1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2012 - Yeni Özellikler

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    186

    Default Yeni eklenen özellikler hakkında

    geçen seneye göre bakıyorum run at defence play through defence play out of defence gibi özellikler var forumda arama kısmına yazdım bulamadım bir bilgilendirme eğer paylaşıldıysa affınıza sıgınıyorum bilen varsa yardmcı olabilir mi
    Delgado #10



  2. #2
    Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal
    Mesajlar
    3,984

    Default

    Fm Manual'de şu şekilde yazıyor:

    Run At Defence
    Instruct players to run at the opposition more than your tactics allow by default.

    Play Through Defence
    Instructs players to play their way through an opposition’s defence with passing along the ground.

    Play Out Of Defence
    Encourages defenders to pass their way clear from the back rather than clear the ball long.
    Çevirmeye çalışayım;

    Run At Defence: Oyuncularınıza rakibin üstüne topla taktiğinizde varsayılan olarak izin verilenden daha çok gitmeleri talimatını verir (oyunculardan daha çok top sürmeleri istenir).

    Yani oyuncuların "Run With Ball" ayarları 1'er kademe artar (Rarely olanlar Mixed, Mixed olanlar Often olarak değişir. Often olanlar aynı kalır.).

    Play Through Defence: Oyuncularınıza rakip savunmanın arasına yerden paslar atmaları talimatı verir (oyunculardan daha çok ara pası atmaları istenir).

    Yani oyuncuların "Through Balls" ayarları 1'er kademe artar (Rarely olanlar Mixed, Mixed olanlar Often olarak değişir. Often olanlar aynı kalır.).

    Play Out Of Defence: Savunma oyuncularınıza topu defanstan uzaklaştırırken ileri uzun vurmak yerine pas olarak değerlendirmeye çalışmaları talimatını verir (dandun vurmayın, orta sahaya pas olarak aktarmaya çalışın anlamında).

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •