1 ile 30 arası toplam 1411 sonuç

Konu: Finallerin Kaybedeni FCUM İlk Kez Avrupa'da + Arjantin | Sezon 9 |

Hybrid View

Ben 5. lig seviyesinden başlayıp CC geldiğimde save dosyam bozulmuştu Darlington ile ama gerçekten zevkli oluyor.
    Bu arada Fm2009 CM03/04den sonra en sevdiğim oyundu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    FC United of Manchester 7.lig seviyesinde oynuyor, bi ustu blue square conference north-south ligi. Yolun uzun Ahmet, ben de Wimbledon i konferans guney liginden alip premier lige cikerdiktan sonra 2 ya da 3 sezon premier ligde oynamistim FM09 serisinde. PC ye format atmak zorunda kalinca oyun da gume gitti ama muthis keyif almistim o oyundan. Fizigi kuvvettli hizli oyuncular yeterli oluyor 1.Lige kadar, sonrasinda rutine donebilirsin

Basarilar, planin kac sezon bu arada?
    Evet msnde anlatmıştın Abi, ben geçen sene yine aynı takımla oynamıştım. 8 sezonu forumda yayınlamıştım toplamda 10 sezon oynamıştım championshipte bıraktım malesef. Oyun başında fazla ligi aktive etmiştim. Maçtan maça 45 dakika sürüyordu artık Ama 9-10 yaşından beri menajerlik oynarım en çok keyif aldığım kariyerim FCUM'du.

Bu seneki planım eğer bir aksilik çıkmazsa mart ayına kadar oynamayı düşünüyorum. Hedefim EPL'de en az 2-3 sezon geçirmek.

Quote Originally Posted by grozny View Post
    Ben 5. lig seviyesinden başlayıp CC geldiğimde save dosyam bozulmuştu Darlington ile ama gerçekten zevkli oluyor.
    Bu arada Fm2009 CM03/04den sonra en sevdiğim oyundu.
    Bu liglerin zevki cidden bir başka
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri