Maçtan sonra oyuncu ve menajeriyle oturduk masaya, kıran kırana bir pazarlık sonrası 3 yıllık sözleşmeye ikna ettik ikisini de. Resimde de görüldüğü üzre 9 Ocak 2013'te resmi sözleşme yapılacak. Deneme süresinin bitimine 12 gün daha var, bir 'resmi' maçta daha oynatabileceğiz takımdan ayrılmadan oyunun mantığına göre
Beklenmedik bir performansla lige başlangıç yapan Bandırmaspor ilk 5 hafta sonunda ligin zirvesinde. Bu 5 haftalık periyotta yalnızca 1 gol yemiş olmamız da pastanın kreması gibiTakıma istediğimiz oyun tarzının bu kadar çabuk oturması da hem güzel hem ilginç. Oyunun kolaylığından yakınan arkadaşların kastettiği şey herhalde biraz da bu.
İlginç bir resim daha paylaşayım sizlerle
Rumen oyuncunun menajeri Dănuţ Toma ile anlaşmamızın zor olduğunu söylemiştim. Bu derece sabırlı bir adamı bile yıldırmayı başarmış ve sevmediği kişilere ilk sıradan giriş yapmışımKoç burcunun baskın özelliklerinden inatçılığı oyuna da yansıtabildim ya helal olsun bana
![]()

Takıma istediğimiz oyun tarzının bu kadar çabuk oturması da hem güzel hem ilginç. Oyunun kolaylığından yakınan arkadaşların kastettiği şey herhalde biraz da bu.
Koç burcunun baskın özelliklerinden inatçılığı oyuna da yansıtabildim ya helal olsun bana