geçen seneye göre bakıyorum run at defence play through defence play out of defence gibi özellikler var forumda arama kısmına yazdım bulamadım bir bilgilendirme eğer paylaşıldıysa affınıza sıgınıyorum bilen varsa yardmcı olabilir mi
geçen seneye göre bakıyorum run at defence play through defence play out of defence gibi özellikler var forumda arama kısmına yazdım bulamadım bir bilgilendirme eğer paylaşıldıysa affınıza sıgınıyorum bilen varsa yardmcı olabilir mi
Delgado #10
Fm Manual'de şu şekilde yazıyor:
Çevirmeye çalışayım;Run At Defence
Instruct players to run at the opposition more than your tactics allow by default.
Play Through Defence
Instructs players to play their way through an opposition’s defence with passing along the ground.
Play Out Of Defence
Encourages defenders to pass their way clear from the back rather than clear the ball long.
Run At Defence: Oyuncularınıza rakibin üstüne topla taktiğinizde varsayılan olarak izin verilenden daha çok gitmeleri talimatını verir (oyunculardan daha çok top sürmeleri istenir).
Yani oyuncuların "Run With Ball" ayarları 1'er kademe artar (Rarely olanlar Mixed, Mixed olanlar Often olarak değişir. Often olanlar aynı kalır.).
Play Through Defence: Oyuncularınıza rakip savunmanın arasına yerden paslar atmaları talimatı verir (oyunculardan daha çok ara pası atmaları istenir).
Yani oyuncuların "Through Balls" ayarları 1'er kademe artar (Rarely olanlar Mixed, Mixed olanlar Often olarak değişir. Often olanlar aynı kalır.).
Play Out Of Defence: Savunma oyuncularınıza topu defanstan uzaklaştırırken ileri uzun vurmak yerine pas olarak değerlendirmeye çalışmaları talimatını verir (dandun vurmayın, orta sahaya pas olarak aktarmaya çalışın anlamında).