1 ile 30 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default Yıldızlar beklemede

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico bugün M.Donetsk ile oynanacak hazırlık maçı sonrası transfer raporunu yönetime verecek. Takımdaki eksiğe göre Roberto Carlos, Cannavaro, Sol Campbell, Thuram, Lugano, Emerson arasında tercih yapılacak

Fenerbahçe'de transfer düğümü bugün Ukrayna'nın Metallurg Donetsk takımı ile oynanacak hazırlık maçı sonrası çözülecek.
    Teknik Direktör Zico'nun yeni sezonda uygulamayı düşündüğü 4-3-1-2 sistemini bu karşılaşmada deneyeceği ve elindeki kadro hakkında fikir sahibi olmaya çalışacağı öğrenildi.
    Brezilyalı teknik adamın takımdaki eksikleri ve hangi bölgelere transfer gerektiğini, pazartesi günü yönetime ileteceği ve düğmeye basılacağı belirtildi.

Alternatif çok
    Sarı - lacivertli kulübün daha önceden 7-8 futbolcuyla ön anlaşma yaptığı ve seçenekleri Teknik Direktör Zico'ya sunacağı bildirildi.
    Yönetimin Real Madrid'te forma giyen Roberto Carlos, Arsenalli Sol Campbell, Sao Paulo'da oynayan Uruguaylı Lugano ile prensipte anlaştığı, Juventuslu Thuram, Cannavaro, Emerson'a da teklif götürdüğü öğrenildi.
    İtalyan yıldız Cannavaro'nun ilk görüşmede "Juventus 3. lige de düşse ayrılmayı düşünmüyorum. Ama gelişmelere göre yeniden masaya oturabiliriz" dediği belirtildi.
    Aurelio'nun Türk vatandaşlığı konusunda beklemede olan yönetimin Bakanlar Kurulu'ndan karar çıkana kadar bir yabancı transferi ile yetineceği, kontenjanın açılmasından sonra ikinci hakkını kullanacağı belirtildi.

Kaynak: Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Question

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    İtalyan yıldız Cannavaro'nun ilk görüşmede "Juventus 3. lige de düşse ayrılmayı düşünmüyorum. Ama gelişmelere göre yeniden masaya oturabiliriz" dediği belirtildi.

Kaynak: Milliyet

Cannavaro'nun böyle bişey söylediğini hiç zannetmiyorum,cümleyi bi daha okuyun, hem 3.lige düşse de ayrılmayı düşünmüyorum diyor sonra da gelişmelere göre yeniden masaya oturabilirizBiraz komik değil mi?Jesus sözüm sana değil, sözüm bu haberi yayınlayan kuruluşadır.
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Mesaj Yetkileri