Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

11 78.57%
  • Berabere biter

2 14.29%
  • Sivasspor kazanır

1 7.14%
1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: [12.Hafta] Galatasaray - Sivasspor

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Borjan niye futbolculuk yapıyor ki. Sivas belediyesi tiyatro seçimleri varmış katılsın kesin seçilir. O düşüş tam bir bayılma , kalp krizi düşüsüydü. Ben şaşırdım maça devam etmesine. Ha ondan önce Engin'e yaptığını da unutmayacağım. Kırmızı kartlar doğru fakat rakibe verilecek 2 kırmızı kart daha vardı.

Hep oyunlar , senaryolar , sustuysak bir yere kadar. Aklınızdan çıkarmayın Türkiye'dir Galatasaray.

Birde nedense derbiye Baros - Sercan ikilisiyle çıkarsak Elmander'den daha etkili olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Borjan niye futbolculuk yapıyor ki. Sivas belediyesi tiyatro seçimleri varmış katılsın kesin seçilir. O düşüş tam bir bayılma , kalp krizi düşüsüydü. Ben şaşırdım maça devam etmesine. Ha ondan önce Engin'e yaptığını da unutmayacağım. Kırmızı kartlar doğru fakat rakibe verilecek 2 kırmızı kart daha vardı.

Hep oyunlar , senaryolar , sustuysak bir yere kadar. Aklınızdan çıkarmayın Türkiye'dir Galatasaray.

Birde nedense derbiye Baros - Sercan ikilisiyle çıkarsak Elmander'den daha etkili olacağını düşünüyorum.
    kırmızı karta itiraz edersiniz, ofsayta kızarsınız vs vs. anlarım. çünkü; aynı şeyler bizim de Beşiktaş'ında Trabzon'unda, diğer kulüplerinde başına geliyor ve kızıyoruz, ediyoruz. ama koyulaştırdığım kısma bir türlü anlam veremedim, bağlantı kuramadım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    kırmızı karta itiraz edersiniz, ofsayta kızarsınız vs vs. anlarım. çünkü; aynı şeyler bizim de Beşiktaş'ında Trabzon'unda, diğer kulüplerinde başına geliyor ve kızıyoruz, ediyoruz. ama koyulaştırdığım kısma bir türlü anlam veremedim, bağlantı kuramadım.
    O bir tribün bestesi olduğu için devamını getirdim. Ve orada her şey net ve kısa. Bağlantıyı kurmadıysanız şu videoda ki bestenin sözlerinde olduğu için yazdım.

http://www.youtube.com/watch?v=VwSS4FP50KE

Mesaj Yetkileri