1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Men edilmedikleri takdirde tazminat alma ihtimalimiz hayli artar. Aynı suç, birisini alırken diğerini göz göre göre oyunlarla almamak hatadır ve bunun bedelini ödemeliler. Ben de men edileceklerini sanmıyorum ve UEFA'nın da topu federasyona atıp, sıyrılcağını olursa tazminatı TFF'nin ödeyeceğini düşünüyorum.
    Abi cidden para falan umrumda değil artık.. Bazı şeyler değişsin yeter bu ülkede..

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    O zaman Fenerbahçe'nin suçu neydi ? Sadece Aziz Yıldırım mı ?
    Cevap sorunun içinde ya..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Aslında iddianamenin kabulünden sonra UEFA'nın yapacağı açıklama herşeyi belli edecek. Kesinlikle biz iç işlere karışmayız denip top TFF'ye atılacak. Fenerbahçe sorusu gündeme geldiğinde de o kararı TFF aldı denecek. Sonra ben göreceğim bizim TFF'yi...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Abi cidden para falan umrumda değil artık.. Bazı şeyler değişsin yeter bu ülkede..

Para benim de umrumda değil, sadece bu mahkemede hangi karar çıkarsa çıksın, daha neyin ne olduğunu bilmeden Fenerbahçe'yi suçlayan, küme düşsün diye çok isteyen ve olayları derinlemesine incelemeden sadece iftira atanlar, durmayacaklardır, aklandığında da Fenerbahçe, Aziz Yıldırım olayı bağladı diyeceklerdir. Nasıl ki değişmesi istenen yasanın değişme talebinin Aziz Yıldırımla hiç alakası olmamasına rağmen onunla bağlandı.

Bu kadar gücü olan birisiyse neden aylardır içeride? Ama inandıramazsın, çamur at izi kalsın politikaları tutacak, eğer ki CAS davayı Fenerbahçe lehine sonuçlandırırsa, en azından hakkı yenenlerin vicdanı rahatlar ve o dönemde elbette Fenerbahçe gitmeyecek diye ortalarda gezenler bir nebze olsun olayın farkına varırlar ki hiç sanmıyorum varacakları ama susup ortadan kaybolacaklardır ve zaman zaman çıkıp şikeci Fenerbahç deyip çamuru bulandırmaya çalışacaklardır.

Bu sebeple CAS'ta kazanmak önemli, ben şike olduğuna da inanmıyorum zaten ama şu aşamada benim için o önemli değil, TFF'nin bizi nasıl mağdur ettiği görülsün istiyorum sadece bu ŞL mevzusunda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Para benim de umrumda değil, sadece bu mahkemede hangi karar çıkarsa çıksın, daha neyin ne olduğunu bilmeden Fenerbahçe'yi suçlayan, küme düşsün diye çok isteyen ve olayları derinlemesine incelemeden sadece iftira atanlar, durmayacaklardır, aklandığında da Fenerbahçe, Aziz Yıldırım olayı bağladı diyeceklerdir. Nasıl ki değişmesi istenen yasanın değişme talebinin Aziz Yıldırımla hiç alakası olmamasına rağmen onunla bağlandı.

Bu kadar gücü olan birisiyse neden aylardır içeride? Ama inandıramazsın, çamur at izi kalsın politikaları tutacak, eğer ki CAS davayı Fenerbahçe lehine sonuçlandırırsa, en azından hakkı yenenlerin vicdanı rahatlar ve o dönemde elbette Fenerbahçe gitmeyecek diye ortalarda gezenler bir nebze olsun olayın farkına varırlar ki hiç sanmıyorum varacakları ama susup ortadan kaybolacaklardır ve zaman zaman çıkıp şikeci Fenerbahç deyip çamuru bulandırmaya çalışacaklardır.

Bu sebeple CAS'ta kazanmak önemli, ben şike olduğuna da inanmıyorum zaten ama şu aşamada benim için o önemli değil, TFF'nin bizi nasıl mağdur ettiği görülsün istiyorum sadece bu ŞL mevzusunda.
    noktasından virgülüne kadar katılmamak elde değil..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri