Sanırım bu küfürler Galatasaray taraftarlarından kırmızı kart gören oyuncularına geliyor...
Sanırım bu küfürler Galatasaray taraftarlarından kırmızı kart gören oyuncularına geliyor...
Elmander çok sert bir hareket yaparak kırmızı kart gördü, Sİvas'ta 10 kişi diyebiliriz ama Hayrettin sedye ile götürüldü ve değişiklik hakkı yok Sivas cephesinin.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Elmander de atıldı. Tribünler tepkili ama karar doğru bence. Engin ve Elmander derbide yok. Kadromuz zaten geniş değil, 2-0'dan sonra maçın geldiği hale bak.
Bu arada tekrar bakınca kasıt var mı yok mu emin değilim Elmander'in pozisyonunda. Koşu halindeler çünkü.
Ayhan kendini atıyor, ben utandım senin adına Ayhan yazık ayıp...
Kıvranıp sedye ile çıkan hayrettin nasıl da koşuyor tazı gibi.. Eboue için numaracı diyenlerde yorum bekliyorum.
2-1 bitti. 3 puan kazandık 2 önemli isim kaybettik. Özellikle Elmander savunmayı hücumda başlatıyordu. Fatih Terim'in de payı var bu işte. 2-0'dan sonra Baros çıkıp Ayhan girebilirdi oyunu tutmak adına. Takım anlamsız gerildi, Semih hatası Sivas'ı umutlandırdı. Engin zaten sorunlu, bililnen bir şey. Bir pozisyonda top kendisine gelirken Sercan dokundu işi bozdu, o pozisyon kaybettik adamı gitti 5 dk sonra kafa attı. Hala inanamıyorum, önümüzdeki 2-3 maç çok zor olacak.
Hakem kararlarından emin değil sanırım kendini kendi ceza sahası içinde durduk yere atan Ayhan'a hemen faul veriyo, gs ceza sahası yayının üstünde alakasız pozisyonda gs lehine faul çalıyo, cesarette bi yere kadar tabi. Gerçi cesaretle ne alakası var doğru 2 kırmızı kart ama türk hakemi işte.
Ve maç bitti tebrikler Galatasaray. Elmander'e üzüldüm her ne olursa olsun o hareket kırmızı ama çok masumcaydı tepkisi Elmander'in, umarım 11deki yerini kaybetmez.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bülent hoca çok değişmiş yahu bu kadar kolay kart verilmemeli bu arada Engin'in attığı kafadan sonra Borjan'ın sanki yatağına atlarmış gibi düşmesine koptum...La kafayı attı adam biraz bekledin sonra yattın ne komedi adamsınsırf kırmızı versin diye...
2. Kırmızı kart tamamen yanlış bir karardı. Orada kasıtlı bir hareketi yok Elmander'in. Rakip oyuncudan topu kapmak için üzerine gitti istemeyerek bastı ayağına. Türkiye'de böyle hakemler olduğu sürece bize maç keyfi haram.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Hakkımızla aldık maçı lamı cimi yok işin başka. 2 haklı kırmızı kart yedik fakat Sivas'ın da 2 kırmızısı atlandı. Neyse, önemli olan 3 puandı onu da aldık.![]()
Ayhan'ın daha öncedende bir pozisyonu vardı maç içinde, Sivasspor'lu oyuncuya arkadan müdahalede düdüğü ağzına götürdü hakem. Çalmadı avantaja bıraktı. Ceza sahası içinde yaptığı rezil bir hareketti zaten...
En çokta Sercan'a üzüldüm. Çocukcağız 7 dakika falan kaldı sahada. Onu tutup Riera ya da Elmander'i çıkarabilirdi.
Elmanderin kart tartisilir bence ikiside kosarken ama enginin kirmizi karti dogru ve 2"side derbide yok uzuldum.
Engin daha gecen hafta demedimiki Fatih Terim benim icin bir sansEngin bence ayagini denk almasa Gs'de fazla barinamaz, cunki Fatih hoca onu Senol hocadan daha hizli bitirir.
Elmander'in kartı tartışılırsa sahalarda kırmızı kart çok nadir çıkar arkadaşlar. Tarafsız gözle bakmaya çalışın. İyi kırılmadı bileği Hayrettin'in, öyle hırsla bastı ki fena döndü bileği.
Engin 28 yaşıda bir oyuncu ama yaptığı hareketler 11 yaşında ki çocuktan farksız. Ne oldu yani Borjan'a kafa attın adam mı oldun. Ayıptır ya kaç yaşında adamın yaptığı şeye bak. Onun yaptığını 15 yaşında ki bir genç yapmaz.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Engin'de iyiki gol attı Borjan'a da sarı verilmeliydi durup dururken itti Engin'i karşındaki adamda Engin olunca tabi yersin kafayı![]()
Elmander melek gibi bir adam derhal cezası kaldırılmalı (:
Adamın ayağını kıracaksın neredeyse , kusura bakma istemeyerek oldu zaten kasıt değildi vs diyeceksin Var mı böyle bir şey ? Hani top olsa topa doğru ayağını uzatıyor topa doğru basmak istiyor diyeceksin ama öyle de değil pozisyon.
...
En çok da Rıdvan Dilmen'e malzeme verdik, ona üzülüyorum.
Bence Elmander'in cezası için başvuruda bulunulmalı, 2 maç yerine 1 maç verilebilir. Engin zaten devreyi kapattı cezası bitse bile tekrar 11'e hemen dönemez. Kendini yaktı.
Yazılanları tiye alınca ne geçiyor eline ? Ayağı kırılacak adam çok güzel yattı kıvrandı sonra sahada basmadık yer bırakmadı.
Elmander 2 engin 5 maç alır derbide çok rahatlarız elmandersiz forvet hattı çok etkisiz gs de
Borjan niye futbolculuk yapıyor ki. Sivas belediyesi tiyatro seçimleri varmış katılsın kesin seçilir. O düşüş tam bir bayılma , kalp krizi düşüsüydü. Ben şaşırdım maça devam etmesine. Ha ondan önce Engin'e yaptığını da unutmayacağım. Kırmızı kartlar doğru fakat rakibe verilecek 2 kırmızı kart daha vardı.
Hep oyunlar , senaryolar , sustuysak bir yere kadar. Aklınızdan çıkarmayın Türkiye'dir Galatasaray.
Birde nedense derbiye Baros - Sercan ikilisiyle çıkarsak Elmander'den daha etkili olacağını düşünüyorum.
Ti'ye alan sizsiniz iyi niyetli temiz futbol oynuyor diye adamın bileğine arkadan basmak meşru mudur? Kırmızı kart kurallara göre mi verilecek oyuncu kişiliğine göre mi ? Yani hakem şuna da kırmızı kart çıkarmayacaksa (ki çıkararak en doğrusunu yaptı) bu ligde kırmızı kart falan çıkmaz zaten.
...
Rakibin bileğine arkadan bilerek, kasten basmak kural dışıdır. Rakibin bileğine istem dışı koşarken basmanın cezası kırmızı kart olsa bile 2 maç adaletsizdir bana göre. Ki buna çok güzel örnek var, Alex. Dirsek atıp cezası 2 maçtan 1'e düşürülmüştü, savunma gerekçesi oyuncunun istem dışı yapması, normalde iyi niyetli bir futbolcu olmasaydı.