1 ile 30 arası toplam 1411 sonuç

Konu: Finallerin Kaybedeni FCUM İlk Kez Avrupa'da + Arjantin | Sezon 9 |

Hybrid View

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    İngiltere alt ligleri güzeldir ve oyunda ki en gerçekçi ligde İngiltere ligleri olduğu için daha da zevkli oluyor. Darlington benim 2 lig üstümde malesef 3 seneye rakipleri olurum
    Ben pek bu yama ve alt lig ekleme olaylarını bilmediğim için sizin daha alttan başlamanız güzel ama 11 bin kişilik stad bence fena takım seçmemişsin ben beğendim dediğim gibi tek can sıkıntısı çalışma izni ve oyuncu izlemek çok zor gözlemci gönderemiyorsun ingilete ve iskoçya dışında kariyerinizi yakından takip edeceğim ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by grozny View Post
    Ben pek bu yama ve alt lig ekleme olaylarını bilmediğim için sizin daha alttan başlamanız güzel ama 11 bin kişilik stad bence fena takım seçmemişsin ben beğendim dediğim gibi tek can sıkıntısı çalışma izni ve oyuncu izlemek çok zor gözlemci gönderemiyorsun ingilete ve iskoçya dışında kariyerinizi yakından takip edeceğim ...
    Eğer istersen bu ligi nasıl açabileceğini tarif edebilirim.

11 bin kişilik Gigg Lane esasen bizim değil. Bury F.C. kulübünün 1885ten beri bizde kullanıyoruz. FCUMu seçme sebebim bi tepkiye karşılık kuruldu benimde ilgimi çekmişti vakti zamanında geçen seneden sonra da iyice sardı.

Çalışma izni, gözlemci gönderememe gibi sıkıntılar bu kadar alt ligde problem olmuyor. 20 günde 2 gözlemcim nerdeyse 100 oyuncu önerdi bana. Ayrıca en fazla zamanı transfer harcıyor, geçen sene 8 saat oyuncu baktığımı hatırlarım. Zaten belli bir yaşın altındaysa uyrukta sıkıntı yaratmıyor. 2-3 sene sonra ise şuan yavaştan takıma aldığım oyuncular yetişmiş olur.

Teşekkürler bu arada
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri