Sayfa 66 / 447 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
1,951 ile 1,980 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Çok güzel olur, inşallah doğrudur ve en kısa zamanda gerçekleşir, bir tane de Almanya'da bi kulüp ayarlamak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Twitter'da Ömer Temelli'yi takip etmenizi öneririm.. Şahsen şu 2 gün içinde aklımdaki pek çok soru cevaplandı kendisi tarafından..

http://twitter.com/#/OmerTemelli

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bekir çok iyi oynuyor son 3-4 haftadır. Serdar'ın o sakalları kesmesi zor görünüyor
    ben aksini düşünüyorum geriden attığı uzun pasların büyük çoğunluğu rakibe gidiyor
    tehlikeli bölgede top adamdayken genelde faul yapıyor (ki kart cezalısı olmaması şaşırtıcı olurdu zaten)
    ve topu genelde taca atıyor en nefret ettiğim özelliği tamam yapacak bişey yoktur zordasındır bunu yaparsın ama yanında 2-3 arkadaşın varken o topa o şekil savurgan vurmak niye ?

kısmen iyi bir oyuncu ama bir alex değil
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

TRT 1'de Bienvenu canlı yayın konuğu.

Volkan gitmek istiyor şeklindeki haberleri Volkan yalanladı.

1VolkanDEMIREL Volkan Demirel
    Zaman gazetesi'nden Erhan Güven'in haberi doğru değildir.

http://twitter.com/#!/1VolkanDEMIREL...94041621340160
    Last edited by TR.CaPTaiN : 22.Kasım.2011 at 12:31
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Uploaded with ImageShack.us
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Yasa geçti cumhurbaşkanı bu gece onaylarsa pazartesiye başkan çıkmış olur hatta bi ihtimal hafta sonu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

tuncaysanli17 Tuncay Sanli
    Fenerbahce'mle alakali sorulara:evet tum maclari seyrediyorum.Siz bu seneki maclari hangi duygularla seyrediyorsaniz bende oyle seyrediyorum
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

3 Temmuz'dan beri yaşanan sürece bakıyorum, yok edilme kampanyasına bakıyorum ve oynanan liglere bakıyorum. Ve zirvede yine Fenerbahçe'yi görüyorum. 5 branşın dördünde zirvede Fenerbahçe var, Fenerbahçe Ülker'de de ufak tefek sıkıntılar var, onları aştıklarında onlar da zirvee yerleşecektir, eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    3 Temmuz'dan beri yaşanan sürece bakıyorum, yok edilme kampanyasına bakıyorum ve oynanan liglere bakıyorum. Ve zirvede yine Fenerbahçe'yi görüyorum. 5 branşın dördünde zirvede Fenerbahçe var, Fenerbahçe Ülker'de de ufak tefek sıkıntılar var, onları aştıklarında onlar da zirvee yerleşecektir, eminim.
    Erkek basket takımımızın en büyük sıkıntısı sezon öncesi sakatlıklar ve moral bozukluğundan olan konsantrasyon sorunu oldu, bir de üzerine ligdeki takımlar NBA oyuncularıyla mevcut halinden 2 kat daha fazla performans gösterince biraz sekteye uğradık ama son gelişen olaylardan sonra orada da toparlanıp yine şampiyonluğa rahat oynarız.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex'in heykeli dikildi

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza'nın heykeli önümüzdeki hafta açılacak.

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza için taraftarlarca yaptırılan heykelin açılış töreni, 4 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.

Fenerbahçeli taraftarlar tarafından, Kadıköy'deki Yoğurtçu Park'ındaki sarı-lacivertli efsane futbolcu Lefter Küçükandonyadis'in heykelinin bulunduğu alana konulan Alex de Souza heykelinin açılışı, saat 15.00'te düzenlenecek törenle yapılacak.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezer Öztürk çok ciddi bir biçimde sakatlanmış. İdmanı sedye ile terketmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Sezer Öztürk çok ciddi bir biçimde sakatlanmış. İdmanı sedye ile terketmiş.
    En azından sakat diye oynamıyor diyecez.
    Mevcut durumda Özer Selçuk Uğur Boral gibi adamlar sahada yürürken onu kenarda otururken görmek sinir katsayılarımı arttırıyor.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sezer maalesef 8 hafta civarında yokmuş. Geçmiş olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ankaragücü maçı için kale arkası biletler 33 lira olmuş.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

