bu durumdan bir an önce kurtulmak istiyor. Ancak kesinlikle basında yazıldığı gibi takım içinde bir kavga söz konusu değil. Bazen kötü sonuçlar oyuncularda özgüven kaybına sebep olur ama bunu da en kısa zamanda aşacağımıza inanıyorum" dedi
Guus Hiddink'in Londra kulübünde sportif direktörlü görevine getirileceği ve kendisinin buna karşı olduğu yönünde çıkan haberleri de yalanlayan genç teknik adam, "Ben sorunları tek başına değil, bir grup halinde çözmeyi tercih eden biriyim. Kulüp yöneticileri böyle bir şeyi uygun görürse ben de buna göre çalışırım. Hiddink'in ya da başkasını gelmesi benim için sorun yaratmaz" diye konuştu.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri