Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

40 defada izlesem kararım değişmez. Pozisyon net penaltı. Zaten Celustka ve tüm Trabzonspor savunması olayın farkında. Top kaleciden sekmiş Mustafa Pektemek dokunsa %90 gol olacak. Celustka'nın topa herhangi bir müdahelesi yok tamamen rakibi engelleme niyeti var. Bu yüzdende bariz gol şansını önlediği için kırmızı kart çıkıyo zaten. Fırat Aydunus kararında son derece haklıydı tebrik etmek gerek. Bence esas konuşulması gereken faul pozisyonu değil. Trabzonspor savunmasının seken topu izlemesi. Celustka, Giray vs. top sektiği anda Mustafa Pektemek'ten 1,2 adım daha yakınlar topa. Ama ikiside izleyince Mustafa Pektemek fırlayıp tam bi fırsatçılık sergileyip maçı çeviren adam oluyo. Yani penaltıda hatalı olan esas taraf Trabzonspor savunması.
bu nasıl bir mantıktır aman allahım. yani bu pozisyonda Pektemek elle gol atsa dahi problem değil, esas konuşulması gereken bizim savunma? bir takım defans hatası yapabilir. bu da değerlendirilir. bizim yaptığımız hatanın cezasını kesmek hakeme mi düşüyor bu hususta? ben yorumla ilgili yazdım. yani bu videodan sonra fikri sabit kalana diyecek lafım yok. sadece bunu bizim defans hatası diye görmezden gelinmesi saçma geldi bana.

Fırat Aydınus geçen seneki Beşiktaş - Trabzon olaylı maçının hakemi. ondan sonraki ilk Beşiktaş - Trabzon maçı yine aynı hakem yine olay bir maç yönetti.