serdar yakında mağara adamına döner

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

baroni de saçlarını uzatıyo sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ziya Şengül'ün dediğine göre ( ) Emenike'nin bonservisi Fenerbahçeli bir yöneticinin elindeymiş, Aziz Yıldırım çıktığında Fenerbahçe formasıyla izleyecekmişiz.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ziya Şengül'ün dediğine göre ( ) Emenike'nin bonservisi Fenerbahçeli bir yöneticinin elindeymiş, Aziz Yıldırım çıktığında Fenerbahçe formasıyla izleyecekmişiz.
    Ziya Şengül saçmalıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

zaten bonservisin şahıslarda olması yasak.. En kötü menajerlik şirketi kötü bi klüp alır ona imzalattırır.. Figer gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    baroni de saçlarını uzatıyo sanırım
    saçı geçtm de o baldırlar ne öyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Bu birçok yerde konuşuldu. Fenerbahçe'nin düşmeyeceği kesinleşince Emenike geri alınacak sözleşmesine öyle bir madde eklenmiş falan diye fakat ihtimal vermiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şekip mosturoğlu intihar etti diye bi haber var ama dilek mosturoğlu yalanladı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu Serdar bi git Allah aşkına o ne öyle arkadaş vallahi korkuyorum görünce... Aykut hoca oynatsada şu manzaradan kurtulsak.

Ali Koc acikalamalar yapmis. Yine sike yapmadik dememis kendi haklarini Fenerbahce büyüklügünü anlatarak korumaya calismis. Fenerbahce Türkiye spor kulübüdür falan fisman demis de ee siz hani cumhuriyettiniz. Biz bize yeteriz diyorlardi simdi de herkesten destek bekliyoruz demis.

Bu arada sorulardan biri GS'li Aribogan'in sike muhabbetinde görevli olmasiyla ilgili rahatsizmisiniz denmis ee TFF baskani FB'li o ne olacak. Hala olaya tek karismayan GS'yi cekmeye calisiolar.

Yöneticilerin egolari FB'ye cok zarar veriyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ali Koc acikalamalar yapmis. Yine sike yapmadik dememis kendi haklarini Fenerbahce büyüklügünü anlatarak korumaya calismis. Fenerbahce Türkiye spor kulübüdür falan fisman demis de ee siz hani cumhuriyettiniz. Biz bize yeteriz diyorlardi simdi de herkesten destek bekliyoruz demis.

Bu arada sorulardan biri GS'li Aribogan'in sike muhabbetinde görevli olmasiyla ilgili rahatsizmisiniz denmis ee TFF baskani FB'li o ne olacak. Hala olaya tek karismayan GS'yi cekmeye calisiolar.

Yönetici egoları değil yapılan haksızlıklar bize çok zarar veriyor.

Suçu kanıtlanmamış herkes suçsuzdur. Türkiye'de medya adam yargılıyor.
    Last edited by DisCo : 30.Kasım.2011 at 01:11 Reason: KATINLANMAMIŞ | kanıtlanmamış - herkez | herkes

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bu adamlar kaç defa şike yapmadık dedi. bir araştırın bence. isimler lütfi arıboğan ve ilhan helvacı olunca şüphelenmemek elde mi ? ya bu iki şahıs hain ya da uefa yalancı...

hadi birbirinize düşün. izliyoruz sizleri artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

MAA'ı hangi 3 büyük takım destekledi seçimlerde?

Lütfi Arıboğan hakkında UEFA'ya fenerbahçe suçludur dediği iddia ediliyor, rahatsız olunmasın mı?

Sürekli Fenerbahçe'den yöneticiler, ilgililer şike yapmadık diyor yetmiyor mu?

Fenerbahçe Cumhuriyet'i olayını ısrarla anlamamaya çalışmak nedir? Ali Sami Yen Cehennemi gibi bir betimlemedir ordaki Cumhuriyet.Bunu anlamak zor mu?

Son olarak koca yöneticiler destek isterken sana mı soracak, bana mı soracak? Çok gerdiyse bu durum seni biraz araştır Ali Koç'un ya da herhangi bir yöneticinin mailine ulaş sıkıntılarını dile getir.Gelip burayı germeye kalkma.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hala olaya tek karismayan GS'yi cekmeye calisiolar.
    Gerçekten buna inananlar var demek.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe yöneticilerinin ego problemi yok. Hele ki Ali Koç gibi bir insanda ego problemi olacağını hiç sanmıyorum. Ha eğer bu yöneticilerin Fenerbahçe'ye verdiği zarar TFF'nin yalanlarını ortaya çıkarmaksa sonuna kadar versinler. Lütfi Arıboğan Galatasaray'ın temsilcisi mi ki Lütfi Arıboğan'ın bombası patlayınca Galatasaray işin içine çekilsin ? Ali Koç biz zamanında objektif kişilerin bu konuyla ilgilenmesini, aksi halde problemler oluşabileceğini söyledik dedi. Yani bugünlerin endişesini 2-3 ay öncesinden söyledi ve uyarıda bulundu. Sonuç nedir ? Ali Koç'un uyarısı dikkate alınmadı, L.Arıboğan ve İlhan Helvacı TFF adına büyük bir rezalete imza attılar.

Bugün bazı gazetelerde haberler çıkmış. Neymiş Sezer üst üste 3-5 çalım atınca Emre de sinirlenmiş gitmiş Sezer'e sert girmiş ve Sezer sakatlanmış. İnsanda biraz insaf olur. Hadi insaf yok, ekmek kazandığın iş için 2 dakikanı ayırıp Fenerbahçe resmi sitesine girip Sezer'in açıklamasını okuma zahmetinde bulun. O da yok. Böyle insanları gazeteci yapıyorlar sonra da vay efendim Emre niye basın tribününe el kol hareketi yaptı oluyor. Hakediyorlar.

Bugünkü antrenmanda sakatlanan futbolcumuz Sezer Öztürk’ün çekilen MR’ı sonrasında, sağ arka alt adelesinde yaklaşık 3 cm boyunda 3. derece yırtık ve yoğun ödem tespit edildi. Futbolcumuzun tedavisi devam ediyor.

FB TV’ye sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sezer Öztürk, "Emre ağabey ile Stoch ikili mücadeledeydi. Ben de topa müdahale etmeye çalışınca ayağım çime takıldı. O arada hissettim zaten bir şey olduğunu. Ayağım çime takıldığı için oldu. Zaten yırtıldığını hemen hissettim. Darbeye bağlı olmadı. Şimdiye kadar hiç sakatlık geçirmedim, olacağı varmış demek ki" diye konuştu.

Futbolcumuza geçmiş olsun diyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün, Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin Aralık sayısında röportajında yer aldı.

Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün, teknik heyet, futbolcular, yönetim ve taraftarlar olarak kenetlendiklerini belirterek, sezon sonu istedikleri hedefe ulaşacaklarını savundu.

Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin Aralık sayısında röportajı yer alan savunma oyuncusu Bekir, ''Bu renklere gönül vermiş teknik heyet, futbolcular, yönetim, taraftarlar kenetlenmiş bir biçimdeyiz. Burada en önemli faktör taraftar. Bize çok inandılar, hiç yalnız bırakmadılar ve bırakmasınlar da. Sezon sonu istediğimiz hedefe ulaşacağız. Bize desteklerini sürdürsünler çünkü biz onlarla varız'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesi, dergide yer alan röportajdan bazı bölümleri yayımladı.

Futbola ilk başladığında ön libero veya ön orta saha denen mevkide oynadığını anlatan Bekir, ''Belli bir mevkide devamlı oynadığınızda zamanla o bölgenin özelliklerini kazanıyorsunuz ve diğer özelliklerinizi kaybediyorsunuz. Ben de yıllar içinde orta saha özelliklerimi kaybettim ve defansif özelliklerim arttı'' dedi.

Fenerbahçe'ye gelmeden önce Gaziantepspor formasıyla uzun yıllar Süper Lig'de oynadığını anlatan deneyimli futbolcu, şunları kaydetti:

''Çok genç yaşta Süper Lig'de oynamaya başladım ve yıllar öncesinden kendimi tecrübeli olarak görmeye başladım. Maç sayım yüksekti, iyi süre alıyordum. Hem de bu süreyi alırken üst sıralara çıkma ve küme düşmeme mücadelesi veriyorduk. Küme düşmemeye oynamak çok stresli ve insana çok tecrübe katan bir durumdur. Maddi anlamda zor günler yaşadık ve ben böyle bir takımın kaptanlığını yaptım. Bu sıkıntıları çektikten sonra, Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiğimde gerçekten özgüvenim çok yüksekti ama yine de ister istemez bir bocalama dönemi yaşadım, performans olarak da geriye gittim. Ailem ve yakın arkadaşlarım bana hep destek oldu. Başta başkanımız Aziz Yıldırım, yöneticilerimiz ve Aykut hocam bana güvendi ve o geçiş dönemini atlattım.''

