Quote Originally Posted by ErayEbil View Post
Arkadaşlar bu aralar birşey farkettim hangi arkadaşımla , kardeşimle konuşsam ya da siz değerli üyelerin yazdıklarına baksam , hep 2. ve ya 3. sezonda gelenbir ŞL Şampiyonluğunu ve ya üstüste kazanılmış 5 6 lig şampiyonluğu onu da geçtim Bank Asya düzeyi takımı 2 senede UEFA yarı finali oynatanları görüyorum , duyuyorum. Biraz resime uzaktan baktığımızda bir FB ve ya GS nin ŞL de 2 -3 sezon içinde Final oynaması nasıl bir ihtimaldir ki? Ya da büyük oyuncular getirilmesi? Kimse de çıkıp demiyor ki arkadaş ben alt lige düştüm , yok ŞL gruptan çıkamadım falan Bunları yaşadıkça oyunun gerçeklikten gittikçe uzaklaştığını ve sıradanlaştığını düşünüyorum. Ya bu ülkede herkes birer 'Rıdvan Dilmen' ya da oyun çok sanal ve gerçeklerden uzak ..

Çocukluğumuzdan beri bağlandığımız bu oyundan bu şekilde kopmak isemiyorum , bilmem aynı fikirde misiniz benimle ama sadece paylaşmak istedim
lig şampiyonluğu konusunda haklısın ama ben 5.sezondayım ilk defa şl gruplarından çıktım
diğer sezonlarda ya uefaya gittim ya da sonuncu oldum lig sıksa da avrupa konusunda türk takımalrı bana gerçekçi geliyor

Quote Originally Posted by kalemci View Post
Eğer bug denilecek oyuncuları alırsan, 48 ay taksit kullanırsan, korner taktiğide yaparsan her seride olduğu gibi bu seride de iki bilemedin üç yıl içinde başarı gelir. Bunları yapmadan zayıf bir takımla başlarsan daha gerçekçi olur ve daha zevkli olur diye düşünüyorum.
48 ay gerçekçidir bence kimse gidip de 20 m tiko olarak vermez