1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Oyun Biraz Kolay Mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ErayEbil View Post
    Arkadaşlar bu aralar birşey farkettim hangi arkadaşımla , kardeşimle konuşsam ya da siz değerli üyelerin yazdıklarına baksam , hep 2. ve ya 3. sezonda gelenbir ŞL Şampiyonluğunu ve ya üstüste kazanılmış 5 6 lig şampiyonluğu onu da geçtim Bank Asya düzeyi takımı 2 senede UEFA yarı finali oynatanları görüyorum , duyuyorum. Biraz resime uzaktan baktığımızda bir FB ve ya GS nin ŞL de 2 -3 sezon içinde Final oynaması nasıl bir ihtimaldir ki? Ya da büyük oyuncular getirilmesi? Kimse de çıkıp demiyor ki arkadaş ben alt lige düştüm , yok ŞL gruptan çıkamadım falan Bunları yaşadıkça oyunun gerçeklikten gittikçe uzaklaştığını ve sıradanlaştığını düşünüyorum. Ya bu ülkede herkes birer 'Rıdvan Dilmen' ya da oyun çok sanal ve gerçeklerden uzak ..

Çocukluğumuzdan beri bağlandığımız bu oyundan bu şekilde kopmak isemiyorum , bilmem aynı fikirde misiniz benimle ama sadece paylaşmak istedim
    lig şampiyonluğu konusunda haklısın ama ben 5.sezondayım ilk defa şl gruplarından çıktım
    diğer sezonlarda ya uefaya gittim ya da sonuncu oldum lig sıksa da avrupa konusunda türk takımalrı bana gerçekçi geliyor

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Eğer bug denilecek oyuncuları alırsan, 48 ay taksit kullanırsan, korner taktiğide yaparsan her seride olduğu gibi bu seride de iki bilemedin üç yıl içinde başarı gelir. Bunları yapmadan zayıf bir takımla başlarsan daha gerçekçi olur ve daha zevkli olur diye düşünüyorum.
    48 ay gerçekçidir bence kimse gidip de 20 m tiko olarak vermez

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    lig şampiyonluğu konusunda haklısın ama ben 5.sezondayım ilk defa şl gruplarından çıktım
    diğer sezonlarda ya uefaya gittim ya da sonuncu oldum lig sıksa da avrupa konusunda türk takımalrı bana gerçekçi geliyor

48 ay gerçekçidir bence kimse gidip de 20 m tiko olarak vermez
    48 ay taksitle eski serilerde Neymar, Pastore bile Fenere Beşiktaşa geliyordu. Oyunda çok rahat bug gibi kullanılabiliyor. Mesela oyunda bir takım senin satılık listesine koymadığın ve önermediğin bir adama direk 48 ay taksitle teklif yapmıyor. Bir kısmı peşin bir kısmı taksitle teklif yapıyor yada hepsini peşin öneriyor.

Gerçekte 10 transferin belki 1i sadece 48 ay taksitle oluyor. Genelde yarısı peşin yarısı 24 ay 36 ay taksitle anlaşılıyor. Yani hiç peşin para almadan yapılan transfer pek duymadım yapıldığı durumlar ise takımların illa ki elden çıkarması gereken oyuncular varsa ve bunu da diğer kulüpler biliyorsa o zaman peşin para pek kullanılmıyor. Bonservisi bildirilenlerden bildiğim kadarıyla durum böyle.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    48 ay taksitle eski serilerde Neymar, Pastore bile Fenere Beşiktaşa geliyordu. Oyunda çok rahat bug gibi kullanılabiliyor. Mesela oyunda bir takım senin satılık listesine koymadığın ve önermediğin bir adama direk 48 ay taksitle teklif yapmıyor. Bir kısmı peşin bir kısmı taksitle teklif yapıyor yada hepsini peşin öneriyor.

Gerçekte 10 transferin belki 1i sadece 48 ay taksitle oluyor. Genelde yarısı peşin yarısı 24 ay 36 ay taksitle anlaşılıyor. Yani hiç peşin para almadan yapılan transfer pek duymadım yapıldığı durumlar ise takımların illa ki elden çıkarması gereken oyuncular varsa ve bunu da diğer kulüpler biliyorsa o zaman peşin para pek kullanılmıyor. Bonservisi bildirilenlerden bildiğim kadarıyla durum böyle.
    Bende tamamını taksit yapmam hiç. Oyuncu 5 M $ değerinde ise 3 M $ peşin, 2 M $ 24 ay taksit yapıyorum. 24 ayın üstünüde hiç yapmıyorum. 36 M $ transfer bütçem var zaten. Yıldız oyunculara yüksek paralar vermek yerine sözleşmesi biten oyuncuları takip edip takıma kazandırıyorum. Takımın finansı müthiş durumda şuan.

Mesaj Yetkileri