-''İşimize bakıyoruz''-

Futbolda yaşanan şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma süreciyle ilgili görüşlerini dile getiren Bekir İrtegün, şu ifadeleri kullandı:

''Biz oyuncular olarak takımımıza ne kadar katkı sağlarız diye düşünüp, işimize bakıyoruz. Bu süreçte oturup sızlanmanın bir faydası olmayacağı gibi bizi daha da geriye götüreceği kesin. Bu anlamda hiç olmadığı kadar birlik bütünlük içinde olup, hiç olmadığı kadar çalışmak zorundayız. Böyle bir görevimiz, misyonumuz var ki taraftarımız da bunu sezon başı Topuk Yaylası'ndan beri, sanal ortamda, maçlarda, tesislere gelerek her alanda bize destek verdi. En başta bizim bu taraftarın özverisine karşılık vermemiz lazım.''

Bekir, röportajının bir bölümünde, ''Türkiye futbolunu yöneten insanlar, evet futbolu anlayan, futbol zekası olan insanlar ama Türk futbolu içinden gelmemiş, futbol kültürü olmayan insanlar diye düşünüyorum. Bu yıllardır hemen hemen böyle oldu. Ben bunun değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer bir futbol kültürümüz oluşmazsa istikrar da yakalamayız. Bazı şeylerimizi değiştirmek zorundayız. Basın belki işini yapıyor. Bundan herkes nemalanıyor. Eleştiri tabii ki yapılacak ama skor yorumculuğu bırakılmalı'' ifadelerini kullandı.

-''Türk futbolcusu oynasın ki Türk futbolu gelişsin''-

A Milli Futbol Takımı'nın 2012 Avrupa Şampiyonası finallerine katılamamasıyla ilgili de görüşlerini aktaran Bekir, şunları kaydetti:

''Türkiye için bir şampiyonaya gitmek artık bir soru işareti olmamalı. Bu anlamda insan üzülüyor. En büyük sorunlardan biri bence yabancı oyuncu sayısının fazla olması. Biz bir İngiltere, İspanya değiliz ki! Biz ilk önce Türk futbolu olarak bir yerlere gelmeliyiz ki daha sonra yabancı sayısı ile ilgili değişikler yapalım. Türk futbolcusu oynasın ki Türk futbolu gelişsin. Türk futbolu gelişsin ki Milli Takım gelişsin, Milli Takıma katkıda bulunulsun.''

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ilk kez uygulanacak play-off sistemi hakkında da görüşlerini açıklayan Bekir, ''Play-off sisteminin yeni bir heyecan getireceği kesin. Mayıs ayı geldiğinde, oynanacak 6 maç inanılmaz güzel, inanılmaz heyecanlı olacak. Ama ben yine de önceki halini tercih ederim. 34 maçlık kıran kırana yaşanmış yarışı birinci bitiren takıma bence biraz haksızlık olacak. Tekrar bir yarış verilecek. Ben bunun bu seneye özel olduğunu düşünüyorum. Bunu yaşayıp göreceğiz. Şartlara ayak uydurmak zorundayız'' dedi.

-''Bundan sonra yaşayacağımız stresler bize vız gelir''-

Bekir İrtegün, sarı-lacivertli takımın Sivas'ta sona eren yenilmezlik serisi hakkında da şunları kaydetti:

''Ocak ayına kadar namağlup gitmeyi isterdim ki çünkü bir sene boyunca mağlup olmamış bir takımın oyuncusu olma hazzını yaşayım. Ama yine 27 maçlık bir seri inanılmaz bir seridir. Bir stres olur mu, tabii ki olmaz. Biz yaşayacağımız stresi yaşadık, bundan sonra yaşayacağımız stresler bize vız gelir. Biz olgun futbolcularız. Büyük takım olsanız bile mağlubiyeti hazmetmeden hiçbir şey olmaz. Biz bunu hazmedecek yapıdayız. Bunu avantaja çevireceğimizi düşünüyorum.''

Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin bu sezon sonunda biteceğini anlatan Bekir, ''Ama çok sevdiğim bir camiadayım. Gelecek ile ilgili olarak; Fenerbahçe'ye hizmet edebileceğim kadar hizmet etmek istiyorum. Yaşım 27. Futbolu bırakana kadar en üst seviyede oynamayı istiyorum ve bunun da Fenerbahçe gibi sevdiğim bir camiada olmasını çok isterim. Futbol yaşantım sonrası için de teknik direktörlük hayalim var. Türk futboluna ve çalıştıracağım takıma çok şey katacağımı düşünüyorum. Bu anlamda da kendimi geliştirmeye çalışıyorum'' ifadelerini kullandı.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri