Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

11 78.57%
  • Berabere biter

2 14.29%
  • Sivasspor kazanır

1 7.14%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 91 sonuç

Konu: [12.Hafta] Galatasaray - Sivasspor

Sanırım bu küfürler Galatasaray taraftarlarından kırmızı kart gören oyuncularına geliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Elmander çok sert bir hareket yaparak kırmızı kart gördü, Sİvas'ta 10 kişi diyebiliriz ama Hayrettin sedye ile götürüldü ve değişiklik hakkı yok Sivas cephesinin.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elmander de atıldı. Tribünler tepkili ama karar doğru bence. Engin ve Elmander derbide yok. Kadromuz zaten geniş değil, 2-0'dan sonra maçın geldiği hale bak.

Bu arada tekrar bakınca kasıt var mı yok mu emin değilim Elmander'in pozisyonunda. Koşu halindeler çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ayhan kendini atıyor, ben utandım senin adına Ayhan yazık ayıp...

Kıvranıp sedye ile çıkan hayrettin nasıl da koşuyor tazı gibi.. Eboue için numaracı diyenlerde yorum bekliyorum.

2-1 bitti. 3 puan kazandık 2 önemli isim kaybettik. Özellikle Elmander savunmayı hücumda başlatıyordu. Fatih Terim'in de payı var bu işte. 2-0'dan sonra Baros çıkıp Ayhan girebilirdi oyunu tutmak adına. Takım anlamsız gerildi, Semih hatası Sivas'ı umutlandırdı. Engin zaten sorunlu, bililnen bir şey. Bir pozisyonda top kendisine gelirken Sercan dokundu işi bozdu, o pozisyon kaybettik adamı gitti 5 dk sonra kafa attı. Hala inanamıyorum, önümüzdeki 2-3 maç çok zor olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hakem kararlarından emin değil sanırım kendini kendi ceza sahası içinde durduk yere atan Ayhan'a hemen faul veriyo, gs ceza sahası yayının üstünde alakasız pozisyonda gs lehine faul çalıyo, cesarette bi yere kadar tabi. Gerçi cesaretle ne alakası var doğru 2 kırmızı kart ama türk hakemi işte.

Ve maç bitti tebrikler Galatasaray. Elmander'e üzüldüm her ne olursa olsun o hareket kırmızı ama çok masumcaydı tepkisi Elmander'in, umarım 11deki yerini kaybetmez.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bülent hoca çok değişmiş yahu bu kadar kolay kart verilmemeli bu arada Engin'in attığı kafadan sonra Borjan'ın sanki yatağına atlarmış gibi düşmesine koptum...La kafayı attı adam biraz bekledin sonra yattın ne komedi adamsın sırf kırmızı versin diye...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ayhan kendini atıyor, ben utandım senin adına Ayhan yazık ayıp...

Kıvranıp sedye ile çıkan hayrettin nasıl da koşuyor tazı gibi.. Eboue için numaracı diyenlerde yorum bekliyorum.
    Kıvranarak çıkmasını bilemem, Eboue olayına da hiç girmem ama o hareket her koşulda kırmızı karttır.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

2. Kırmızı kart tamamen yanlış bir karardı. Orada kasıtlı bir hareketi yok Elmander'in. Rakip oyuncudan topu kapmak için üzerine gitti istemeyerek bastı ayağına. Türkiye'de böyle hakemler olduğu sürece bize maç keyfi haram.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hakkımızla aldık maçı lamı cimi yok işin başka. 2 haklı kırmızı kart yedik fakat Sivas'ın da 2 kırmızısı atlandı. Neyse, önemli olan 3 puandı onu da aldık.

Ayhan'ın daha öncedende bir pozisyonu vardı maç içinde, Sivasspor'lu oyuncuya arkadan müdahalede düdüğü ağzına götürdü hakem. Çalmadı avantaja bıraktı. Ceza sahası içinde yaptığı rezil bir hareketti zaten...
    En çokta Sercan'a üzüldüm. Çocukcağız 7 dakika falan kaldı sahada. Onu tutup Riera ya da Elmander'i çıkarabilirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Elmanderin kart tartisilir bence ikiside kosarken ama enginin kirmizi karti dogru ve 2"side derbide yok uzuldum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Engin daha gecen hafta demedimiki Fatih Terim benim icin bir sans Engin bence ayagini denk almasa Gs'de fazla barinamaz, cunki Fatih hoca onu Senol hocadan daha hizli bitirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Kıvranarak çıkmasını bilemem, Eboue olayına da hiç girmem ama o hareket her koşulda kırmızı karttır.
    Aga bana da ilk anda doğru gibi geldi, tekrardan sonra fikrim değişti.

Bu arada "sevimsiz" bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz, çok rahatsızım bu gidişattan.

Elmander'in kartı tartışılırsa sahalarda kırmızı kart çok nadir çıkar arkadaşlar. Tarafsız gözle bakmaya çalışın. İyi kırılmadı bileği Hayrettin'in, öyle hırsla bastı ki fena döndü bileği.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Engin daha gecen hafta demedimiki Fatih Terim benim icin bir sans Engin bence ayagini denk almasa Gs'de fazla barinamaz, cunki Fatih hoca onu Senol hocadan daha hizli bitirir.
    Aynen. Şenol Hoca melek gibi adam sabır desen peygamber sabrı. Fatih Hoca agresifdir, sabırsızdır Şenol Hoca'nın tam tersi gibi bir şey. Pek tahammül edemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Elmander'in kartı tartışılırsa sahalarda kırmızı kart çok nadir çıkar arkadaşlar. Tarafsız gözle bakmaya çalışın. İyi kırılmadı bileği Hayrettin'in, öyle hırsla bastı ki fena döndü bileği.
    Elmander işini yapan bir oyuncu, pislik yapmadan topunu oynayan tek adam belki takımdaki. Öyle bir niyeti olacağını sanmadığım için tereddütteyim zaten, adamın tek derdi topu almak.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Engin 28 yaşıda bir oyuncu ama yaptığı hareketler 11 yaşında ki çocuktan farksız. Ne oldu yani Borjan'a kafa attın adam mı oldun. Ayıptır ya kaç yaşında adamın yaptığı şeye bak. Onun yaptığını 15 yaşında ki bir genç yapmaz.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Engin 28 yaşıda bir oyuncu ama yaptığı hareketler 11 yaşında ki çocuktan farksız. Ne oldu yani Borjan'a kafa attın adam mı oldun. Ayıptır ya kaç yaşında adamın yaptığı şeye bak. Onun yaptığını 15 yaşında ki bir genç yapmaz.
    Arda Bordeaux maçında attı, Volkan Demirel Çek Cumhuriyeti maçında attı, dünyada 100lerce örneği vardır. İlk değil son da olmaz. Kaleci biliyor demekki Engin'i, fitili ateşledi ve istediğini aldı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Engin'de iyiki gol attı Borjan'a da sarı verilmeliydi durup dururken itti Engin'i karşındaki adamda Engin olunca tabi yersin kafayı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aga bana da ilk anda doğru gibi geldi, tekrardan sonra fikrim değişti.

Bu arada "sevimsiz" bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz, çok rahatsızım bu gidişattan.
    Elmander gibi Muslera gibi adamlar temiz futbol oynayan iyi niyetli oyuncular ama kasıtsız da olsa o kadar sert bir temasın cezası kırmızı kart olmalıdır.Kasıta gerek olmayacak kadar sertti hareket.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Elmander melek gibi bir adam derhal cezası kaldırılmalı (:
    Adamın ayağını kıracaksın neredeyse , kusura bakma istemeyerek oldu zaten kasıt değildi vs diyeceksin Var mı böyle bir şey ? Hani top olsa topa doğru ayağını uzatıyor topa doğru basmak istiyor diyeceksin ama öyle de değil pozisyon.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

En çok da Rıdvan Dilmen'e malzeme verdik, ona üzülüyorum.

Bence Elmander'in cezası için başvuruda bulunulmalı, 2 maç yerine 1 maç verilebilir. Engin zaten devreyi kapattı cezası bitse bile tekrar 11'e hemen dönemez. Kendini yaktı.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Elmander melek gibi bir adam derhal cezası kaldırılmalı (:
    Adamın ayağını kıracaksın neredeyse , kusura bakma istemeyerek oldu zaten kasıt değildi vs diyeceksin Var mı böyle bir şey ? Hani top olsa topa doğru ayağını uzatıyor topa doğru basmak istiyor diyeceksin ama öyle de değil pozisyon.
    Yazılanları tiye alınca ne geçiyor eline ? Ayağı kırılacak adam çok güzel yattı kıvrandı sonra sahada basmadık yer bırakmadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Elmander 2 engin 5 maç alır derbide çok rahatlarız elmandersiz forvet hattı çok etkisiz gs de

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Borjan niye futbolculuk yapıyor ki. Sivas belediyesi tiyatro seçimleri varmış katılsın kesin seçilir. O düşüş tam bir bayılma , kalp krizi düşüsüydü. Ben şaşırdım maça devam etmesine. Ha ondan önce Engin'e yaptığını da unutmayacağım. Kırmızı kartlar doğru fakat rakibe verilecek 2 kırmızı kart daha vardı.

Hep oyunlar , senaryolar , sustuysak bir yere kadar. Aklınızdan çıkarmayın Türkiye'dir Galatasaray.

Birde nedense derbiye Baros - Sercan ikilisiyle çıkarsak Elmander'den daha etkili olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Aynen. Şenol Hoca melek gibi adam sabır desen peygamber sabrı. Fatih Hoca agresifdir, sabırsızdır Şenol Hoca'nın tam tersi gibi bir şey. Pek tahammül edemez.
    Engin Senol Gunese kufurler yagdirdi mactan cikarken, aynisini Fatih Terime yapsinda gorim. Senol hoca hep egitmeye calisti olmadi, bakalim Fatih hoca hangi metodu denicek.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Senol hocanın pek melek gibi olduğuna inanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Senol hocanın pek melek gibi olduğuna inanmıyorum
    Ben inanıyorum. En azından oyuncularına ve kendi camiasına karşı. Çoğunlukla da fair play çizgisini aşmıyor. Hatta 1-2 olay hariç hiç aşmamıştır.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Ben inanıyorum. En azından oyuncularına ve kendi camiasına karşı. Çoğunlukla da fair play çizgisini aşmıyor. Hatta 1-2 olay hariç hiç aşmamıştır.
    Sygı duyarım ben inanmıyorum ama

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yazılanları tiye alınca ne geçiyor eline ? Ayağı kırılacak adam çok güzel yattı kıvrandı sonra sahada basmadık yer bırakmadı.
    Ti'ye alan sizsiniz iyi niyetli temiz futbol oynuyor diye adamın bileğine arkadan basmak meşru mudur? Kırmızı kart kurallara göre mi verilecek oyuncu kişiliğine göre mi ? Yani hakem şuna da kırmızı kart çıkarmayacaksa (ki çıkararak en doğrusunu yaptı) bu ligde kırmızı kart falan çıkmaz zaten.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ti'ye alan sizsiniz iyi niyetli temiz futbol oynuyor diye adamın bileğine arkadan basmak meşru mudur? Kırmızı kart kurallara göre mi verilecek oyuncu kişiliğine göre mi ? Yani hakem şuna da kırmızı kart çıkarmayacaksa (ki çıkararak en doğrusunu yaptı) bu ligde kırmızı kart falan çıkmaz zaten.
    Rakibin bileğine arkadan bilerek, kasten basmak kural dışıdır. Rakibin bileğine istem dışı koşarken basmanın cezası kırmızı kart olsa bile 2 maç adaletsizdir bana göre. Ki buna çok güzel örnek var, Alex. Dirsek atıp cezası 2 maçtan 1'e düşürülmüştü, savunma gerekçesi oyuncunun istem dışı yapması, normalde iyi niyetli bir futbolcu olmasaydı.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri