1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Oyun Biraz Kolay Mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    arkadaşlar 12.0.2 ile oynuyorum 2016 dayım galatasaray ile çok iyi bi kadrom ve taktiğim var ancak avrupada yemiyor bu iş,bana gayet zor geliyor yani oyun

şl de guruplardan 1,2 kere çıkabildim,hemen akabindeki eleme maçında afalladık zaten.

uefa da en fazla çeyrek final oynayabildim,yani kolay felan değil sizde bi anormallik var bence,bi taraflarım yırtılıyor antremandır,doğru taktiktir carttır curttur diye...

lig maçlarının hepsi çekişmeli geçiyor(team speak car curt kullanmama ragmen)...8 maç kazanamadıgım bile oldu zamanında.

5 sezonda 2 kez ligi şampiyon olarak tamamlayabildim
    2 kez 2. bitirdim(playoff)
    1 kez playoff a dahi kalamadım.

başlığı okudukça simgeye tıklayasım gelmiyor,yapmayın etmeyin beyler! (:
    stsl hariç avrupa benimde aynı
    burdaki arkadaşlar işin kurdu olmuşlar o yüzden kolay geliyo seni tebrike derim zevkle oynuyosundur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    stsl hariç avrupa benimde aynı
    burdaki arkadaşlar işin kurdu olmuşlar o yüzden kolay geliyo seni tebrike derim zevkle oynuyosundur
    teşekkür ederim,gayet eğlenceli gidiyordu ancak vize arası vermek zorunda kaldım,devam edeceğim bakalım neler olacak.He şimdi avrupa da başarı gelirse,(-ki gönülden inanıyorum olacak)gelen bu başarı oyunun kolaylığı ile alaklı bir durum olmaz,çünkü gerçekten 5 yılda kaliteli kadro kurdum.

Bir şeyi gerçekten çok merak ediyorum arkadaşlar,Türkiye ligini bir kenera atın,avrupa nın kalite liglerinden herhangi bir orta sınıf takımı 2 sezon içinde şampiyon yapan çok çok nadir çıkar. Yapmayın etmeyin yahu,çok abartmışsınız siz

Neye göre kolay diyorsunuz anlamadım,yada ben 12.0.2 ile oynuyorum ondan kaynaklanıyor.Bir açıklar mısınız kolaylık derecesini(elbette sadece kendi kariyerinizi değerlendirerek)?

Mesaj Yetkileri